20 jul 2024
Snelle en goede afhandeling en ontvangst van het bestelde product (cartridges printer) bevielen me.
Wat ik minder vond is dat ik de middag na mijn bestelling gebeld werd door de klantenservice, die me nogal opdringerig vroeg waarom ik geen huismerk van de cartridges van Brother had genomen i.p.v. het merk Brothers. Nadat ik hem had geantwoord dat bij de koop van de printer mij was afgeraden een ander merk dan Brother te kopen, hield de persoon aan de telefoon toch aan met zijn vraag om daarna midden in een zin van mij de verbinding te verbreken. Maar de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling maakten veel goed.
Na 3x originele Brother cartridges te hebben besteld, na alle drie de bestellingen steeds weer gebeld met de vraag of ik een volgende keer hun eigen huismerk inkt zou willen bestellen. Nee, dat wil ik niet en ik wil ook niet dat jullie me hier steeds opnieuw over bellen. Met huismerk inkt heb ik in het verleden mijn printer al ooit vern**kt, dus dat ga ik niet meer doen. Helaas blijven ze steeds opnieuw bellen...
Beoordelingen voor PrintAbout
Lage prijs voor origineel product, snelle verzending. Beetje vervelend dat je direct na het bestellen door een callcenter wordt gebeld of je wel weet van hun eigen (goedkopere) product en of je niet dat wilt bestellen ipv het originele product. Begrijp dat ze geld willen verdienen maar deze uitleg/keuze had ik ook al gekregen tijdens het bestellen van het product en er toen niet voor gekozen waarom iemand dan alsnog nabellen, voelde beetje dwingend.
27 aug 2024
Betrouwbaar Leverancier.
betrouwbare leverancier. Nadat ik eerder originele Epson inktpatronen had besteld werd ik gebeld om te vragen of ik mijn bestelling om wilde zetten naar de huismerk. Die zouden net zo goed zijn. Ik heb deze gebruikt maar de patronen waren zo leeg. Nu bestel ik alleen originele inktpatronen.
25 aug 2024
Goede service, het bestelde komt altijd aan. Gewoon wat je als klant wilt. 👍
Op zich vind ik het servicegericht als ik word gebeld over een goedkoper alternatief (witte merk cartridges), maar als ik dat geprobeerd heb en me dat niet bijzonder is bevallen, hoef ik bij de eerste bestelling van de merk cartridges niet opnieuw daarover gebeld te worden.
Plezierig telefonisch contact.
Verbetering: na mijn vraag wie de bezorging zou doen omdat ik een zeer vervelende ervaring heb met DHL, werd mij verzekerd dat Printabout daar niet (meer) mee werkt ivm soortgelijke ervaring.
En TOCH bezorgde DHL! Dat ging overigens goed.
19 aug 2024
Snel goed beter
Dozen met pakken printpapier, diverse formaten fotopapier, inktcartridges besteld. Volgende werkdag afgeleverd. Alles naar wens.
Beter is dozen met pakken printerpapier kruislings bundelen. Dozen waren gescheurd en pakken kwamen er bijna uit.
alles liep bijna op rolletjes.
Alleen de bijgezonen bonnen werkte niet (goed).
Bij ICI Paris kan je online al goedkoper kopen dan de bon die meegestuurd werd.
En bij de loterij zit je in principe 1 jaar vast aan de loterij. Dat zou niet moeten.
Antwoord van PrintAbout
Wat zijn wij blij met jouw geplaatste beoordeling Fred! Leuk dat je dit met ons wilt delen.
Bij eventuele problemen raad ik je aan om contact op te nemen met onze klantenservice afdeling, we helpen je daar graag verder. Horen we snel van je?
Halina,
Team Webcare | PrintAbout
30 aug 2024
Een echte aanrader!!
Print About wat mij betreft verdient hier zeker een aanbeveling.
Makkelijk te bestellen, snelle en prima service, en een zéér gunstig tarief.
Top!!
Bedankt team Print About!
31 aug 2024
De snelle verzending en goede inktjet-cartridges met de juiste datum erop zodat ze nog een tijdje goed zijn. In tegenstelling wat uit de reviews lees van andere leveranciers. Gewoon top.
25 aug 2024
De inkt is goed. In een jaar tijd wel héél fors duurder geworden. Het recycleprogramma heeft een vervelende voorwaarde nl recycle korting gemaximeerd tot 1 code. Klantonvriendelijk dus.
met regelmaat aanbiedingen, makkelijk bestellen in de webshop, en veilig betalen, en een zeer snelle levering, goed verpakt, en een goede klantenservice, en betrouwbare producten.
Snelle bezorging, moest deze keer de originele Brother cartridges bestellen want met de eigen merk cartridges doet onze printer het niet!Wel vreemd want het ging altijd goed.
PrintAbout is de goedkoopste van de 4 verkopers die wij vergelijken voor de aankoop van de originele printerinkt van het merk Brother.
20 aug 2024
Fantastische website, super service
Goede website, vooral de tool om "opnieuw" te bestellen vind ik geweldig.
De bestelling de volgende dag geleverd en er steeds een leuke attentie aanwezig in de verpakking.
29 aug 2024
Goede service
Ik kocht een printer bij ze. Snelle levering en toen bleek, dat er iets kapot was kreeg ik meteen een nieuwe. Vriendelijke en snelle after sales service.
29 aug 2024
Ruime keuze. Snel geleverd. Wel al 2 maal problemen gehad met huismerk. Daarom terug naar originele producten van HP. Wel goede klantendienst.
Het is prima verzorgd, goede product en zo mogelijk hulp bij bestellen. De bestelling kwam de volgende dag. Prima, zeker als er haast bij is.
20 aug 2024
Supersnelle levering maar het elke keer proberen te laten overstappen (door te bellen) van "echte merken" naar huismerken is vervelend
26 aug 2024
snel en servicegericht
Het bestelde was de volgende dag reeds in huis. Mijn vraag die ik over het bestelde had, werd terstond naar tevredenheid beantwoord.
Soms staan supplies bij jullie uit voorraad leverbaar maar zijn dan niet op voorraad. Dit is erg vervelend als er haast bij is.
Ik werd goed geholpen met uitleg en daarna toen ik inktpatronen had die niet goed werkten werd ik ook weer goed geholpen
Antwoord van PrintAbout
Bedankt voor je positieve beoordeling! Het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent met onze service. We kijken uit naar je volgende bezoek.
Geniet van deze dag, Esther!
Wendy,
Team Webcare | PrintAbout