Klimaatshop.nl

113 reviews in totaal   113 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle levering, de duidelijke communicatie en de vriendelijke, behulpzame service. Ook de kwaliteit en verpakking van de producten worden vaak positief beoordeeld. Het bestelproces wordt meestal als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Problemen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost, wat veel waardering oplevert. Er zijn echter ook negatieve ervaringen, zoals vertragingen in de levering die tot frustratie leiden. Sommige klanten missen proactieve updates over hun bestelling en ervaren het gebrek daaraan als negatief. Er zijn klachten over gebrekkige opvolging door de service. Daarnaast melden enkele klanten verwarring of technische problemen tijdens het bestelproces, en soms was een levering niet compleet of beschadigd.

ReviewsKlimaatshop.nl

Privéprofiel

Levering te laat geleverd en geen updates

Op dinsdag 26 mei hebben we ruim vóór 14:00 uur een bestelling geplaatst van een voorraadartikel. Op de website staat dat dit dan in 1-2 werkdagen geleverd wordt. Omdat we op donderdag 28 mei nog niets hadden gehoord (geen mail en geen track-en-trace) hebben we navraag gedaan via de chat. De openingstijden in de chat geven aan dat men bereikbaar is tussen 08:30 en 17:30, maar om 12:31 uur krijgen we een melding dat er niemand is en er pas weer om 13:00 uur iemand is. We hebben alle begrip dat mensen een boterham moeten eten maar zet dan niet dat de chat bereikbaar is tussen 08:30 en 17:30 uur. De chat wordt na de pauze snel opgepakt en via mail krijgen we netjes een reactie dat er bij post.nl iets mis zou zijn gegaan en dat dit snel zou worden opgelost. We kregen toen pas voor de eerste keer een track-en-trace van klimaatshop. Deze track-en-trace van post.nl leert ons dat het etiket dinsdag 26 mei om 16:42 uur is aangemaakt. Het pakket wordt pas op zondag 31 mei voor de eerste keer gescand bij post.nl. Op 1 juni wordt het pakket vervolgens bij ons geleverd. Je kan mij niet wijsmaken dat een pakket dat op dinsdag 26 mei zou zijn verstuurd door jullie, pas op zondag 31 mei voor de eerste keer wordt gescand bij post.nl. Zo lang duren storingen van post.nl niet. Als je aangeeft binnen 1-2 werkdagen iets te leveren dan moet je dit ook doen. Tegen o.a. die voorwaarde plaatsen wij een bestelling bij jullie. Als het dan niet gehaald wordt, mail of bel ons dan even dat het langer duurt dan aangegeven. Daar is altijd begrip voor. Maar niets pro-actief laten weten en vervolgens naar post.nl wijzen als het misgaat werkt zo niet. Wij bestellen iets bij jullie en niet bij post.nl. Als er echt een grote storing bij post.nl is geweest dan zijn jullie hiervan op de hoogte gesteld. Stuur om te beginnen gewoon automatisch een track-en-trace code naar de klanten toe als je het etiket hebt aangemaakt. Dan kan je als klant zijnde zelf e.e.a. checken. Maar als je helemaal niets stuurt, ook geen updatemail dat je bestelling onderweg is etc., dan tast iemand in het duister. Mijn ervaring is in ieder geval dat jullie de afspraken met levertijd ruimschoots niet zijn nagekomen en geen updates over de voortgang van de bestelling hebben gestuurd. Pas toen ikzelf contact op moest nemen waar mijn bestelling bleef kreeg ik een update. Op een constructieve beoordeling komt de lauwe reactie dat het eten van een boterham in de pauze moet kunnen en de levertijd te wijten is aan een storing van post.nl.
Zeer vlotte levering, niettegenstaande persoonlijke betaalproblemen.(nieuwe phone). De DHL koerier was stipt en behulpzaam om de boiler op de gewenste plaats te krijgen. De plaatsing en opstart verliepen ook vlot. Tot nu toe voldoet het toestel aan de verwachtingen. Ik wacht nu verder af of het een duurzame boiler blijkt te zijn.

Antwoord van Klimaatshop.nl

Hi, fijn om te lezen dat het allemaal gelukt is en goed gegaan is. Veel plezieren je nieuwe boiler!
Ik vind Klimaatshop echt een geweldig bedrijf. De service is uitstekend en als je een probleem hebt, wordt dat netjes en snel opgelost. Ook de prijzen zijn erg goed. Ik raad mijn vrienden dan ook zeker aan om daar een airco te bestellen. Echt top!

Antwoord van Klimaatshop.nl

Goedemiddag, Wat een geweldige review om het weekend in te gaan! Bedankt en tot ziens.
Snelle verzending en goede prijzen, ook heb ik de klantenservice als prettig ervaren 👍🏼

Gewoon Top

De snelheid, persoonlijkheid en oplossenvermogen is top, bedankt en zeker tot de volgende keer.

Antwoord van Klimaatshop.nl

Hoi, erg bedankt voor de positieve review! We kijken uit naar je volgende bezoek :)
A K
Anja K.
Onze bestelling was goed verpakt en is netjes geleverd door een vriendelijke chauffeur

Antwoord van Klimaatshop.nl

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat alles goed is gegaan en zullen dit compliment zeker doorzetten naar de vervoerder. Heel veel plezier met je bestelling.

Top notch!

Everything was in stock and delivery was perfectly on time.
Fijn dat ik als particulier de Dabo geluidsschermen bij Klimaatshop kan kopen. De website is informatief en de response is goed. Ik wacht af hoe de levering plaats vindt.

Antwoord van Klimaatshop.nl

Hi, fijn om te lezen dat je tevreden bent! Ik ga ervan uit dat de levering helemaal goed zal verlopen. Alvast veel plezier met de daBo!
Heel goed geholpen door Jeffrey (klantenservice) snel gehandeld om een fout op te lossen door mijzelf. Echt toppie!

Antwoord van Klimaatshop.nl

Bedankt voor je review! Ik vind jouw review ook toppie!
Zeer tevreden over de boiler. Ook snelle en goede levering.

Bedankt voor je positieve review!
Goed advies en communicatie.

Antwoord van Klimaatshop.nl

Hoi Paul, ondanks alles is het gelukkig allemaal goed gekomen en zijn wij erg blij dat je tevreden bent! We wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens!

Antwoord van Klimaatshop.nl

Erg bedankt voor de positieve review!
Openingstijden voor afhalen iets ruimer maken (nu tot 17 uur), mogelijk via een afhaalpunt met code ofzo buiten openingstijden beschikbaar maken.

Antwoord van Klimaatshop.nl

Als je ons de volgende keer even een seintje geeft, zorgen wij dat je jouw bestelling zelfs midden in de nacht kan afhalen :). Bedankt voor je positieve review!!

Antwoord van Klimaatshop.nl

Erg bedankt voor de positieve review!
snelle adekwate reaktie

Bedankt voor je positieve review!
Complete airco set besteld deze werd deels verkeerd geleverd maar dit is keurig opgelost.

Antwoord van Klimaatshop.nl

Hoi, bedankt voor de positieve review en het geduld :)!

Snelle levering en veel keuze

Snelle levering van de boiler, veel keuze in de klimaatshop

Bedankt voor je positieve review!
snelle levering alles verliep perfect