e-snickers.nl

84 reviews in totaal   25 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewse-snickers.nl

Hij is telang voor mij maar durf er niks afteknippen Bang dat die gaat ravelen enzo

Antwoord van e-snickers.nl

Wat vervelend dat de riem momenteel te lang is voor u. U kunt de riem gerust op maat knippen; als u de afgeknipte rand daarna heel kort bij een vlammetje (aansteker) houdt, smelt deze dicht en zal de stof niet gaan rafelen. Ook kunt u de metalen gesp aan het uiteinde verwijderen en over het afgeknipte uiteinde plaatsen.
Super goede service ! werkbroek was niet de juiste maat, binnen no-time de juiste maat ontvangen. Ouderwetse klantvriendelijkheid !

Antwoord van e-snickers.nl

Hier doen we het voor, dank en tot de volgende keer!
past goed
Snelle bezorging en goede communicatie

Antwoord van e-snickers.nl

Fijn om te horen dat de bezorging en communicatie naar wens waren. We hopen je in de toekomst snel weer van dienst te mogen zijn!
Goed produckt , verzending duurd wat lang
Op zich alles prima, maar maten vallen héél klein en verzending duurde best lang.

Antwoord van e-snickers.nl

Bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring. Wat vervelend dat de maatvoering en de levertijd niet aan je verwachting voldeden. De 6-series werkbroeken van Snickers vallen inderdaad een maat kleiner uit, en dan vallen stretch broeken ook nog eens klein. We adviseren odaarom onze klanten om de juiste maattabellen te raadplegen. De 3-serie en 6-serie hebben elk hun eigen maattabel, beide zijn te vinden op onze webshop.
P V
paul v.
een woord excellent.

Hartelijk dank!
Netjes en snel

Antwoord van e-snickers.nl

Dank voor de positieve beoordeling en veel plezier gewenst met uw bestelling!
Overzichtelijke site en bestel mogelijkheden. Snelle verzending. Tevreden klant.

Antwoord van e-snickers.nl

Fijn om te horen! Veel plezier met de aankoop toegewenst en graag tot de volgende keer.
Top bedrijf!

Antwoord van e-snickers.nl

Top klant, hartelijk dank!

perfectie top

Hele fijne waterdichte winddicht a jas
snel en correct ga zeker de link naar de website opslaan
Duurt erg lang met de voortgang

Antwoord van e-snickers.nl

De order met accessoires is precies 2 dagen na het bestellen geleverd. Wat ons betreft is dat snel genoeg, maar we zullen meer voorraad houden van dit artikel. Veel plezier toegewenst met de aankoop!
Goede pasvorm perfecte kwaliteit

Prima kwaliteit kleding!

Prima kwaliteit werkkleding en concurrerende prijzen. Maar een levertijd van 10 dagen (13 juni besteld en 23 juni geleverd) is anno 2025 niet meer van deze tijd.

Antwoord van e-snickers.nl

Onze excuses voor de lange levertijd! We doen altijd ons best om bestellingen binnen 5 werkdagen te leveren. In het weekend zijn wij gesloten, bestellingen vanaf vrijdag avond gaan op maandag in behandeling. Het t-shirt was langer onderweg dan gebruikelijk vanuit ons magazijn in Zweden. Het is wel fijn om te horen dat u verder te vreden bent met de kwaliteit van onze kleding. We hopen u nog eens terug te zien in onze webshop, met een snellere levering dan!