tennis-point.nl

3.863 reviews in totaal   2 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

tennis-point.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Reviewstennis-point.nl

Gedupeerd? Meld code NL04 ADYB 2017 4001 57 bij Adyen! (Collectieve actie)

SPREEKBUIS VOOR MIJN VROUW: Mijn vrouw heeft de oorspronkelijke aankoop voor ons gezin gedaan (Invoice: 1108561289). Sinds zij een eerlijke, negatieve review plaatste over de ingehouden retourbetaling, is haar account geblokkeerd en kan zij niets meer posten. Omdat Tennis-Point kritische stemmen probeert te censureren en monddicht te maken, post ik deze oproep namens ons huishouden. MEDEDELING VOOR ALLE NEDERLANDSE GEDUPEERDEN (COLLECTIVE ACTION): Tennis-Point / Running-Point negeert consumenten en gebruikt een "speciaal team" als vertragingstactiek. Als u uw iDEAL-geld terug wilt, moeten we direct de betalingsinfrastructuur achter de website targeten. STAPPENPLAN VOOR DIRECTE ACTIE: Controleer uw iDEAL-bankafschrift van de betaling. Zoek naar de verwerkingscode NL04 ADYB 2017 4001 57. Dit bewijst dat uw geld is beheerd door de payment gateway Adyen N.V. en niet rechtstreeks door Tennis-Point.Mail direct naar de compliance-afdeling van de verwerker (of gebruik hun online formulier adyen.com). GEBRUIK DEZE MELDINGSTEKST: "Formal compliance complaint against your merchant Tennis-Point Europe GmbH. I have returned my order, and track & trace proves delivery. The merchant is systematically withholding consumer funds past the legal 14-day EU limit. They are utilizing the Adyen network (NL04 ADYB 2017 4001 57) to retain consumer capital following legal contract cancellations. Please review this merchant account status." Hoe meer Nederlandse consumenten de code NL ADYB escaleren naar de compliance-teams van Adyen, hoe sneller de betalingsverwerker genoodzaakt is een interne audit te starten en wekelijkse merchant-uitbetalingen te bevriezen tot de retouren zijn uitbetaald. Meld uw zaak daarnaast direct gratis aan bij het Europees Consumenten Centrum (ECC) voor grensoverschrijdende handhaving.

Scamsite

Het inloggen lukt niet, de bestelling wordt niet bezorgd tenzij ik nog maar eens 46 dollar an UPS overmaak. Het is gewoon scam

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.