Snelle verzending en nette prijzen. De enveloppe zendingen "kunnen langer duren" waarschuwt SOS. De eerste kreeg ik direct de volgende ochtend in de bus, de tweede na vier dagen. Dus het is echt waar, ze KUNNEN lang duren, maar het HOEFT niet altijd. Ook wel eens leuk als zo'n verhaal over verzendtijd een keer blijkt te kloppen. Zie je niet vaak.
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
6 maanden geleden
Sinds de bestelling krijg ik vooral mail met dingen die 'ook interessant' zouden zijn. Maar dit is alleen het geval wanneer ik mijn oorspronkelijke bestelling ook daadwerkelijk in huis heb. Maar daar hoor ik weinig over... Wel een verzoek tot beoordeling terwijl ik nog NIETS heb ontvangen? Ik KAN dus helemaal niets beoordelen... Daarom maar 2 sterren en een matig. Ik kan er op dit moment niks beters van maken, wel slechter, maar dat vind ik ook niet helemaal terecht.
Snel op de website gevonden wat je zoekt. Gaat er wat mis dan word het snel verholpen. Geen langdurig gebel gezeur of gemail, kortom geen SOS nodig omdat je niet gehoort word. Top shop
Levering sneller dan verwacht. Verpakking goed en alles werkt zoals verwacht. Niet om over naar huis te schrijven dus want alles is zoals het hoort.
1 maand geleden
Dit bedrijf komt afspraken steeds goed na. Producten komen op tijd aan. Precies zoals is weergegeven. Hier kun je op vertrouwen.
Prima aanbod, snel geleverd, uitmuntende communicatie. Wat wil je nog meer?
Geïmporteerde beoordelingen: