5 jul. 2023
Mijn ervaring is heel goed bij Schäfershop. Ik had een bureautafel besteld en die kwam snel mijn kant op. Alles was goed en netjes aan de bureautafel alleen miste er 1 speciaal schroefje bij een scharniertje. Ik heb een mail gestuurd en ik had heel snel een heel nieuw scharniertje.
Op 5 december 2022 plaatste ik een bestelling bij Schäfer Shop BV en op 6 maart 2023 kwam het uiteindelijk aan. Het zou langer geduurd hebben vanwege een zeer grote IT storing. Het lange wachten vond ik niet al te storend. Wel dat ik steeds zelf contact moest opnemen met het bedrijf om de bestelling te kunnen krijgen. Schäfer Shop BV stelt je niet op de hoogte als er iets niet goed loopt met de bestelling. Ik heb de indruk dat als ik niet zelf reageerde ik waarschijnlijk nog nog niet het bestelde zou hebben binnengekregen.
Beoordelingen voor schaefer-shop.nl
5 nov. 2023
Goede reactie na klacht
Ik had ee fietsbeugel besteld, die vol braampjes zat. Na het indienen van de klacht bij een hele aardige medewerkster, werd er meteen een nieuwe verstuurd die perfect was. Ze zou ook de leverancier aanspreken.
Service goed, maar opvolging minder.
Het bestelde artikel beantwoordde helaas niet aan de wens (verkeerde kleur). Melding retour ging soepel, echter het ophalen door GLS ging na twee keer melden pas goed.
Geïmporteerde beoordelingen