Klanten zijn positief over de snelle levertijd, duidelijke communicatie, behulpzame en persoonlijke service, de goede kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen. Ook het proces van terugbetaling en retouren verloopt voor de meeste klanten goed. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering en bij terugbetalingen of retouren. Daarnaast zijn er klachten over de afhandeling door de klantenservice, een gebrek aan updates en trage bereikbaarheid. Enkele klanten merken ook verzendkosten op als een minpunt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsschaefer-shop.nl
pakketje was blijven steken bij de douane waarschijnlijk omdat de reinigings vloeistof heel erg lijkt op verdovende middelen zeer goede zaak de controle, wel jammer dat het vermoedelijk nemen van een monster daarna niet goed is dicht gemaakt en een verpakking is gaan lekken vieze boel maar daar kan de schafershop niks aan doen
Ik heb de bestelling maandagochtend afgezegd. Het pakket was reeds verzonden en kon niet meer tegengehouden worden. Ik moest de aflevering weigeren en heb snel het geld gerestitueerd gekregen
snel geleverd en prima verpakt
dit was de de vorige keer ook, dit kan geen toeval zijn. PRIMA VERZORGD
Antwoord van schaefer-shop.nl
Hartelijk dank voor uw fijne beoordeling! Geweldig om te horen dat u opnieuw tevreden bent. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag een volgende keer weer verder!
Precies wat wij zochten.
Na lang zoeken op het internet, hebben wij precies gevonden wat wij nodig hebben. Dit ook voor een redelijke prijs. Bestelling en levering liepen volgens plan.
Mooie bank alleen moest mijn man nieuwe gaten boren voor het middelste steunstuk omdat de gaten niet op z'n plaats zaten. Verder prima en hele snelle levering, nog bijna 'n week eerder dan verwacht.
Goed product
Levering duurde naar mijn idee wat lang met bijna 2 weken
Beste klant,
Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product!
Jammer om te lezen dat de levering langer duurde dan verwacht. Onze excuses daarvoor – we nemen uw feedback mee om dit verder te verbeteren.
Bedankt voor uw vertrouwen en hopelijk tot een volgende keer!
Uw Schäfer Shop team
Alles ging goed, behalve de bereikbaar is soms wat lastig. Er wordt wel snel gereageerd op de mail en producten zijn snel verstuurd ook.
Netjes en goed geholpen
Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor de positieve review.
Hartelijke groet,
Multi store binnen bakken
Ik heb de binnen bakken besteld en waren vrij snel geleverd top.
Reeds gedaan
Beste klant,
Heel erg bedankt voor uw review en graag tot ziens bij Schäfer Shop :)
Beste klant,
Heel erg bedankt voor de review! We wensen u nog een hele prettige dag en hopen u nog eens terug te zien bij Schäfer Shop :)
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te zien dat u tevreden bent.
Graag tot een volgende keer!
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent en hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.
Snel en goede service
goede verzogring en snel.
fijn contact
in eerste instantie ging het niet helemaal soepel met de verzending, maar na contact hebben ze voor mij de verzendgegevens aangepast en heb mijn pakket alsnog in goede orde ontvangen. Echt een super service. thx Sharon
Beste,
Leuk dat u zo tevreden bent over onze service.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om onze service te beoordelen.
We zijn natuurlijk erg blij met uw positieve feedback.
Vriendelijke groet,
Interstuhl kruk
De interstuhl kruk UPS1 100u zit heerlijk. Zowel achter het bureau als aan de eettafel.
Snelle levering. netjes afgeleverd.
Antwoord van schaefer-shop.nl
Hartelijk dank voor uw 5-sterren beoordeling!