Schiphorstshop.nl- Logo - Beoordelingen

Schiphorstshop.nlReviews

: 227Uitstekend

4,60

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Schiphorstshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Schiphorstshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Schiphorstshop.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Schiphorstshop.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Schiphorstshop.nl

117 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

227 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 nov. 2022
Hoi beste webshop ontwerper, Ik weet niet of het tot de mogelijkheid behoort, maar zou het een mogelijkheid zijn om v.a. 5 stuks een keuze te kunnen maken van meerdere kleuren?! Dit heb ik geprobeerd maar werkte niet door in de prijs. Voor ons was het een wens geweest om een aantal kleuren te bestellen en dan totaal 5 st. Uiteindelijk voor 5 van 1 kleur gekozen. Mvg Roel Boots De Hooge Kamp
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 sep. 2022
Schiphorst doet zaken met vervoerder Transmission. Deze zet je spullen in de regen naast je voordeur , aan de openbare weg. Zonder levering over te dragen. En laat ze daar rustig dagen staan met kans op diefstal. Het personeel liegt daarna dat het zo mocht. Voor mij is Schiphorst hierdoor geen betrouwbare partner meer. (Heb ik hen ook verteld)
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Schiphorstshop.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Levertijd nagekomen, mooie producten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Fijn bedrijf, snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Vlugge en verzorgde bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Heel snel levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Bestelling beter verpakken zodat er geen schade ontstaat aan de inhoud
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
Snelle levering, netjes, vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Hele snelle levering 👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Besteld en niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Schiphorstshop.nl
5 jan. 2023
Dag heer De Backer, Vervelend dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. De goederen zijn besteld tijdens onze eindejaar sluiting, deze sluiting was duidelijk vermeld op onze webshop. Volgens onze Track & Trace zijn de goederen inmiddels ook bij u aangeleverd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, SchiphorstShop Klantenservice
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
Nog niks ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Schiphorstshop.nl
8 dec. 2022
Dag heer Oppedijk, Op dinsdag 29 november hebben wij u per mail op de hoogte gebracht dat de goederen in week 49 bij u geleverd worden. De goederen hebben gisteren ons magazijn verlaten en worden volgens onze Track & Trace vandaag bij u aangeleverd. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er toch nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan vernemen wij dat graag van u. Met vriendelijke groet, SchiphorstShop Klantenservice
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Beoordeling melden