Schiphorstshop.nl- Logo - Beoordelingen

Schiphorstshop.nlReviews

: 185Uitstekend

4,66

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Schiphorstshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Schiphorstshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
Schiphorstshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Schiphorstshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Schiphorstshop.nl

99 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

185 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


5 jun. 2022 
Snelle levering van de bestelde artikelen. Bij levering schade aan 1 deksel, maar na melding is er direct een nieuwe deksel naar ons verstuurd. Goede service!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 sep. 2022
Schiphorst doet zaken met vervoerder Transmission. Deze zet je spullen in de regen naast je voordeur , aan de openbare weg. Zonder levering over te dragen. En laat ze daar rustig dagen staan met kans op diefstal. Het personeel liegt daarna dat het zo mocht. Voor mij is Schiphorst hierdoor geen betrouwbare partner meer. (Heb ik hen ook verteld)
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Schiphorstshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
prijs/kwaliteit verhouding is goed. Product is netjes verpakt en snel bezorgt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Een opslag bak was de deksel kapot, netjes een nieuwe opgestuurd gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Duidelijke site, snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Goed en snel geleverd. Zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Snel Verzonden. Goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Snelle levering , top !!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
Schiphorst doet zaken met vervoerder Transmission. Deze zet je spullen in de regen naast je voordeur , aan de openbare weg. Zonder levering over te dragen. En laat ze daar rustig dagen staan met kans op diefstal. Het personeel liegt daarna dat het zo mocht. Voor mij is Schiphorst hierdoor geen betrouwbare partner meer. (Heb ik hen ook verteld)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022 
van G. A.
Levering binnen 24 uur. Precies wat wij wilden hebben voor een zeer redelijke prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Prettige en inhoudelijk goede informatie van de klantenservice. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Kwaliteit en prima levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
Goede bakken
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022
*
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jul. 2022 
Goede materialen, snelle levering en snelle service. Een dag na melding van schade aan deksel werd de nieuwe deksel al geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Echt super goed geregeld, bestellen en ontvangen
Beoordeling melden