museumdepotshop.nl

217 reviews in totaal   192 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel. De communicatie wordt als duidelijk, snel en prettig ervaren, met snelle reacties op vragen. Ook zijn klanten positief over de zorgvuldige en nette verpakking van hun aankopen. De snelle levering, afhandeling en reacties worden vaak genoemd en gewaardeerd. Daarnaast wordt de service als uitstekend bestempeld, met veel aandacht voor het proces en de klant. Het ophalen van aankopen verloopt soepel en georganiseerd, met persoonlijke aandacht. Verder wordt de prijsstelling als redelijk en aantrekkelijk gezien, waardoor het aanbod toegankelijk blijft. De beschrijvingen van de objecten zijn doorgaans duidelijk en komen overeen met het ontvangen product. Af en toe geven klanten aan dat de beschrijvingen van de objecten een verbeterpunt kunnen zijn.

Reviewsmuseumdepotshop.nl

Ik heb mijn item opgehaald en werd eerst zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan om uit te leggen hoe ik moest rijden. Op de locatie werd mijn item netjes ingepakt zodat ik het ongeschonden kon vervoeren.
Super goed en lief geholpen!wel vond ik het gebouw met enige moeite..nergens een nummer te vinden..en alleen a d achterkant een piepklein bordje..dat zal wel uit veiligheid zijn..maar een huisnummer is handig! Groet, Lindenbergh-Sluis

Het was een hele fijne ervaring!

Het was een hele fijne ervaring. We hadden een bod gemaakt op een stuk en dat is aangenomen. Daarna krijg je duidelijke uitleg over alles. Zelfs nog een vraag gesteld over het ophalen en dan krijg je een persoonlijke reactie. Het stuk is netjes ingepakt na inspectie en dan neem je het gelijk mee naar huis.
Zeer fijne ervaring en afhandeling bij het kopen van schilderijen via een veiling bij de MuseumDepotShop.

Toegankelijke kunst en prima dienstverlening

Soms valt je oog op een kunstobject, een schilderij of een sculptuur, en je bent direct “verkocht”. Het raakt iets in je, waardoor je het graag wilt hebben. Vaak is het eigen aan het werk zelf en soms past het erg mooi bij een schilderij, dat al bij je aan de muur hangt. MuseumDepotshop laat regelmatig nieuw werk zien. Het is een kwestie van goed opletten. De prijs is dusdanig betaalbaar dat het kunst toegankelijk maakt. Het proces van afhandelen van de aankoop is soepel en verloopt snel. Deze maal haalde ik het zelf op in Hoofddorp. Leuk om ook een keer live kennis te maken met de mensen achter MuseumDepotShop! Vriendelijk en klantgericht!

Antwoord van museumdepotshop.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen, we wensen je nog veel plezier met het werk!
Mooi idee, uw depotverkoop, duidelijk gepresenteerd, voortreffelijk afgehandeld.

Prima service

Vlotte afwikkeling, vriendelijke service en erg attent.

in alle opzichten uitstekend

Betrouwbaar, vriendelijk, snel, geen dubbele bodem
De persoonlijke aandacht en commitment om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen. Chapeau.
Schilderij in prima staat overgedragen en binnen een redelijk termijn. Communicatie helder
Nette duidelijke en goede afwikkeling,
Mooie gebeurtenis: veiling van Ans Wortel.

Een fijne ervaring bij het ophalen

Bij het ophalen stond mijn kunstwerk op een ezel gepresenteerd zodat ik het in het echt kon bewonderen. Er werd bij verteld waar het werk vandaan kwam. Erg leuk dat hier even de tijd voor genomen werd, dat maakte het een leuke ervaring. De kunstwerken werden heel zorgvuldig verpakt voor vervoer en ik ontving ook een certificaat. Ik zou MuseumDepotShop zeker aanraden!

Antwoord van museumdepotshop.nl

Wat leuk om te horen, fijn dat je het zo goed hebt ervaren en wie weet tot een volgende keer!

Verrassende en diverse collectie

Ik ben al een paar jaar 'klant' en het blijft leuk: verrassende en diverse collectie schilderijen, altijd snel antwoord bij vragen en goed bereikbare locatie(s) om de stukken op te halen.

Zeer tevreden

Vriendelijke en snelle behandeling van de mail over een aankoop. Mooie prijs. Goede levering op een afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden

Geen 5 maar 6 sterren!

De MuseumDepotShop is een heel fijn platform als je op zoek bent naar een kunstobject, maar ook hebbeding of bijzonder cadeau. Het aanbod is enorm breed, zowel in kunstvorm als in prijs.  Unieke items vind je hier, in goede prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is uitstekend, bij vragen kun je in no time een reactie verwachten. Ik heb al veel mooie vondsten hier gedaan, dus blij dat ik deze site ontdekt heb.

Antwoord van museumdepotshop.nl

Dat is leuk om te horen, op naar de 10 sterren! ;-)
snelle bezorging, goed verpakt