615 reviews in totaal   163 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

615 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 19 mei 2021

schaefer-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden met de kwaliteit van de geleverde producten. De algemene service wordt als uitstekend ervaren, met nadruk op professionaliteit en behulpzaamheid. Ook de bezorging wordt vaak gewaardeerd om haar netheid en stiptheid. Er zijn echter ook diverse opmerkingen over de bereikbaarheid en informatievoorziening, die zowel positief als negatief uitvallen. Daarnaast zijn er klachten over onduidelijke bezorgafspraken en ervaren sommige klanten problemen met retourzendingen of vertraagde terugbetalingen.

Reviewsschaefer-shop.nl

De levering was prima, de vier stoelen waren goed ingepakt. Een minpuntje was wel dat bij een stoel de lasnaad lelijk was en eigenlijk onacceptabel.Ik vond het teveel gedoe om hiervoor contact op te nemen.

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat de levering en verpakking in orde waren. Jammer dat één van de stoelen niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw opmerking zeker mee! Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team

Geen enkele afstemming over de bezorging.

De stoelen die ik besteld heb zijn oké. Zelfs mooi. Maar over de bezorging is er geen enkele afstemming geweest. Ik werd niet op de hoogte gehouden wanneer ze zouden komen. En plotseling, enkele weken na de bestelling, stond er een vrachtwagen voor de deur. Het was enkel toeval dat ik thuis was. Hoeveel beter was het niet geweest om gewoon een tijdslot met mij af te stemmen?
pakketje was blijven steken bij de douane waarschijnlijk omdat de reinigings vloeistof heel erg lijkt op verdovende middelen zeer goede zaak de controle, wel jammer dat het vermoedelijk nemen van een monster daarna niet goed is dicht gemaakt en een verpakking is gaan lekken vieze boel maar daar kan de schafershop niks aan doen
het is een geweldig bedrijf ik heb al een paar keer eerder een bestelling geplaatst en was zeer snel geleverd . Ik heb diversen binnen kantelbakjes besteld met een mooie prijs top

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste, Bedankt voor uw mooie review en het vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat u opnieuw tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende bestelling! Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team
L D
Lucia D.

Mooie design brievenbus

Een brievenbus besteld en deze is keurig bezorgd en ziet er mooi uit.

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de brievenbus keurig is bezorgd en helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee! Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team
Ik heb de bestelling maandagochtend afgezegd. Het pakket was reeds verzonden en kon niet meer tegengehouden worden. Ik moest de aflevering weigeren en heb snel het geld gerestitueerd gekregen

multisite kantelbakken nr 6

De multisite kantelbakken nr 6 zijn zeer snel geleverd top

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor de fijne beoordeling! Tot een volgende keer bij Schäfer Shop! Hartelijke groet Het Schäfer Shop team
Prima service. Goede communicatie. Keurigverpakt

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw feedback enorm en helpen u in de toekomst graag opnieuw! Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team
de artikelen worden netjes geleverd.

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Bedankt voor de mooie 5-sterrenbeoordeling! 😊 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met uw aankoop! Hartelijke groet, Uw Schäfer Shop team

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Graag tot ziens bij Schäfer Shop. Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team

Prima👍

Hier de sinasappelolie besteld, vlot en correct verwerkt.

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste, Bedankt voor de mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team
Snelle en professionele service.

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Bedankt voor uw vijf sterren! Fijn dat u onze snelle en professionele service waardeert. Graag tot een volgende keer! Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team
T R
Toon R.

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Bedankt voor de positieve review! Hartelijke groet, Uw Schäfer Shop team
Alles keurig geregeld

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team

Snel en top geleverd!
prima

Antwoord van schaefer-shop.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team
snel geleverd en prima verpakt dit was de de vorige keer ook, dit kan geen toeval zijn. PRIMA VERZORGD

Antwoord van schaefer-shop.nl

Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Geweldig om te horen dat u opnieuw tevreden bent. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag een volgende keer weer verder! Hartelijke groet Uw Schäfer Shop team

schaefer-shop.nl

SCHÄFER SHOP, onderdeel van de Schäfer Groep, is in 75 jaar een toonaangevende totaalinrichter geworden voor magazijn, bedrijf en werkplaats in Europa. Ons assortiment van 85,000+ producten, inclusief...