flaske.com/nl

3.038 reviews in totaal   431 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, oplossingsgerichte en vriendelijke klantenservice. Ook de snelle bezorging wordt vaak geprezen. De meeste klanten waarderen hoe lang de flessen drankjes koud of warm houden, en geven aan dat de kwaliteit van de flessen en bekers doorgaans zeer goed en stevig is. Het personaliseren van producten wordt gewaardeerd en het uiterlijk, de kleuren en het design van de flessen vallen in de smaak. Daarnaast wordt het lekvrij zijn van de flessen als een groot pluspunt ervaren. Toch zijn er ook enkele verbeterpunten. Sommige klanten ervaren langere wachttijden of moeizame communicatie met de klantenservice. Er zijn gevallen waarbij de temperatuur niet zo lang behouden blijft als verwacht. Af en toe zijn er klachten over defecten, roestvorming of lekproblemen bij de flessen. Bij het personaliseren van producten worden soms extra kosten genoemd of fouten bij het graveren. Ten slotte kloppen de kleuren van de flessen niet altijd met de verwachting.

Reviewsflaske.com/nl

Goede producten en geweldige service

Hele leuke items van goede kwaliteit. De thermos drinkflessen worden veel gebruikt: zowel voor koud water bij het sporten als voor warm water onderweg voor de voeding van onze baby. Top! De rietjes van de kidsflessen bleven niet goed zitten en bleek een productiefout te zijn. Dit werd meteen opgelost door nieuwe deksel op te sturen zodat de kids weer met hun Flaske lievelingsflessen naar school kunnen. Superservice!
Ik heb 2 flessen van 750ml besteld bij Flaske. Bij binnenkomst bleek 1 van de 2 flessen een pikkeltje te hebben op de rvs rand waar je drinkt. Waardoor de dop moeizamer open/dicht ging en in de dop kraste. Na contact met Flaske heb ik binnen 24 uur een reactie ontvangen dat dit niet hoort bij de kwaliteit waar zij voor staan en ik een nieuwe fles toegestuurd krijg. Super service, dank hiervoor!

Goede oplossing!

Twee flessen besteld waarbij 1 fles na enige weken/maanden roestvorming had. De fles was daardoor onbruikbaar geworden. Met de klantenservice contact gehad en zij hebben een hele fijne oplossing geboden. Ook ben ik goed op de hoogte gehouden van het proces waardoor ik wist waar ik aan toe was.
De haken van de musketon zijn zeer zwak nu al stuk dat is spijtig dat deze haken van matig materiaal is gemaakt. U ziet op de foto dat de veering niet goed functioneer en de haak lam is. Het duidt erop dat de fles te zwaar is voor de haak tijdens beweging.
Complimenten voor de klantenservice! Allereerst een prachtige fles met gravering besteld voor een collega. Erg mooie kwaliteit en mijn collega was er super blij mee. Helaas ging de hanger al snel stuk. Gelukkig wilde de klantenservice direct een nieuwe sturen. Heel blij mee!

Mooie flessen, maar let op als je er een tekst op wilt hebben!

Goed: mooie producten, en leuk dat je ze kunt laten personaliseren. Snelle verzending. Niet zo goed: bestelproces is complex en als je niet heel goed oplet, komt je tekst niet op de fles. Die tekst moet je namelijk apart “bestellen” bij de fles. Als je de tekst mist, “mag” je de fles op eigen kosten terugsturen, en dan “mag” je voor de fles-met-naam weer een bijdrage in de verzendkosten betalen. Vind je dat niet helemaal OK, dan mag je de uitleg nog een keer lezen over hoe goed het bestelproces in elkaar zit. Zelf vind ik het dan nog steeds niet helemaal OK.

Antwoord van flaske.com/nl

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je de producten mooi vindt en de snelle verzending waardeert! Wat jammer om te lezen dat het mis is gegaan met de personalisatie van je fles. Het klopt inderdaad dat de gravering als een aparte optie bij de fles besteld moet worden, zodat ons systeem dit correct verwerkt. We begrijpen dat dit in jouw geval voor een teleurstelling heeft gezorgd.
Veel keuze in flessen. De fles blijft heel lang koud en met bubbels erin. Het graveren van tekst op de fles bleek niet gelukt te zijn. Dat vond ik raar. In eerste instantie bood de medewerker aan om dit alsnog te doen tegen betaling van 10 euro. Dat vond ik vreemd en onwenselijk. Uiteindelijk heeft men toch nog gezorgd voor gravure zonder kosten. Dat is service!

Exceptional customer service

I ordered a bottle with the sea turtle print. I only received the version without. Customer service gladly helped and I quickly received the ordered item. The bottle is working as expected in keeping the water cool in +30C in Spain.

Blijft super koel en is lekvrij

Mijn water in de Flaske is na een dag fietsen op een super hete zomerdag in nog steeds lekker koel, een super thermosfles die bovendien echt lekvrij is! Warme dranken heb ik nog niet geprobeerd. Ik raad deze fles van harte aan.

Kwaliteit en een mooi design

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop van de Flaske drinkfles. ​Wat mij het meeste bevalt: • Geweldige isolatie • ​Compact en handzaam • Gebruiksgemak • ​100% Lekvrij ​Kortom, een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardige, duurzame drinkfles. Het is elke cent waard!

super kwaliteit en goede service bij incident

4 flessen besteld voor sint. 1 ging de dop wat sneller kapot. Er is alleen om een foto gevraagd en zo snel als mogelijk hebben we zelfs 2 nieuwe doppen ontvangen. De flessen zijn sowieso ideaal, in de leeftijdscategorieën van 10 tot 70. Worden veelvuldig gebruikt. Wij zouden hier zeker nogmaals bestellen. Zeer tevreden over de kwaliteit. En 1 foutje kan een x gebeuren. Service super!

topproducten en super service

topproducten dat stond al bovenaan maar ook bij een kleine hapering bij de bestelling zeer klantvriendelijk en ruimhartig opgepakt en goedgemaakt. dus dubbele sterren verdiend!
Heel fijn geholpen! Ik had een hele mooie fles met ingraving gekregen, maar die was per ongeluk stuk door ijs gegaan, heel fijn een nieuwe, met ingraving, weer gekregen! Top service!

Goede service

Ik had bij mijn bestelling 1 artikel te weinig ontvangen. Na hierover een mail gestuurd te hebben, werd het ontbrekende artikel de volgende dag alsnog verzonden.

Top service

Een tijdje terug 2 flessen gekocht waarvan 1 na een tijdje een klein beetje roest vertoonde. Hierover gemaild met de klantenservice. Snel antwoord gekregen en een nieuwe fles! Dat noem ik Top service! Echt "klant blij, komt door mij" houding. Ik ben helemaal blij.
Top flessen en mooi gegraveerd. Ik ben rijinstructeur dus gebruik ze dag in dag uit. Ze zien er uit of ze jaren mee kunnen. Echte kwaliteit en mooi design.

Fijne fles en goede service!

In Januari een EVO 600ml fles gekocht en erg tevreden mee mijn thee blijft heel lang warm. Helaas was de rubber ring in April al kapot gegaan. Contact opgenomen met Flaske en die hebben zonder moeite en super snel een nieuw dop opgestuurd. Top service!

Mooi gedaan, maar...

Mooi gedaan. Alhoewel ik het jammer vind dat de personalisering erg klein, en op mijn fles (denk marble sky) het zo goed als niet zichtbaar is. Op de kleur moss en donker grijs zie je het veel beter. En mijn zoon deed er gisterenavond heel warme koffie in om vandaag mee te nemen naar zijn werk. Maar om 4 u 30 was het lauw. Ik wacht op mijn test met koelkastkoud water sedert gisteren 19 uur. Ik vrees dat het niet echt koel meer zal zijn?
De ring van mijn fles is kapot waardoor de fles lekt. Met 1 mailtje is het geregeld en stuurt Flaske een nieuwe ring op. Top service en erg fijne fles!
Mooi product, kwaliteit is goed, lekt niet, koffie blijft goed warm! Uitstekende klantenservice die snel op mailtjes reageert.