340L afvalcontainer besteld en heel tevreden over het product en proces. Goede kwaliteit, heel snel geleverd en de bezorger trok zelfs zelf de laatste stukken plastic bescherming van de container af zodat geen verpakkingsmateriaal had dat ik hoefde weg te gooien. Er zat helemaal geen kartonnen doos bij en dat was verfrissend: ik hoef ook geen kartonnen verpakking en dat snapt deze winkel. Voelt een beetje raar om zo’n positieve review te schrijven voor zo’n ongewoon artikel maar ik was verbaasd over het aandacht voor detail.
Op 6 januari jl. bestelde én betaalde ik voor een aantal producten die, volgens de website, de volgende dag bezorgd zouden worden.
Maar een bericht dat de producten waren verzonden bleef uit.
Op 12 januari ben ik maar eens gaan bellen én bleek mijn bestelling helemaal niet te zijn opgepakt. Het overstappen naar een ander computersysteem zou hiervoor de oorzaak geweest zijn.
Wel had ik een vriendelijke dame aan de telefoon die mij beloofde ervoor te zorgen dat de producten, die nog steeds voorradig waren, dezelfde dag nog verzonden werden. Én dat klopt ook, want op 13 januari mocht ik de producten in ontvangst nemen.
Onlangs een label printer gekocht, snel geleverd alleen waren de prints niet goed er zat geen software bij en na een belletje met de helpdesk konden ze mij daar ook niet aan helpen. uiteindelijk kreeg ik een mail adres van de helpdesk van de maker van de printer. ondertussen op google rond gespeurd en de juiste software gevonden. wellicht een tip om de software ook bij jullie op de site te plaatsen. nu werkt hij perfect!
15 mrt. 2023
Bedankt voor je review en tip! We zijn blij om te horen dat je printer nu perfect werkt, we hebben dit doorgegeven aan onze collega's die de website beheren zodat we onze informatie voorziening kunnen verbeteren!
Netjes voor elkaar levering zo als afgesproken, ook door bezorgd bedrijf.
Keurige bon binnen de verpakking
Wat wel geleverd is en wat op na levering zou staan
Kortom goed en duidelijk overzicht.
Inclusief op de hoogte van pakket levering .
Kwaliteit en prijs zijn in orde.
Levering iets later dan verwacht maar nog steeds niet op aan te merken.
De bestelde spanbanden zijn van goede kwaliteit, verder is er over een set spanbanden weinig spannends op te merken.
14 mrt. 2023
Goede middag,
Waarom moeten wij onbetaalde reclame maken voor uw bedrijf?
LOGISTIEK CONCURRENT.NL links onderop de CMR's.
Bij mijn weten is daar geen afspraak over gemaakt.
In afwachting van uw antwoord verblijf ik.
15 mrt. 2023
Bedankt voor je review! We hebben op alle vrachtbrieven die we leveren onze bedrijfsnaam links onderin vermeld, dit zodat het gemakkelijk voor onze klanten terug te vinden is waar ze hun CMR hebben besteld. Op de webshop, kan je terugzien dat onze bedrijfsnaam vermeldt is op de afbeelding met het voorbeeld van het document. Als je hier vragen over hebt, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice of product specialisten!
18 uur geleden
Alles goed ontvangen
En helaas verkeerd besteld
En retour is lastig zonder printer
Is dit eenvoudiger mogelijk?
Kan ik de juiste onderdelen bestellen of moet ik ruilen?
Vriendelijke groeten Ruud
2 mrt. 2023
Wij hebben kunststof hoeken besteld om onze kozijnen te beschermen tijdens transport, Logistiek Concurrent staat voor een zeer snelle levering en wij zijn zeer zeer tevreden met ons bestelde product.
Makkelijke website. Order was snel verwerkt en prima informatie over het aanlevermoment.
Na levering had ik nog een factuurtje nodig van de order. Na een mailtje was dat ook snel voor elkaar.
super service van de klanten service wij wilde nog iets toevoegen aan de bestelling die we al hadden geplaatst en geen probleem om verzendkosten te voorkomen
Ik kreeg mijn pakket snel binnen. Het was heel mooi verpakt en er zat zelfs nog wat extra's bij. Heel fijn bedrijf ik ga hier zeker vaker spullen kopen.
Top bedrijf had twee verschillende stoot bloken opgestuurd gekregen. Een mailtje gepleegd en snel geholpen, de volgende dag twee nieuwe in huis.👌
2 mrt. 2023
Keurige directe en prompte communicatie.
Zelf verkeerde postcode ingevoerd. Goed geholpen door de administratie om dat op te te lossen.
Als je iets besteld hebt dan wordt er gelijk een levertijdstip door gegeven en dat klopt over het algemeen vrij goed.
Fijn het artikel te ontvangen. Ik had niet eerder een (rug) sproeier gehad. Een handleiding was fijn geweest.
Producten zijn goed, verzending duurt wat lang, maar na n mailtje had ik vrij vlot mail terug met antwoorden👍
Prima spullen, netjes geleverd. Houd wel rekening met de wat langere levertijd van ongeveer een week.
Antwoord van Logistiekconcurrent
Bedankt voor je review! We hebben voor sommige producten die niet op voorraad zijn een levertijd van een aantal dagen, de actuele levertijd staat zowel op de webshop als order bevestiging vermeld. Gelukkig hebben we je producten binnen deze termijn kunnen leveren, en we vinden het goed om te horen dat de kwaliteit van de spanbanden naar wens is!
Was een verkeerd CMR bezorgd en gelijk volgende dag de juiste bezorgd en het verkeerde meegenomen.
Alles was snel besteld. Bezorging helaas niet tegelijk compleet. In 2 dagen geleverd
3 mrt. 2023
makkelijk besteld onderbouwkisten voor de vrachtwagen en de andere dag in huis
Ongekend, transportschade bij bezorging, volgende dag al een nieuwe in huis !
8 mrt. 2023
Snel bezorgd en het is fijn je er als particulier kunt bestellen in woord top
Geïmporteerde beoordelingen: