Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen, die vaak binnen één dag plaatsvinden. De zorgvuldige en feestelijke verpakking, vaak als cadeau, wordt gewaardeerd. Ook de vriendelijke, behulpzame en oplossingsgerichte service, waarbij medewerkers meedenken en snel reageren, wordt positief genoemd. Daarnaast zijn klanten te spreken over de heldere en snelle communicatie en duidelijke informatie via mail of telefoon. De webshop wordt als overzichtelijk, duidelijk en gemakkelijk in gebruik ervaren. Het brede en rijke aanbod aan boeken en producten wordt eveneens gewaardeerd. Een enkeling heeft verbetersuggesties voor de webshop.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsichthusboekhandel.nl
Boeken netjes ingepakt en snel verzonden.
De liedboeken die ik had besteld voor de overstappers van dit jaar waren mooi ingepakt in een cadeaupapiertje en zaten goed verpakt in een verzenddoos, zodat ze niet beschadigen. Op vrijdag besteld en op zaterdag lag het pakketje al klaar op het door mij gekozen afhaalpunt. Een verbeterpuntje zou kunnen zijn dat je kan kiezen dat er een persoonlijke tekst ingevoegd kan worden per boek. Nu zat de wens er apart op een briefje bij en in enkelvoud, terwijl ik meerdere (dezelfde) liedboeken had die allemaal die wens nodig hadden.
Altijd goed geholpen. Dit keer had ik een reservering gedaan via de webstie maar was het boek toch niet aanwezig. Kan gebeuren, keurig opgepakt en gecommuniceerd wanneer het er dan wel is.
Altijd vlot
Ik koop vanuit België, het komt snel, betaling is altijd heel vlot, wat op de pagina staat is beschikbaar. Groot aanbod.
Bestelling ging heel goed. Hele snelle verzending en als cadeau in laten pakken. Was zo feestelijk gedaan, blij mee
Goede hulp en advies. Bestellen ging goed en ik kon snel de bestelling ophalen.
Smulboeken van Amir Tsarfati.
Deze 3 smulboeken van Amir, onderwerpen die mij zeer interesseren. Ik ben van mening dat je het beste kunt leren van een Jood, een messiaanse Jood. Alles draait om Israël en Zijn beloftes aan het Joodse volk in deze wereld.
Duidelijk omschrijving bij de aanbieding. Makkelijk om te bestellen ook vanuit Nederland naar België. Vlugge en correcte bestelling aan huis.Met dank.
Snel verzonden en mooi ingepakt met een kaartje erbij. Mooie studiebijbel waar we veel plezier van zullen hebben.
Het bestelde pakketje was er supersnel
Het bestelde pakketje was er snel en dat was fijn! Het is zo wie zo een mooie en fijne boekhandel. Bij het bestellen had ik gereageerd op de vraag om het in te laten pakken met ja, dit was echter niet gedaan. Snap ik wel want dan kun je niet meer zien of je het juiste product hebt gekregen en het werd alsnog mooi ingepakt maar ik had het fijn gevonden als het klaar lag. Verder top! Niet erg maar het viel op.
Hele snelle reactie en snelle verzending.
Netjes verpakt ook.
Bij één boek ontbrak bij de verpakking een stickertje met een klein lintje. De verpakking is daardoor niet gelijk aan de overige ingepakte boeken. De rest is keurig verzorgd.
Zorgvuldig en snel geleverd en ik had geen extra verzendkosten.
De snelle reactie op mijn vraag en de snelle
levering van het boek wat elders was
uitverkocht 👍
Top opgelost
Ik had veel boeken van een titel nodig. Die waren niet voorradig. Maar top opgelost.
Snelle service en vakkundig personeel en vriendelijk.
Betrouwbare boekhandel waar je gerust online kan bestellen.
Betrouwbare boekhandel waar je online
Veel titels, overzichtelijke website en vlotte afhandeling
Snelle levering van de avondmaal cupjes en de schappelijke prijs
Rijk aanbod, deskundig en vriendelijk personeel.
De eerste kennismaking, prima!