monitorbeugelexpert.nl- Logo - Beoordelingen

monitorbeugelexpert.nl
Beoordelingen:

92 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden886 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De 2 beeldschermen kwamen mooi naast elkaar, met een beetje geduld en afstelling ziet het er mooi uit, alleen heb ik 1 van mijn beeldschermen laten vallen omdat de deurbel ging en 1 van mijn honden wilde als eerste bij de deur zijn, ik ben ziek en ik heb een hulphond, die doet voor mij de deur open, dus nu moet ik op zoek naar een ander beeldscherm, maar wegens de verhuizing die er aan staat te komen is het geld op.

Meest relevante negatieve beoordeling

27 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Monitor arm besteld, zet ik hem in elkaar, en zit het onderdeel waar de monitor aan wordt gemonteerd scheef en er is geen beweging in te krijgen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor monitorbeugelexpert.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De 2 beeldschermen kwamen mooi naast elkaar, met een beetje geduld en afstelling ziet het er mooi uit, alleen heb ik 1 van mijn beeldschermen laten vallen omdat de deurbel ging en 1 van mijn honden wilde als eerste bij de deur zijn, ik ben ziek en ik heb een hulphond, die doet voor mij de deur open, dus nu moet ik op zoek naar een ander beeldscherm, maar wegens de verhuizing die er aan staat te komen is het geld op.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb me pakketje nog niet en het is al een week later
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede webshop snel bezorgd.

Goede webshop, savonds bestelt was de volgende dag in huis. Alleen jammer dat het product niet bleek te passen op mijn monitor maar dat had ik zelf beter kunnen meten.
Beoordeling melden
20 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelheid, duidelijkheid en kwaliteit, dus 100% tevreden.

Dag na bestellen (in de avond) de volgende dag deze mogen ontvangen, netjes verpakt, prima kwaliteit.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima beugel, zit goed in elkaar en goede materialen. Alles zit erbij inclusief gereedschap.
Beoordeling melden
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima beugel en gemakkelijk te bevestigen
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Monitor op juiste hoogte

Duidelijke website met scherpe prijzen. Daarbovenop een zeer snelle levering (<24 uur). Top.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending Product zoals beschreven, snel geleverd, prima prijs
Beoordeling melden
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
overzichtelijke website product zoals op de website snelle levering top
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel.

Bestelde om 23:59, kreeg m volgende dag binnen om 13:24. Snel.
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfect!

Snelle en perfecte service
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top shop!
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden