Klanten zijn positief over de snelle levering, de duidelijke en vriendelijke communicatie, de oplossingsgerichtheid en vriendelijkheid van de service, en de snelle en adequate afhandeling van problemen. Daarnaast wordt de gunstige prijsstelling en het brede, complete assortiment gewaardeerd. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren vertragingen en onduidelijkheid rondom levertijden, en missen updates of terugkoppeling bij hun bestelling. Daarnaast zijn er zorgen over de verpakking en bescherming van producten tijdens verzending.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSOS Solutions B.V.
goed advies snelle verzending, op mijn rpi 3b liep z-wave steeds vast vervelend want dan gaat de buitenverlichting niet aan. Dit is op de nieuwe odroid nog niet voorgekomen. Installatie was enkel de backup terugzetten.
Formuler Z12 Ultra
*Hier hadden ze gelukkig er nog 1 op voorraad. Levering duurde langer dan ik dacht, maar dat kwam door PostNL (drukte).
*Eerder verzenden, eigenlijk zoals aangegeven staat op de website: voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis. Ik had voor 16:30 besteld en de verzending was een dag later pas. Oké, tijdens een chatgesprek werd al gezegd dat mijn bestelling de volgende dag pas de deur uit zou gaan, maar toch...
Verander anders de belofte op de website.
Bedankt voor de review!
Deellevering op voorhand laten weten.
Bestelling geplaatst, tracking informatie ontvangen voor het pakket.
Bij aankomst bleek niet alles in het pakket te zitten. Maar dezelfde avond, voor ik een mail kon sturen naar SOS solutions, kreeg ik een nieuwe tracking code.
Enkele dagen later kwam dit pakket ook aan en was de bestelling compleet.
Het had fijn geweest dat bij verzending van een deel van het pakket een update werd gestuurd zodat ik dit wist voordat het pakket aan kwam.
Zeker geen deal breaker gezien alles snel en correct geleverd werd, maar een mogelijke verbetering voor de toekomst.
snelle respons
Wat mij zeer goed beviel was de snelle respons, na het ontvangen van het defecte schermpje. Zonder verder gezeur, gewoon een nieuwe opgestuurd gekregen. Bij het opsturen van schermpjes van glas een betere manier van verpakken toepassen, zodat schokken en stoten beter opgevangen worden.
Het tweede schermpje zat in een grotere doos maar ook niet tussen het inpakpapier maar er weer onder. Doe wat inpakpapier onder in de doos stop de gekochte verpakking hier bovenop en dan weer een laag inpakpapier, beter tegen schokken.
Bedankt voor de review!
Prima verlopen. Product was sneller geleverd dan voorzien. Had een vraagje ivm mijn bestellingen en deze werd daags nadien beantwoord. Misschien een suggestie.stuur een bevestiging Naarden koper wanneer een bestelling is geplaatst.
Bedankt voor de review!
Zodra mijn bestelling binnen is zal ik een beoordeling geven. Ik ben nl nog steeds aan het wachten op mijn Raspberry Pi Zero, dus kan ik nog niet beoordelen of ik tevreden ben met mijn aankoop!
Duidelijkheid!
In plaats van een kleine opmerking aan de bovenkant van het scherm is het beter om, wanneer artikelen niet direct leverbaar zijn, dit direct bij de betreffende artikelen te melden voordat ze in het winkelmandje geplaatst worden.
Het was plezierig dat de bestelling gemakkelijk geannuleerd kon worden en dat het betaalde geld weer snel teruggestort was.
Bedankt voor de review!
Wonderfoon was niet goed in elkaar gezet en SD card op verkeerde plek gemonteerd
Wonderfoon was niet goed in elkaar gemonteerd en heb aangegeven dat ik de sd card wil aanpassen en dat ik begrijp dat de garantie dan vervalt, maar dan is het niet zo fijn dat de printplaat op een plek zo gelijmd wordt dat ik de sd card er niet uit krijg en alle lijm weg moet snijden. Terwijl als de printplaat 1 cm verschoven zou worden worden voor het lijmen dan had ik dat probleem niet gehad. Tevens had het ook netjes geweest omd e telefoon in bubbeltjeswrap te doen en dan in een doos, want nu lag de hoorn gewoon los en die zou kunnen klappen tegen de telefoon. Dit is niet meedenken met klanten.
Bedankt voor de review!
Klein foutje in de levering en direct de melding dat dit rechtgezet gaan worden! Met melding dat het even kan duren omdat het niet voorradig is. Meedenken met de klant noemen we dat! Top!
eMMC-kaart
Bestelling ging over eMMC kaart met Linux voor geinstalleerd.
Toen de kaart binnen was bleek de Odroid niet op te starten.
Na wat zoek werk kon de kaart geflashed worden.
Snelle levering en goede service, product was al gemonteerd. De raspberry 5 werkt inmiddels met homeassistant.
Bedankt voor de review!
Snelle levering en er was een foutje gemaakt . Keurig en snel opgelost
Lijkt me een prima bedrijf
Bedankt voor de review!
Snelle levering en keurig verpakt artikel
Vlotte afhandeling van bestelling
2de maal P1 kabel besteld, goede communicatie over bestelling, dag van bestelling nog verzonden. Dag nadien geleverd maar dat heeft SOS zelf niet in de hand.
Vriendelijke klantendienst
Foute levering, maar snel opgelost door vriendelijke klantendienst en zo hoort het ook;
Bedankt voor de review!
De prijsstelling en de snelle levering !
Als er diverse producten niet leverbaar zijn , hou dan de producten die wel leverbaar zijn niet vast. Voor mij ligt mijn project stil. Dit werkt niet en je krijgt irritatie.
Antwoord van SOS Solutions B.V.
Gelukkig is het intussen opgelost! Succes met uw project.
Zeer goede service
Top