www.packagingdiscounter.nl

208 reviews in totaal   151 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering, de uitstekende klantenservice met persoonlijke aandacht en snelle oplossingen, en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Ook de kwaliteit van de dozen en verpakkingen wordt gewaardeerd, evenals het gebruiksvriendelijke bestelproces, de overzichtelijke website en het gemak van maatwerk. De communicatie wordt doorgaans als vlot en helder ervaren. Toch zijn er enkele aandachtspunten: sommige klanten ervaren onduidelijkheid over de bezorging en gespreide leveringen, en er zijn klachten over de hoogte van de prijzen of verzendkosten. Ook komt het voor dat de communicatie rond de levering niet altijd duidelijk genoeg is.

Reviewswww.packagingdiscounter.nl

De bestelling kwam netjes bij me aan. Een deel door DPD en het andere deel door een andere koerier. Enige puntje: dat was mij niet duidelijk op voorhand. Dus na de levering door DPD kreeg ik een mail dat alles bezorgd was en toen schrok ik even, want ik miste nog een belangrijk deel van m’n bestelling. Echter pluspunten voor de opvolging van de mail die ik daarover stuurde: ik kreeg daar binnen 10 minuten al een reactie op dat de rest met een andere koerier zou komen en dat gebeurde ook een paar uurtjes later.

Antwoord van www.packagingdiscounter.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de bestelling netjes is aangekomen en dat je tevreden bent over de snelle opvolging. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als een bestelling in meerdere zendingen wordt geleverd zonder dat dit vooraf duidelijk is. Goede feedback, daar gaan we naar kijken zodat dit beter gecommuniceerd wordt. Met vriendelijke groet, Team Packaging Discounter
We hebben een nieuw bedrijf en willen producten verzenden. We hebben geen ervaring of kennis van verpakkingsmateriaal en (on)mogelijkheden van dozen. Een telefoontje naar Packaging Discounter maakte een hoop duidelijk. Er werden snel samples verstuurd, zodat we in alle rust onze keuzes konden maken. Via de website is het heel gemakkelijk om de juiste maat (in mm nauwkeurig) te laten maken. Als straks ons logo geprint wordt op de doos krijgt alles een professionele uitstraling.

Antwoord van www.packagingdiscounter.nl

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat we jullie hebben kunnen helpen met het maken van de juiste keuzes. Fijn dat de samples en de website het proces duidelijk en makkelijk maken. Veel succes met jullie nieuwe bedrijf! Met vriendelijke groet, Packaging Discounter

Top service!

DHL had de bestelling verkeerd afgeleverd. Klantenservice heeft direct meteen de bestelling (Pallet) opnieuw verstuurd en netjes ontvangen!
Super snelle verzending. Foutje in de bestelling werd keurig en snel opgelost! Tot de volgende x maar weer☺️
De beoordeling wordt gevraagd voor levering. Dat maakt het lastig ;) Maar voorgaande leveringen waren prima.
Alles uitstekend, vooral de snelle levering is fijn en de prijs/kwaliteit verhouding van de producten is goed.

Antwoord van www.packagingdiscounter.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent over de snelle levering en prijs-kwaliteit. Met vriendelijke groet, Team Packaging Discounter
Duidelijke beschrijving en snel geleverd.
eenvoudig te bestellen, snel en netjes geleverd
Vlot verstuurd, netjes verpakt. Ik vind alleen de verzendkosten was hoog, zeker als je slechts 30 platte dozen besteld.

Antwoord van www.packagingdiscounter.nl

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles vlot is verstuurd en netjes verpakt. De verzendkosten kunnen bij kleinere aantallen relatief hoog zijn omdat vervoerders met vaste tarieven werken en we de dozen extra beschermen met een omverpakking. Vanaf €99 is de verzending gratis, dus bij grotere bestellingen vervallen deze kosten. Met vriendelijke groet, Packaging Discounter
Snel geleverd

Prima prijs/kwaliteit, denken mee

Samples van dozen op maat aangevraagd, deze werden snel en kosteloos geleverd. Beste prijs/kwaliteit op de markt. Uitstekende besteltool voor dozen op maat. Top!

Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Packaging Discounter
Alles goed, snelle levering
Prima, alleen jammer dat de pallet niet werd teruggenomen

Antwoord van www.packagingdiscounter.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles verder naar wens is. We begrijpen dat het jammer is dat de pallet niet is meegenomen. In de meeste gevallen worden pallets niet standaard retour genomen door de transporteur, maar we nemen je feedback hierin zeker mee. Met vriendelijke groet, Team Packaging Discounter
Goede service en scherpe correcte prijs