Gecertificeerd sinds: 18 jun 2025
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 100. Meer informatie
Klanten zijn positief over de snelle en stipte levering, de behulpzame en vriendelijke klantenservice, en het persoonlijke advies. Het huismerk wordt gewaardeerd vanwege de scherpe prijs en goede kwaliteit. De prijs-kwaliteitverhouding en aanbiedingen worden als aantrekkelijk ervaren. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de kwaliteit van de cartridges, printers en accessoires. Ook de website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheden bij de bezorging. Er zijn af en toe klachten over defecten of compatibiliteit van producten, met name bij het huismerk. De promotie van het huismerk via telefonische verkoop wordt door sommigen als te opdringerig ervaren. Verder zijn miscommunicatie met de klantenservice en verzendkosten punten van aandacht.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsprintabout.nl
Overall prima
Huismerk cartridge HP62 voor HP printer.
Vriendelijke klantenservice
Top service en communicatie voor oplossing van kleurencartridge die niet werd erkend d. Printer
Pas op met een complete set toners kopen van het huismerk.
Antwoord van printabout.nl
PrimaPrint.
Inkt voor mijn HP-printer
Supersnelle levering, heel fijn!
Kofferstickers
Print About maakt zijn beloftes waar!
Prima
Weinig vertrouwen in klant
vriendelijk mensen super goed geholpen
Snelle levering maar betuttelende klantenservice
Het is prima zo. Maar....
Ik kreeg gratis, zonder problemen, twee nieuwe cartridges
Goede service, maar te opdringerig met huismerk toners
Antwoord van printabout.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
printabout.nl
- +31182618630
- www.printabout.nl
- klantenservice@printabout.nl
- Moordrecht, NLD
printabout.nl
Al meer dan 1,5 miljoen tevreden klanten gingen je voor. Sinds 2004 versturen wij vanuit onze vestiging in Moordrecht bestellingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Bij ons vind je niet a...