Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

83 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden268 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 9 okt. 2023
Software licenties kopen bij Productlicenties.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

16 nov. 2023
Windows 10 Pro retail licentie besteld, deze vrijwel direct via email ontvangen. De ontvangen code werkte niet, foutmelding: "deze code wordt al op een ander apparaat gebruikt". Via email gemeld bij Productlicenties en om een nieuwe werkende code gevraagd. Na ongeveer 2 uur een werkende code ontvangen. Wat is goed: lage prijs en probleem met niet werkende code snel opgelost. Wat kan beter: indien mogelijk, vóór verzending controleren of de code wel werkt.
HD
Hennie D.
Oosterhout

de meest kritische beoordeling

1 nov. 2023
Product code werkt niet.maak niet uit heb nieuwe pc besteld deze is all heel oud.voor de mensen thuis Bestel niks bij deze bedrijf zijn oplichters.voor de rest maak ik me niet druk is mij nog nooit overkomen en heb 💰 geldt genoeg.meer zal ik ook niet betalen voor een productie code.we hebben hier een Gooie computerzaak productcode bij deze zaak altijdt goed.je mag het geldt in je ? Steken.voor de mensen thuis Bestel niet bij deze bedrijf geloof mij zeker all's je wijnig geld heb

Beoordelingen voor Software licenties kopen bij Productlicenties.nl

HD
Hennie D.
Oosterhout
16 nov. 2023
Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl
We doen ons best om de rotte licenties eruit te halen, soms ontglipt er eentje. Fijn dat de 2e wel werkt!
licenties werken niet. tijden over gechat en ze beloofden het maandag weer op te pakken. Niks gehoord en geen reactie meer op de chatverzoeken mijnerzijds Update/edit: Er zat wat vertraging op de lijn vanwege black friday chaos, maar uiteindelijk hebben ze contact met me gezzocht en is het probleem verholpen. Werkende licentie en windows geactiveerd. Heel netjes opgelost dus. Chapeau!!
licentie werkt uiteindelijk wel , de melding kwam dat deze code al gebruikt was voor een activatie.... Een telefoon gesprek met Microsoft van 20 minuten heeft ervoor gezorgd dat alles uiteindelijk wel werkt.

Uitstekende ondersteuning!

Het werkte niet in een keer, maar met uitstekende ondersteuning hebben we uiteindelijk de activatie voor elkaar gekregen. Verder precies ontvangen wat was besteld. Al met al een prima ervaring!
17 nov. 2023
Windows pro retail licentie besteld, meteen de productcode gekregen en de update uitgevoerd. Geen problemen ondervonden en een prima prijs (ook al was de geadverteerde prijs excl btw)
5 nov. 2023

Uitleg activatie

Wellicht de uitleg hoe men het product moet activeren meesturen met de product code. Maar goed aan de andere kant was het 5 minuten zoekwerk op Google.
Zeer gemakkelijk. Enige wat voor mij als relatieve leek lastig was, was het verschil tussen de typen licenties. Uitleg was prima.

Goede dienstverlening

Snelle levering van de productcode na betaling van deze licentie. Duidelijke factuur per email meegezonden.
Uitstekend product, doer wat het moet doen en snel geleverd. Website is snel en responsief.
13 nov. 2023

Perfecte upgrade.

Perfecte prijs Perfecte serie nummer retail Vlotte upgrade naar Windows 10 pro. Dankjewel.
Direct de licentie in het scherm op de computer en via de mail na betaling via iDeal
10 nov. 2023
snelle deal alleen een beetje onduidelijk waar je Windows vandaan haalt?
Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl
Windows kan je downloaden via de stappen op onze website. Indien je er niet uitkomt mag je altijd contact opnemen.
13 nov. 2023
Gaat razend snel en werkt zonder problemen.
Prima kwaliteit en snel.. direct geleverd..
18 nov. 2023

Betrouwbaar

Een webshop die gewoon doet wat ze beloven.
Antwoord van Software licenties kopen bij Productlicenties.nl
Dank je wel voor het compliment. Uiteraard is dat de bedoeling.
18 nov. 2023
Werkende sleutel ontvangen van Windows 8.1
CK
Cees K.
Hendrik-Ido-Ambacht
8 nov. 2023
Goede en snelle levering van product.
Snelle levering en hulp bij problemen
14 nov. 2023
Ging allemaal heel soepel en vlot
Daar zijn we voor!
10 nov. 2023