bikkom.nl

6 reviews in totaal   6 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsbikkom.nl

bureau plus stoel

Bij het plaatsen van de bestelling was aangegeven dat het product in voorraad was, wat achteraf niet het geval bleek te zijn. Ik apprecieerde het telefoontje nadien wel toen er getracht werd om een oplossing te zoeken door na te gaan welke producten eerder konden geleverd worden.

Antwoord van bikkom.nl

Hallo Morad, Bedankt voor uw review. Jammer dat de beschikbaarheid van het product niet bleek overeen te komen met de informatie op het moment van bestellen. Fijn om te horen dat het contact achteraf positief werd ervaren en dat we samen hebben kunnen kijken naar een oplossing. In sommige gevallen kan er onverwacht sprake zijn van een voorraadtekort, waardoor het iets langer kan duren voordat de voorraadstatus op onze website is bijgewerkt. We werken eraan om dit proces verder te verbeteren. Bedankt voor uw begrip en voor uw feedback, die ons helpt onze service te optimaliseren. Dank voor uw vertrouwen in Bikkom. Met vriendelijke groet, Team Bikkom
Goede prijs/ kwaliteit verhouding! Makkelijk & snel in elkaar gezet

Antwoord van bikkom.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding en dat de montage van uw vergadertafel makkelijk en snel verliep. Bij Bikkom vindt u design kantoormeubilair van hoge kwaliteit, met praktische oplossingen voor kantoren, vergaderruimtes en professionele werkplekken. Met vriendelijke groet, Het Bikkom-team
Kantoormeubelen van hoge kwaliteit.

Antwoord van bikkom.nl

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u onze kantoormeubelen van hoge kwaliteit waardeert. Bij Bikkom werken we elke dag aan professioneel kantoormeubilair met een goede balans tussen design, comfort en functionaliteit. Met vriendelijke groet, Het Bikkom-team
Alles is goed verlopen!

Antwoord van bikkom.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. We hopen dat u tevreden bent met uw nieuwe kantoormeubilair. Met vriendelijke groet, Het Bikkom-team

Antwoord van bikkom.nl

Beste Tessa, Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling en het vertrouwen in Bikkom. Het is altijd fijn om te zien dat klanten tevreden zijn met hun ervaring. Uw waardering motiveert ons om iedere dag te blijven werken aan een uitstekende service en kwalitatief kantoormeubilair. Met vriendelijke groet, Het Bikkom-team

Antwoord van bikkom.nl

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze kantoormeubelen. Bij Bikkom werken we aan professioneel kantoormeubilair met design, comfort en functionaliteit. Met vriendelijke groet, Het Bikkom-team