Zindelijkheidsbox.nl

94 reviews in totaal   69 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Zindelijkheidsbox.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Veel klanten zijn positief over de snelle resultaten, waarbij hun kind vaak binnen enkele dagen tot een week zindelijk werd door het gebruik van de box. Ook worden de stickers, kaarten en kleine cadeautjes als beloning gewaardeerd, omdat deze de motivatie en het plezier van de kinderen vergroten. De duidelijke stappen, het protocol en de houvast die de box biedt worden vaak als prettig ervaren. Daarnaast vinden klanten de tips, uitleg en adviezen in de box meestal waardevol en duidelijk. Het stimuleren van eigenaarschap, zelfstandigheid en zelfvertrouwen bij het kind wordt eveneens als een groot pluspunt gezien. Sommige ouders vinden de aanpak echter te rigide of niet passend voor elk kind. Er zijn ook klanten die aangeven dat de informatie uit de box ook online te vinden is. Wanneer het traject moeizaam verloopt of het kind afwijkt van het standaardproces, wordt de mate van (extra) ondersteuning als onvoldoende ervaren. Bij enkele kinderen lukte het bovendien niet om binnen korte tijd zindelijk te worden.

ReviewsZindelijkheidsbox.nl

Fijne houvast, binnen een week resultaat

Het programma met de stappen die je per dag zet met je kind is een prettige houvast. De eerste dagen zijn het meest intensief: veel ongelukjes, dus veel opruimen, veel aanmoedigen en complimenteren, terwijl je soms zelf ook even klaar bent met de hyperfocus. Zodra je kind het door heeft wordt het steeds leuker, ik zag mijn zoontje (2 jaar en 4 maanden) groeien en zelfvertrouwen krijgen. Ook voor jezelf is het uiteindelijk de investering waard: je leert je kind iets en brengt een week intensief tijd met hem of haar door. Ik had van tevoren niet gedacht dat ik dat zo leuk zou vinden, vooraf zag ik er best tegenop. Ik kan het iedereen aanraden, mits je tijd hebt om een week volle aandacht te geven - ik heb het in mijn zwangerschapsverlof gedaan en zorgde dat mijn jongste zoontje van 4 maanden wel naar de opvang kon gaan.

Geweldig!

Ik had er mijn twijfels over, maar toch besteld en een week gebruikt om mijn tweeling zindelijk te krijgen. En warempel. Ze zijn zindelijk. Ik kan dit aan iedereen aanraden. Al moet ik wel zeggen dat ik ben gestart met zindelijkheidstraining tot mijn kinderen mij beter begrepen en ik ze goed van alles kon uitleggen.

Met een jongen/meisjetweeling

Mijn tweeling was 2 jaar en 10 maand en zijn in 1 week 'plas'zindelijk! Het beloon systeem was even puzzelen met een tweeling. Mijn dochter was met dag 2 al zindelijk en hield haar plasjes veel langer en beter op. (En kreeg dus veel minder stickers dan haar broertje op een dag, terwijl ze het super goed deed). Mijn zoon had de 1e 3 dagen geregeld ongelukjes (maar na elk ongelukje alsnog vaak een plas op het potje of wc). Hij kreeg wat eerder een grotere 'spaar'kaart en bij elke volle kaart (hem of haar) kregen ze beide een klein cadeautje. Zo vierden we elk succes en werkte het voor ons het best! Wel wat extra kleinigheidjes moeten aanschaffen! Maar super blij met de zindelijkheidsbox en de 'coach'kaarten en super trots op mijn tweeling!

Na veel twijfel toch overtuigd

Ik geloofde niet dat een week echt haalbaar zou zijn. Maar na bijna een jaar, met zelfs medische hulp geen succes te boeken, heb ik het toch geprobeerd. Mijn dochter is nog steeds niet zindelijk, maar dankzij plasmaatje Charlie is de strijd om naar de WC te gaan wel afgenomen. Samen met Charlie spelen terwijl ze op de WC zit, en daarna een sticker plakken, maakt het voor haar leuker. Ook de sticker en de plascadeau's geven haar nu een duidelijk doel en het zelfvertrouwen dat ze nodig heeft. We zijn er nog niet, maar wel al veel verder dan waar we vastliepen.
Mijn zoontje was eigenlijk binnen 3 dagen wel al zindelijk. We hebben ons niet echt gehouden aan de hele week thuis zijn. Op dinsdag kon hij gewoon naar de voorschool en werd er daar verder met hem geoefend (donderdagmiddag zijn we begonnen). De box bevat een stickerkaart en stickers. Eigenlijk kun je dat ook makkelijk zelf maken. Het belangrijkste principe is belonen en aandacht geven. Dit kun je ook prima zonder de box, maar ik vond het wel handig om een boekje erbij te hebben, een soort protocol waar ik houvast aan had. Maar dus al snel vanaf geweken en alsnog een super resultaat! Ook 's nachts heeft hij vaak een droge luier, terwijl deze luiers voor de training nog erg vol waren.

Aanrader!

Ons zoontje van 2,5 jaar was binnen 2 wkn poep en plas zindelijk, zo fijn dat wij deze tip kregen! Hij wilde zelf niks van het potje weten en deed alles heel bewust in zijn luier, door deze hele andere en verfrissende benadering en door de leuke boys only box, werd hij mega enthousiast! We raden het iedereen aan!

Erg tevreden

Onze meid van 2,5 heeft nog wel ongelukjes. Maar ze is zo trots, als ze weer een sticker mag plakken of als ze een kaart vol heeft (en een cadeautje krijgt). Ze geeft vaak al aan dat ze moet. Potje heeft ze over geslagen, ging gelijk uit zichzelf op de grote meiden wc!
Hele mooie box, die je stap voor stap begeleid in de zindelijkheidstraining van je kind. Voor ouders met een drukke baan is het alleen niet reeel om toe te passen (gezien je er een week voor vrij moet nemen) Daarnaast denk ik dat voor elk kind weer een andere benadering goed werkt. Na een week intensief geoefend te hebben was mijn zoon er een beetje klaar mee merkte ik.

Fijne box met zeer goede tips!

Fijne box met zeer goede tips en adviezen. Ik werk als professional met jonge kinderen en adviseer ouders regelmatig deze box om de zindelijkheid te oefenen. Veel ouders zijn positief over de box.

Het helpt goed maar helaas niet 100%

Ik had verwacht dat ons zoontje van 3 echt volledig zindelijk zou zijn na dit programma volgen. We hebben het programma stap voor stap gevolgd maar hij heeft helaas nog ongelukjes. Ik had zelf wat hogere verwachtingen van de box, maar dat kan ook aan mij liggen. het is een prima tool.
Wat een mooie box met een heldere beschrijving hoe de training vorm te geven. De stickers werden heel goed ontvangen door onze pleegdochter. Ze pakte de training ook heel gemakkelijk op als bijna 3-jarige. Het plas- en poepdiploma behaalde ze binnen 1 week!

Succesformule

Methode voor de tweede keer gebruikt en het is een succes formule. De eerste dagen zijn frustrerend en ongemakkelijk, maar daarna volgen de successen elkaar op! Ik heb de extra stickers en kaarten besteld de tweede keer, daar zou het invul tijdschema van mij ook bij mogen, die vond ik fijn om drink en plastijden op te schrijven
We hebben goede tips gekregen voor onze dochter. Alleen werkte het bij niet. Bij haar zat vooral de angst om op het potje of wc te plassen en poepen. Ze is overdag droog en geeft aan als ze moet plassen of poepen maar dat gebeurt dan in een luierbroekje. Onze dochter heeft heel veel tijd en zelfvertrouwen nodig.
Het is een fantastische box! Precies wat je als ouder nodig hebt om de training tot een succes te maken. Mijn dochter van 3 jaar en 8 maanden was binnen een week zindelijk. Vanaf het eerste moment geen ongelukjes gehad. Het is boven verwachting gegaan dankzij de sturing van de zindelijkheidsbox.

Binnen een week plaszindelijk!

De eerste dag 4 natte broeken door teveel water in 1x, daarna kreeg onze zoon het heel snel door en binnen een week zo goed als plaszindelijk!
Heel blij mee! We waren op zoek naar handvatten en de zindelijkheidsbox is precies wat we zochten. Na 7 dagen was onze dochter inderdaad helemaal zindelijk! Ik kan deze box iedereen aanraden, zeker met de eerste!
Mijn zoontje ging veel sneller dan via het programma. Wel heel fijn de stickers kunnen gebruiken. Het boek van Noa viel me wat tegen, er wordt echt heel veel over het plassen op het potje vertelt, zoveel dat mijn zoontje er al snel genoeg van had. Ook zeker tips gehad uit het programma, maar achteraf had ik het niet hoeven gebruiken.

Top gewerkt bij ons!

Hele fijne uitleg van de box met veel tips en handige tools, wat wel of juist niet doen. Het ging heel vlot maar onze dochter (bijna 2 jaar) was er ook echt aan toe.

Een fijne houvast!

Een hele fijne box om aan te schaffen. Geeft een duidelijke uitleg, houvast en leuke tips. We kijken terug op een leuke geslaagde week waarin onze dochter zindelijk is geworden! Dankjewel!
Fijne uitleg! Ik denk alleen dat de overstap naar de wc verkleiner niet zo snel hoeft. Het is al een hele presentatie ansich dat ze kunnen plassen op het potje. Die grote wc hoeft niet meteen

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.