Gecertificeerd sinds: 1 jul 2026
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en nauwkeurige levering, de uitstekende service met klantgerichte oplossingen, het vriendelijke en behulpzame personeel en de duidelijke, snelle communicatie. De kwaliteit van de producten wordt meestal als hoog en solide ervaren, en de prijs wordt gezien als eerlijk en concurrerend. Problemen met bestellingen of leveringen worden doorgaans snel en adequaat opgelost, wat bijdraagt aan een prettige winkelervaring. Sommige klanten ervaren echter af en toe vertragingen of onduidelijkheid rond de levering en melden incidenteel gebrekkige of onjuiste informatie. Daarnaast zijn er sporadisch opmerkingen over beschadigingen of het materiaal van producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewssani4comfort.nl
Echt een aanrader voor wie een badkamer wil!
Antwoord van sani4comfort.nl
Producten prima geleverd echter niet juist gecommuniceerd
Inbouwnis
Prima service!
Zoals het hoort
Goede prijzen, fijn contact
It was delivered to somebody else
Mooi product!
Prima douchewand geleverd
Erg plezierig geholpen
SNEL en moet nog uitpakken , foto enz einde volgende week
Fijne kraan en makkelijk te installeren
Goed product en goede samenwerking
Goed bereikbaar
Goede prijs en service zeer klantvriendelijk
Gewoon goed!
Goed en klantvriendelijk
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
sani4comfort.nl
- +31625057806
- www.sani4comfort.nl
- sani4comfort@gmail.com
- Capelle aan den IJssel, NLD
sani4comfort.nl
Dagelijks vinden er 100'en klanten over het hele land en vanuit buitenland ons voor de mooiste producten voor hun droombadkamer en toilet. Wij geloven erin dat onze klanten de beste producten verdiene...