Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsprintworld.com/nl/
Prachtig drukwerk
goede kwaliteit, ben zeer tevreden. Levertijd duurt wel erg lang. wordt verzonden na 3 dagen en vervolgens blijft het bijna 1,5 weken bij de pakketdienst liggen. dit is standaard
Goed geregeld, snel geholpen!
Prettig contact gehad met Patrick. Mijn drukwerkopdracht had een extra vouw nodig, deze was online niet te selecteren. Één mailtje + belletje met Patrick en het was geregeld. Een aantal dagen later lag het drukwerk bij mijn klant en ….van prima kwaliteit.
Fijn ook - ondanks dat het een Duitse Firma is - dat het vanuit Nederland geregeld wordt en de communicatie daarmee ook in het Nederlands is.
Nogmaals bedankt!
Supergoed gedaan tegen een scherpe rijs. Zeer tevreden
Communicatie en druk perfect
Communicatie verloopt soepel en de drukkwaliteit is perfect.
Ben al een nieuwe order aan het voorbereiden.
Alevering minder, kon pakje ophalen
printwerk ok, aflevering minder. Pakketje werd niet afgeleverd met opmerking adres niet te vinden. Vreemd, nog niet eerder meegemaakt in 21 jaar dat wij op het adres wonen. Afhalen in Leusden later, was ok.
Print besteld op abri formaat, en deze zijn van zeer goede kwaliteit.
kwaliteit/prijsverhouding
flexibel creatief en zeker klantvriendelijk, een oplossing geboden door printworld wat ik zelf niet kon dus top
Afscheidsboek voortgezet onderwijs
Prachtige boeken besteld bij PrintWorld! Erg prettig contact met klantenservice die meedenken in oplossingen.
Ondersteunend, correct en afspraak is afspraak.
Antwoord van printworld.com/nl/
Beste Ap, bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij zullen er alles aan blijven doen om te blijven overtuigen. Met vriendelijke groet, het team van printworld.com