Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsunieketiket.nl
Gebruiksvriendelijke website
De website van Unieketiket.nl ziet er erg overzichtelijk uit. Het online bestelproces is helder en logisch ingericht, waardoor je snel en zonder gedoe je etiketten kunt bestellen. Het assortiment is al heel uitgebreid, maar het zou een geweldige toevoeging zijn als je in de toekomst bijvoorbeeld ook krimpsleeve-etiketten (shrink sleeves) direct online kunt bestellen. Al met al een fijne webshop met een prettige bestelervaring!
ondanks alles online moest en mail
binnen gekregen wat in nodig had
had wel wat problemen met de inlog en met het wisselen van betaal wijze maar dat werd snel en goed geholpen via de mail
top !!
Top van A tot Z
Veel geduld gehad voor mijn bestelling en meegedacht om uiteindelijk een goede etiketten te ontvangen!
Diverse wensen omtrent ingeven orders
* Ik mis echt een import van een xls bij meerdere soorten en meerdere afleveradressen. Het is nu veel typewerk.
* Als je na het aantal intikken, een enter geeft, wordt het artikel verwijderd. Mooi zou zijn als je naar het volgende invulveld kan gaan
* Het adres boek zou overzichtelijker kunnen
* Verder naar betaling, blijft vaak hangen
UITSTEKENDE SERVICE EN KWALITEIT !
Goed bedrijf, kwaliteit en snel geleverd
Product boekje bestellen met voorbeelden en materialen, goed idee. Kwaliteit etiketten is top, duidelijke instructies aanleveren design.
Misschien het websites design een tikkie moderner maken maar dat is misschien beroepsdeformatie.
Ik zou unieketiket aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.
We zijn snel en heel netjes geholpen. Ingeval onduidelijkheden neem je makkelijk direct contact op. Perfecte service en goede kwaliteit.
Nette service voor eierdoosetiketten. Prijs/keamiteit is goed. Afdruk had nogbwat scherper gekund maar daar was wellicht het basisontwerp debet aan. Aardige service aan de telefoon. Wel de extra basis controle optie genomen maar weet niet goed wat dit nu toegevoegd heeft.
mooie kwaliteit etiket, plakt goed op onze honingpotten.
Snelle service en goede kwaliteit labels.
Zeker een aanrader.
Uitstekend voor kleinere hoeveelheden
Goede kwaliteit, service en levertijden.
Uitstekende kwaliteit, snelle levering, correcte prijs en snelle feedback wanneer nosig
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
unieketiket.nl
Bezoek websiteOver
unieketiket.nl
unieketiket.nl | de online etikettendrukkerij | we love labels Of u nu een productfabrikant, een bottelaar, een bierbrouwer, een distilleerder, een wijnboer, een afvulbedrijf of een grafisch vormgever...