2dehandslaptops.nl- Logo - Beoordelingen

2dehandslaptops.nl
Beoordelingen:

152 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden836 beoordelingen in totaal  

4,88
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 jul. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
2dehandslaptops.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als klant vanaf het begin ben ik zeer tevreden over onze zakelijke en particuliere relatie. 2dehandslaptops staat altijd klaar met een snelle en efficiënte oplossing wanneer dat nodig is, wat S for Software al meerdere keren enorm heeft geholpen. De geleverde producten zijn van prima kwaliteit en voldoen aan onze verwachtingen. Wat me bijzonder bevalt, is niet alleen hun professionaliteit, maar ook de persoonlijke benadering. Ze maken altijd tijd voor een kort praatje, wat een vriendelijke en sociale touch toevoegt aan de samenwerking en de relatie waardevol maakt. Het is fijn om elkaar te helpen, zo helpen wij 2dehandlaptops ook met software waar ze met veel plezier gebruik van maken en waardoor hun orderproces tussen webshop en boekhouding voor een groot deel is geautomatiseerd. Al met al kijk ik uit naar een voortzetting van onze fijne samenwerking en ben ervan overtuigd dat dit bedrijf een aanbeveling is voor iedereen die een computer of laptop nodig heeft.

de meest kritische beoordeling

4 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat er niet op de site bijstond wat er nog mis is met de laptop. Heb een laptop gehaald van B klasse maar wist niet dat de volume het niet deed. Daar moest ik zelf achterkomen toen de laptop aankwam. Heb wel klein beetje spijt van t bestellen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor 2dehandslaptops.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Dit is mijn derde laptop die ik kocht bij deze winkel,nooit een probleem gehad zeer snelle levering of gewoon ophalen. Fijn dat er zulke winkels / bedrijven in de buurt zijn
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Laptop gekocht

Na advies gevraagd voor een laptop andere laptop. Die keurig gekregen. En daar de laptop besteld. Werkt prima. Zag er als nieuw uit. Volgende keer zeker weer daar bestellen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling werd keurig op het beloofde tijdstip geleverd.
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke mensen, goeie spullen, snelle levering
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service!

Vriendelijk personeel en snelle reparatie!
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijne webshop en snelle services
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, prima computers
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk en behulpzaam
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
KD
KD d.
Opheusden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al diverse keren contact gehad met 2ehands laptops. Of het nu een software probleem was of de aankoop van refurbished of nieuwe apparatuur, elke keer weer prima adviezen ontvangen en heel fijn geholpen. Kan de firma en het gehele team eigenlijk maar met 2 zinnen omschrijven: "Nieuw of oud, computerprobleem of fout? Nooit een teleurstelling of strop ....ga naar 2ehandslaptop(s)!
Beoordeling melden
Antwoord van 2dehandslaptops.nl
29 jan. 2024
Kijk, hier doen we het toch gewoon voor, hartelijke review, dankjewel! en mocht er wat zijn in de toekomst, gewoon bellen!! Team 2dehandslaptops
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uistekende service

Mijn pakket was kwijt bij DPD. Contact opgenomen met 2ehandslaptop en probleem is meteen opgelost. De volgende dag stond er een bezorger van Post NL met een nieuwe laptop. Contact via de mail verliep vlot. Dit is de 2e keer dat ik heb besteld, maar zal zeker in de toekomst nogmaals bestellen.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal TOP!!

Wederom goede service had problemen met mijn printer en mijn nieuwe laptop. (Die ik daar gekocht heb) ze hielpen mij mega snel en alles is weer goed afgerond. Echt mega blij met zo’n zaak!
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

HP Zbook 14U G6 is zo goed als nieuw

Geleverde HP Zbook 14U G6 is zo goed als nieuw, geen zichtbare beschadigingen. Laptop is geleverd met de gevraagde specificaties. Ben erg tevreden met deze aankoop.
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch bedrijf. Snelle verzending. Uitstekende kwaliteit hardware. Schappelijke prijs. Goede garantie. We blijven klant.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
enorme goede service ze hebben echt alle tijd voor je en leggen het graag nog een keer voor je uit. echt een aanrader!
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid en de service is uitstekend. Vanmiddag kwam ik met een probleem, klaar (opgelost) terwijl je wacht👍
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering en reageren heel snel via mail en duidelijk advies bij vragen.
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Laptops zien er goed uit. Geen probleem bij omruilen.
Beoordeling melden