ichthusboekhandel.nl- Logo - Beoordelingen

ichthusboekhandel.nl
Beoordelingen:

452 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.122 beoordelingen in totaal  

4,70
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 8 mei 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ichthusboekhandel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
De boekjes waren ergens anders momenteel niet leverbaar dus ik was blij dat Ichthusboekhandel ze nog wel kon leveren. Ze werden ook vlot geleverd. Ik heb ook een dvd besteld en op de bon stond vermeld dat deze op dit moment niet leverbaar is en dat hij nagezonden zou worden. Jammer genoeg is er geen tijdspanne vermeld. Echter op mijn account bij bestellingen staat 'afgerond'. Dat vind ik verwarrend. Ik hoop dat ik hierover nog meer duidelijkheid krijg

de meest kritische beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het systeem klopt niet. Je kunt meerdere exemplaren van een boek bestellen en betalen terwijl ze niet op voorraad zijn. Vervolgens blijkt er maar 1 boek te zijn en wordt er moeilijk gedaan over de verzendkosten die er dan bijkomen. Het probleem van het systeem wordt bij de klant gelegd. Wanneer je systeem niet naar behoren werkt meld dit dan op de website en laat de klant niet de dupe hiervan
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ichthusboekhandel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hele goede ervaring!

Ik werd per mail heel netjes op de hoogte gebracht dat een van de twee boeken een iets langere levertijd had. Daarnaast werden de boeken, omdat er iets meer tijdsdruk op zat, zelfs persoonlijk bezorgd, zodat ze er op tijd zouden zijn.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De dissertatie van Tineke Boele-Noort op dinsdag 26 maart 2024 besteld en keurig op 28 maart j.l. zonder verzendkosten per post ontvangen nadat de promovenda op maandag 25 maart daarvoor is gepromoveerd.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
vriendelijk telefonisch contact. voldoende inzet om mijn vraag te kunnen beantwoorden.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijs verzendkosten buitenland

Goede prijs verzendkosten, ook naar het buitenland. Snelle levering, mooie site
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes als cadeau ingepakt. Een feest om weg te geven.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het was glaswerk wat ik veilig bij een afhaalpunt kon ophalen.
Beoordeling melden
MV
Margreeth v.
Grubbenvorst
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijne hulp aan de telefoon door dhr. van Dorp.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service. Leuk ingepakt en snel gekregen .
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ruime keuze, goede service, snelle bezorging.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede communicatie en snelle levering!
Beoordeling melden
HA
Helene A.
Alphen aan den Rijn
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Betrouwbare, goede en snelle service
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en goed verpakt
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekende vlotte afhandeling
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering,mooi verpakt.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Volgens afspraak!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het is prima
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
goed
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden