printworld.com/nl/- Logo - Beoordelingen

printworld.com/nl/
Beoordelingen:

17 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden78 beoordelingen in totaal  

4,59
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 apr. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
printworld.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig mooi drukwerk. De bestelling was maar nét op tijd, maar dat kwam misschien ook wel door mijn wat optimistische planning. Zeer prettig contact met de vertegenwoordiger van printworld in Nederland. Hij heeft me echt geholpen. Verder: duidelijke site, redelijke prijzen. En ik kreeg kostenloos nog wat extra exemplaren. Ik kom zeker terug.

de meest kritische beoordeling

10 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
leveren, ik heb nog niets ontvangen, wel mails met sorry voor de vertraging. vandaar alsnog 2 sterren
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor printworld.com/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

mooie kwaliteit drukwerk

Snelle levering, mooie kwaliteit en prima ondersteuning tijdens de bestelling.
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig mooi drukwerk. De bestelling was maar nét op tijd, maar dat kwam misschien ook wel door mijn wat optimistische planning. Zeer prettig contact met de vertegenwoordiger van printworld in Nederland. Hij heeft me echt geholpen. Verder: duidelijke site, redelijke prijzen. En ik kreeg kostenloos nog wat extra exemplaren. Ik kom zeker terug.
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prettige website, makkelijk bestellen. Uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen. Het enige minpunt is de aflevering. Het duurt steeds meerdere dagen (3-4) voor het afgeleverd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
10 okt. 2023
Hallo, bedankt voor uw beoordeling en het positieve feedback. Ook toekomstig zullen wij alles in het werk stellen om u te blijven overtuigen van onze service & kwaliteit en natuurlijk proberen wij om ook uw laatste ster binnen te krijgen. Groetjes van uw printworld.com-team
10 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit drukwerk, vaak ook het goedkoopst. Bij productietijd altijd rekening houden met 2-3 werkdagen levertijd, tenzij Express.
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
19 okt. 2023
Beste P. van Stegen, hartelijk dank voor deze perfecte recensie. Wij zullen er alles aan doen om goede kwaliteit tegen een scherpe prijs te kunnen blijven aanbieden. Hartelijke groeten, het team van printworld.com
11 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hulp bij drukbestand

Top service, een foute upload van een bestand werd na telefonischcontact nog even aangepast. Fijne directe samenwerking.
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
19 okt. 2023
Beste Roderick, hartelijk dank voor deze beoordeling. Onze service medewerkers staan altijd klaar bij vragen over drukwerk, drukbestand, bestelproces of meer... Hartelijke groeten, het team van printworld.com
10 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima drukkerij

snelle levering en stukken beter dan andere drukkers die ik voorheen had.
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
19 okt. 2023
Beste Dirk, hartelijk dank voor deze uitstekende beoordeling. Graag drukken wij uw volgende project weer met de gewenste kwaliteit en service. Hartelijke groeten, het team van printworld.com
11 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Super drukkerij

Fantastisch bedrijf, snelle service en prima drukwerk.
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
19 okt. 2023
Hartelijk dank voor deze uitmuntende beoordeling. We blijven verder ontwikkelen om onze standaard hoog te houden. Met vrindelijke groet, het team van printworld.com
2 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snell communicatie en snelle en correcte levering
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
2 jun. 2023
Hallo, dank u voor deze positieve beoordeling. Toekomstig zullen we alles op alles zetten om een goede communicatie en product te leveren. Groetjes van uw printworld.com-team
29 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Goede communicatie en snelle levertijd
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
30 mrt. 2023
Hallo, we zijn erg blij dat onze service is bevallen. Uiteraard zullen we ook in de toekomst alles in het werk stellen om u te blijven overtuigen. Groetjes van uw printworld.com-team
13 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
prijs-kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
14 sep. 2023
Hallo, we waren erg blij met uw positieve beoordeling. Natuurlijk hopen we u te kunnen blijven overtuigen van onze kwaliteit. Groetjes van uw printworld.com-team
18 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Net en snel
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
19 okt. 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
18 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
2 jun. 2023
Hallo, we waren erg blij met uw positieve beoordeling. Natuurlijk hopen we u te kunnen blijven overtuigen van onze kwaliteit. Groetjes van uw printworld.com-team
10 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
leveren, ik heb nog niets ontvangen, wel mails met sorry voor de vertraging. vandaar alsnog 2 sterren
Beoordeling melden
Antwoord van printworld.com/nl/
14 sep. 2023
Hallo, hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het jammer dat uw bestelling niet 100% aan uw verwachtingen heeft voldaan. Volgens onze informatie is alles op tijd geproduceerd en afgeleverd. Graag laten wij de zaak onderzoeken door onze kwaliteitsbewaking. Stuur ons een E-Mail naar service@printworld.nl. Met vriendelijke groet, uw printworld.com-team