16 mei 2023
De boekjes waren ergens anders momenteel niet leverbaar dus ik was blij dat Ichthusboekhandel ze nog wel kon leveren.
Ze werden ook vlot geleverd.
Ik heb ook een dvd besteld en op de bon stond vermeld dat deze op dit moment niet leverbaar is en dat hij nagezonden zou worden. Jammer genoeg is er geen tijdspanne vermeld.
Echter op mijn account bij bestellingen staat 'afgerond'. Dat vind ik verwarrend.
Ik hoop dat ik hierover nog meer duidelijkheid krijg
De bestelling heb je snel, binnen twee dagen in de bus. Dat is fijn!
Wat minder fijn is dat de papieren verpakking zonder extra bescherming zoals bubbeltjesplastic niet voldoende is voor wateroverlast waar een PostNL bezorger niets aan kan doen. De boekjes zaten half in elkaar gevouwen in de verpakking en het papier was gaan golven door het water. Dat men de schuld schuift naar de Post, vind ik niet klantvriendelijk. Er is nauwelijks begrip voor dat het vervelend is dat de boekjes hierdoor in een slechte staat arriveren.
Geïmporteerde beoordelingen