paradigit.nl

14.783 reviews in totaal

14.783 beoordelingen sinds 28 sep 2018

Gecertificeerd sinds: 17 jul 2019
paradigit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de vriendelijke en behulpzame klantenservice, de gunstige prijsstelling en de duidelijke communicatie rondom bestellingen. Retourzendingen en terugbetalingen verlopen soepel en snel. De producten voldoen doorgaans aan de verwachtingen en de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Het brede aanbod en de beschikbaarheid van producten worden gewaardeerd. Toch worden er regelmatig vertragingen of onduidelijkheid over de bezorgstatus gemeld. Enkele klanten vinden de klantenservice soms traag of niet proactief genoeg. Hoewel de prijzen meestal gunstig zijn, zijn er opmerkingen dat het soms goedkoper kan. Ook ervaren sommige klanten onduidelijkheid of te weinig updates bij communicatie, en zijn er incidentele defecten of tegenvallers bij producten. De website bevat soms onduidelijke of onlogische stappen in het bestelproces, en bepaalde producten of opties worden gemist in het assortiment.

Reviewsparadigit.nl

DHL afleverpunt

Na in het verleden altijd mijn aankopen te hebben gedaan in de fysieke winkel in Eindhoven nu voor de 1e keer via de webshop. Ging prima. Alleen moet je als je een afleveradres bij een DHL punt wil, dit al op een m.i. onlogisch (vroegtijdig) moment in de bestelprocedure aangeven. Ik kwam daar pas op het einde achter en moest ik hierdoor de volledige bestelprocedure nogmaals overdoen. Omslachtig dus.

Online een zelf samengestelde computer besteld en ben erg tevreden!

Ik heb bij Paradigit een zelf samengestelde computer besteld omdat zij vergeleken met 2 andere partijeen het beste uit de bus kwamen in prijs, beschikbaarheid van onderdelen, gedetailleerde informatie over deze onderdelen en de garantie. Ook het mailcontact rondom een specifieke vraag kreeg ik snel een duidelijk antwoord. De computer ziet er van binnen erg netjes afgewerkt uit. Tot zover een hele goede ervaring met Paradigit! Het enige kleine puntje van kritiek is de statuspagina van de bestelling. Mijn bestelling had een vertraging van 2 dagen, dit had ik graag op de status pagina terug gezien.

Op de hoogte gehouden via mail

Er stond dat het de volgende dag geleverd zou worden. Maar omdat het via gespaard geld van United Consumers ging, moest dat eerst goed gekeurd worden. Ik kreeg daar netjes een mail over. Daarna vlot ontvangen. Was goed verpakt, zag er prima uit. Wat ik alleen vreemd vond was dat er getekend moest worden bij aflevering en dat is niet gebeurd. Ik weet niet of jullie daar enig invloed op hebben

Betrouwbaar, snel en scherp geprijsd!

Onlangs heb ik een Nvidia Shield Pro besteld bij Paradigit en ik ben ontzettend tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. ​Scherpe prijs & snelle levering: De prijs was erg goed en het pakket werd razendsnel bezorgd. ​Duidelijke communicatie: Ik ontving heldere updates per e-mail met een nauwkeurige track & trace, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. ​Topkwaliteit: De Shield Pro werkt vlekkeloos en voldoet aan al mijn verwachtingen. ​Ik ben erg blij dat ik voor Paradigit heb gekozen in plaats van MediaMarkt. Bij die laatste hoor je helaas regelmatig dat er retourgestuurde of gebruikte producten naar klanten worden gestuurd alsof ze nieuw zijn. Bij Paradigit kreeg ik gewoon een 100% nieuw exemplaar en een uitstekende service. Een absolute aanrader voor je elektronica-aankopen!

Goede ervaring met bestelling Game PC

Game pc op website samengesteld en besteld. Werd zeer goed verpakt verzonden. Alles werkt prima. Prijs is goed. 1 dag later bezorgd dan oorspronkelijk op website vermeld maar dat is geen probleem. Communicatie over vordering bestelling had wat gedetailleerder gemogen maar ik ben verder zeer tevreden.
The Paradigit customer service was perfect. The item is not user friendly and, in terms of setup, needs to improve. Ex. When showing live stream of the camera it doesn’t have the option to select either portrait or landscape. The mounting is landscape and the live vew is portrait, less clear and waste of space
De produkten werden op tijd geleverd, dat is het belangrijkste. Verder waren er geen bezorgkosten omdat ik voor een groot bedrag bestelde, dit in tegenstelling tot een andere grote computerboer uit Tholen die 4 artikelen gratis verzend en dan voor een artikel geen gratis verzending heeft.....
Compassie kan je niet kopen in de aanbiedingsbak van de super. Wat is het fijn dat deze inlevingsvermogen aanwezig is bij Paradigit, meedenken in jouw werkomgeving. In mijn geval was het een niet voorspelbaar issue met een product. Oplossend vermogen van Paradigit, thx.

Fijne en snelle afhandeling.

Zeer goede correspondentie per mail vind ik prettig. Duidelijk en helder. De prijs/kwaliteitsverhouding is ok. De prijs kan in vergelijking met de concurrentie iets worden aangescherpt daarom eigenlijk 4.5 ster maar afgerond toch 5 sterren waard. Product was snel binnen. Een eerlijke duidelijke website. Daar schort het tegenwoordig ook wel eens aan. Helaas spreek ik uit ervaring.

Snelle levering tegen scherp concurrerende prijs.

Paradigma gevraagd mij een Synologo 225+samen met 2 harddisks van 4 TB te leveren. Deze levering was supersnel en veilig. De levering werd uitsluitend na het overleggen van een code overhandigd. Een half uur na ontvangst had ik de Synology al operationeel. Mooi spul.
Ik kocht de Imoshion Telefoonhouder fiets met powerbank - 5000 spatwaterdicht - 5000 mAh Uit de informatie bij het product kon ik opmaken dat mijn Galaxy Note 20 zou passen. Echter na levering bleek dat niet zo omdat de foto-uitstulping achterop hoger was dan de ongemaatvoerde uitsparing daarvoor in de houder. (De maatvoering van de afmetingen bleek overigens niet te kloppen, zie bijgevoegde foto.) De houder kon dus niet goed dicht en was voor mij onbruikbaar. Daarom deze teruggestuurd. Het geldbedrag is inmiddels geretourneerd.
Paradigit bevalt mij zeer goed. Kopen bij Paradigit is nieuw voor mij. Ik was hiervoor een vaste klant van leverancier "Yorcom". Jaren klant daar. Ze hebben mij een beetje in de steek gelaten! Dus een ander proberen. Jullie dus!!! En wat een verademing. Ik heb contact gehad met Alfan, echt geduldig die meneer. Ik heb alles ingebouwd {SSD's} en het is alles wat ik wilde! Dus, bedankt, vooral Alfan. Hand, Martien Aerts
The service provided by Paradigit is very professional and timely. They also have a wide range of products in good prices compared to other websites.The pacakging is handeld safely, as I recently purchased a laptop. I recommend paradigit to others as well.
Op 28-07-2026 Eerst een pc met AMD van € 799 gekocht. Deze gaf na enkele malen te hebben geweigerd uit te gaan (waardoor ik dat met de aan/uitknop moest doen) de boodschap dat er een onherstelbare fout was opgetreden. Na n paar dagen teruggestuurd met het verzoek om mij een betere computer te leveren. Ik heb € 50 bij betaald en heb nu een Intel 5. Deze zou supersnel zijn. Allereerst paste mijn monitorkabel niet meer. moest dus eerst een computerzaak zoeken voor n VGA kabel. Nadat de pc was opgestart ging hij na bepaalde tijd in sluimerstand. Was vervelend want kwam er niet meer uit. dus weer met aan/uit knop uit/ aan gezet Paradigit gebeld. Men zou mij terug bellen. Is niet gebeurt. Eergisteren ook bij Paradigit een DVD Writer gekocht voor € 49. Zit er geen kabeltje bij om hem op het moederbord aan te sluiten! Bij die van Bol.com € 30 zag ik dat er wel een bij zat dus verwachtte m ook hierbij. Weer naar de onderdelen winkel. Ik heb nog een goede week om uit te proberen, maar twijfel. Sluimerstand heb ik uitgeschakeld, maar ik vind m traag de mail openen en printen

Kleine hobbeltjes laten de kwaliteit zien

Bij het bestellen liep er iets mis met betaling. Kreeg de mdedeling oeps er ging iets mis maar het bedrag was wel afgeschreven.Na een eerste contact met de geautomatiseerde applicatie, kreeg ik geen antwoord maar wel de modeling er een medewerker naar zou gaan kijken. Ik had de bestelling vroeg in de ochtend geplaatst vanwege de leveringsdatum die moest kloppen. Ik had intussen uitgevogeld dat het waarschijnlijk wel in orde was omdat ik zag na doorklikken op de bestelling op mijn account dat deze in bewerking was genomen. Dit werd enige tijd later bevestigd via de mail. Misschien dat het nog een keertje inzinking bij alle webshop is dat het voor sommige klanten belangrijker is zekerheid te hebben over het op een bepaalde datum te bezorgen in plaats van alles zo ongelofelijk snel te doen.... Alles in orde dus. Ook op de verwachte datum bezorgd. Het product zelf wilde in eerste instantie niet werken. De twee meegeleverde batterijen in de afstandbediening bleken leeg en zoude pas geactiveerd worden bij eerste gebruik. Het deed vermoeden dat het product teruggestuurd had kunnen zijn maar dat leek niet het geval. Waarschijnlijk is bij het inpakken per ongeluk op de activatiecode knop gedrukt. Het geeft wel aan dat het een tijd op de plank heeft gestaan. Alles werkt naar behoren. Dus na wat kleine hobbeltjes Alles pico bello in orde. Het product zelf is wat ouder maar laat in ieder geval de juiste geluidsformats door. Ik hoop nog wel op een update van het OS OOf een waarbij ik alleen de geïnstalleerde apps op de beginpagina laat zien.

Zo eenvoudig werkt het!

Tja, een doos vol veiligheid onder een fijne douche. De eerste werkte perfect. Dus dan ook de tweede. Nee. Na een half uur lag ie op de grond. Vraagteken. had ik iets verkeerds gedaan? Achteraf wel. Nadenken is niet altijd nuttig of nodig. Ik had de tweede driftig tegen de tegeltjes van de douche gedrukt en het hefboompje overgehaald. Het was veel eenvoudiger. Gewoon de goeie plek uitzoeken, hefboompje overhalen. Vast. En niet driftig tegen de tegeltjes drukken! Blij met mijn aankoop. En alles zit nog muurvast. Een stukje veiligheid wat ik wilde. Juist!

Super netjes

Overzichtelijke website, mooie keuzes en het aanbod is groot. Ik was opzoek naar een simpele laptop om mijn curcus op te kunnen doen maar wilde geen honderden euros uitgeven en dat is me bij Paradigit goed gelukt. En de verzending is ook mega snel en netjes en goed verpakt

Ik heb mijn situatie met betrekking tot de retourzending uitgelegd en kreeg direct een retourbon. De terugkoppeling was snel en duidelijk. Met dank aan Yannick Dupont, Inside Accountmanager B2B – Projects, voor de snelle en prettige afhandeling.

Jammer

Toen ze nog hier in deventer zaten ging ik alleen maar naar paradigit... helaas, echt helaas zijn ze hier niet meer, heel erg jammer, was altijd een top zaak! Deventer heeft geen computerzaken meer op een oplichter na dan waar je beter niet kan kopen. Dus moet ik het helaas met paradigit online doen. Wil binnenkort een computer kopen, maar online durf ik het bijna niet doordat ik niet naar specifieke dingen ken vragen... jammer.

Gewoon goed (alleen het product zelf niet).

Snelle, betrouwbare levering als altijd... alleen - daar kunnen jullie niet veel aan doen - de informatie over/installatie van het product is ronduit knudde! En de app, waarvan de fabrikant beweert dat het alles kinderlijk eenvoudig maakt, werkt gewoon niet! Uiteindelijk met behulp van Reddit en diverse extra handgrepen naar behoren aan de praat gekregen.

Paradigit staat bekend als de computerspecialist en heeft een uitgebreid assortiment laptops, tablets, smartphones, desktops, componenten, randapparatuur en meer. Het Nederlandse publiek vindt Paradig...