Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering, vlotte service en snelle reacties bij vragen of problemen. De service wordt als uitmuntend, behulpzaam en persoonlijk ervaren, met veel lof voor het oplossend vermogen en de klantgerichtheid. Het personeel wordt gezien als deskundig, vriendelijk en meedenkend. Tevens worden de geleverde producten als van goede tot uitstekende kwaliteit ervaren, vaak zelfs beter dan verwacht. Klanten zijn erg tevreden over de eerlijke en voordelige prijs-kwaliteitverhouding. De communicatie is duidelijk, transparant en snel via verschillende kanalen. Veel klanten waarderen het deskundige, eerlijke en op maat gemaakte advies bij aankoop en keuzehulp.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviews2dehandslaptops.nl
Uitstekende service en afhandeling van de bestelling
De website is eenvoudig te bedienen en de gehele logistieke afhandeling was perfect geregeld. Kreeg alles op tijd zoals dat voorgeschoteld werd. De prijs-kwaliteit verhouding van de gekozen artikelen was zeer goed te noemen. Kan niet anders zeggen dat ik uitermate tevreden ben en zeker weer in de toekomst een bestelling ga plaatsen
Voor een nieuwe laptop zijn we vorige week uitstekend geholpen door Mathijs hij man alle tijd en gaf ons een goed en eerlijk advies.
Gisteren de laptop opgehaald alles rustig en duidelijk uitgelegd.
Niets was teveel en ook foto’s van de telefoon naar de laptop zijn we mee geholpen.
Dikke 10 voor dit bedrijf
Goed product en snel verzonden. Ik heb zelf contact opgenomen om iets meer te weten te komen over de staat van de laptop die ik wilde. Ik kreeg de volgende dag reactie en bestelde het product. Snel en netjes geleverd, product precies zoals verwacht.
Top. Snel en goed antwoord op vragen. Niet behandeld aan de telefoon als een zeurende, niet-wetende (wat in mijn geval wel zo is) klant en gauw geleverd. Erg tevreden. Moet nog wel de laptop uitpakken en installeren, maar twijfel er niet aan dat het een goed exemplaar is.
Snel geleverd en goede informatie.
Laptop werd snel geleverd hoewel wel een dag vertraagd. Daarover werd goed gecommuniceerd.
Laptop zelf ziet er redelijk uit met wat krassen aan de buitenkant.
Scherm, toetsenbord en installatie van Win11 zijn voor zover ik heb kunnen beoordelen in orde.
Ben dus zeer tevreden.
Wat een mooi en prettig bedrijf. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en communiceren duidelijk. Ze leveren uitstekende kwaliteit en de prijs-kwaliteit verhouding is top. Daarbij hebben ze oog voor je persoonlijke wensen en omstandigheden. Ik raad dit bedrijf van harte aan.
Perfect
Beste lezer, Ik ben altijd kritisch!dit is al de 4e laptop die ik heb gekocht. Ik had een probleempje en ik maakte gebruik van het retourproces. Na 4dgn had ik mijn laptop terug! Hier wil je een laptop kopen, geen gemaar geen gezeik over; dit wel en dat niet onder garantie. Dus hier een laptop aanschaffen!
Eenvoudig te bestellen, goed informatie gekregen mbt de bestelling en aflevering van de bestelling bij de Bruna hier in de buurt. Alles is conform de bestelling in goede staat afgeleverd met enkele leuke kleine attenties.
Geweldig dat alle informatie van een oudere SSD weer is gered en een stuk historie weer inzichtelijk is gemaakt en nu zeker beter zal worden geborgd voor o.a. het nageslacht. Dank
Fijne/betrouwbare website
Ik heb hier een Laptop besteld, ik heb deze heel snel in huis ontvangen.
De Laptop werkt goed, en ziet er ook netjes uit.
Tot nu heel tevreden
Prima laptop voor een goede prijs
Prima refurbished laptop voor een goede prijs. Snel verzonden ook. Recente ervaringen met andere online verkopers zijn matig tot slecht (zowel met kwaliteit als service) dus deze ervaring was absoluut een verademing.
Bij en voor 2e handslaptop naar 2e handslaptop in Veenendaal
Ik belde de winkel voor een aanbieding van een 2e hands laptop, die ik niet meer kon vinden op de website. Snel werd ik geholpen met de mededeling dat die laptop er zeker nog was, en ik kennelijk iets fout had gedaan bij het raadplegen van site. Vervolgens persoonlijk de bestelling geplaatst die ik de volgende dag ophalen, geïnstalleerd en wel.
Zeer vriendelijke medewerkers en uitstekend geholpen.
Prima advies en service
Kom hier graag als er problemen zijn of als we een andere laptop nodig hebben in ons gezin. Voor ons is het nieuwste en snelste niet nodig en de producten die ze hebben een goede kwaliteit.
Weten waar ze over praten en geven duidelijke uitleg en advies.
5 sterren meer dan waard.
Snel geleverd, een laptop waar geen kras op te bekken is.
zelfs de garantie van Hp is een maand verlopen.
Via de mail heb ik goed kunnen communiceren met hun en een goed advies gekregen. De verzending is ook prima verlopen.
Geen 5 sterren omdat i.p.c. niets helemaal perfect is.
voldoende keuze, dus geen keuze stress. begrijpen goed wat je nodig hebt, zeker als je een upgrade vanuit je huidige situatie zoekt
Perfect geholpen, tot kwaliteit geleverd. Aanrader voor iedereen.
Heel goed geholpen, zeer tevreden met mijn speciale wensen met monitoren en tekenborden, alles werkt perfect!
Klantvriendelijk, en goede uitleg ,service uitstekend.
Perfecte prijs/kwaliteitsverhouding
Snelle en goede service