Klanten zijn positief over de snelle levering, vlotte reacties en efficiënte afhandeling van bestellingen. De service en klantgerichtheid worden als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Problemen met codes of installatie worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Daarnaast wordt de installatie meestal als eenvoudig beschouwd en vinden klanten de prijs betaalbaar en voordelig. Sommige klanten geven aan dat de installatie-instructies of communicatie af en toe verwarrend kunnen zijn, wat leidt tot onduidelijkheden of problemen bij het installeren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsdigitallicense.shop/nl
Mijn eigen slordigheid
Heel goed ga zo door perfeckt
Perfect!
Windows 11 pro
Gewoon prima
Zéér tevreden!
Goede nazorg na licentie aanschaf
De twee bestanden zijn binnen gekomen
Werkt goed.
Prima webshop
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
digitallicense.shop/nl
- digitallicense.shop/nl
- info@digitallicense.shop
- Kristiine linnaosa Tallinn, EST
digitallicense.shop/nl
Digital License is een wereldwijde aanbieder van officiële softwarelicenties en levert veilige digitale producten en professionele ondersteuning aan klanten over de hele wereld. Wij zijn gespecialisee...