Mosschilderij.nl / Moswens.nl

336 reviews in totaal   102 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoogwaardige kwaliteit en afwerking van de mosproducten. De service wordt als uitstekend, behulpzaam en klantgericht ervaren, waarbij medewerkers meedenken en snel inspelen op vragen. Ook de communicatie wordt als helder, snel en prettig ervaren, met veel waardering voor duidelijke informatie. Montage en ophangen verlopen eenvoudig en professioneel, en extra uitleg of hulp wordt gewaardeerd. Klanten vinden het prettig om in de showroom inspiratie op te doen, waar ze goed worden geadviseerd en persoonlijke aandacht krijgen. Daarnaast prijzen veel klanten het unieke karakter en het op maat gemaakte ontwerp, dat perfect aansluit bij hun wensen en interieur. Sommige klanten merken op dat er af en toe vertragingen of bezorgproblemen zijn bij de levering.

ReviewsMosschilderij.nl / Moswens.nl

Moswandje

Goededag . Ik heb bij mosschilderij mos besteld voor zelf een mos schilderij te maken in een drie luik.. ik heb telefonisch contact met een van de medewerksters voor even door te nemen wat ik allemaal nodig had voor dat te maken. Ben zeer vriendelijk geholpen en alles stond netjes klaar op de gekozen datum in asten .ik ben zeer tevreden over het resultaat wat ik voor de eerste keer heb gemaakt . Ik zou iedereen aanraden om eens te kijken op mosschilderij. Nl als jullie belangstelling hebben in zo iets of daar laten maken kan ook
Wij hebben op onze houten lattenwand 3 moscirkels laten plaatsen via Mosschilderij.nl en zijn enorm tevreden met het eindresultaat. In goed overleg zijn de cirkels volledig naar onze wensen samengesteld, erg fijn dat hierin meegedacht werd zonder extra kosten. De levering was snel, het ophangen ging eenvoudig en de kwaliteit van het maatwerk is echt prachtig. De combinatie van de moscirkels met de houten lattenwand geeft direct meer sfeer en warmte in huis. Zeker een aanrader!

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie woorden! Fijn dat de 3 moscirkels zo goed passen bij jullie houten lattenwand en dat het maatwerk helemaal naar wens is geworden. Daar doen we het voor 😊 Veel plezier gewenst van jullie unieke blikvanger en bedankt voor het vertrouwen in Mosschilderij.nl
Ook wij geven 5 sterren aan Moswens. Een paar keer de showroom bezocht om nog even een idee op te doen, informatie te vragen en de moskleuren te kiezen. Geen probleem voor team Moswens. Nu hangen de schilderijen en we zijn heel blij! De plaats van de cirkels is door de heren en dame perfect opgemeten en de schilderijen zijn keurig opgehangen. Het totaalplaatje is fantastisch! Zeker dankzij het team Moswens. Dankjewel, we gaan hiervan genieten.

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Wat een prachtige review, dank jullie wel! 😊 Super om te horen dat jullie de showroombezoeken als prettig hebben ervaren en dat alles van keuze tot montage zo goed is verlopen. Geweldig dat de plaatsing van de cirkels perfect is uitgemeten en dat het eindresultaat helemaal naar wens is. Daar doen we het voor! Heel veel plezier gewenst met jullie mosschilderijen en bedankt voor het vertrouwen. 🌿 Met groene groet, Team Mosschilderij.nl

Top dus!!!!

Levering geheel zoals beloofd en verwacht. Goed verpakt. En het ziet er prachtig uit tegen de wand van ons balkon. Is niet goedkoop, maar wij vinden dat dit acceptabel is voor het verkregen resultaat. Inderdaad een schilderij om te zien, en ook met een hippe uitstraling. De enige onzekerheid is de vraag hoe lang ons nieuwe "schilderij" mee gaat. Geen idee wat er verder nog beter zou kunnen!

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor! Fijn om te horen dat alles precies is gegaan zoals verwacht en dat het zo mooi staat op jullie balkon. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Goede vraag ook over de levensduur. Binnen gaan onze mosschilderijen vaak 20 tot 30 jaar mee. Buiten is het wat afhankelijker van de plek, denk aan regen, wind en zon. Staat het redelijk beschut, dan blijft het doorgaans lang mooi. Mocht je in de toekomst merken dat het een opfrisbeurt kan gebruiken, dan kunnen we altijd meedenken. Heel veel plezier ervan en bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! 🌿

Mosschilderij

Wij waren al lang op zoek naar een oplossing voor watervlekjes op de kalkwand achter de wasbak in de keuken. Allerlei oplossingen zijn gepasseerd in tegels, glas of aluminium, Na een bezoek aan de showroom in Asten, waar we een uitleg kregen van de mogelijkheden gekozen voor een mosschilderij. Hij hangt nu een paar dagen en we zijn er erg blij mee. Over Moswens: goede voorlichting, goed ontwerp, mooi product en netjes uitgevoerd. Het kan niet beter!

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren review. Wat leuk om te lezen dat jullie in onze showroom in Asten de oplossing hebben gevonden voor de wand achter de wasbak en dat het mosschilderij zo goed bevalt. Ook erg leuk dat u foto’s heeft toegevoegd, mooi eindresultaat! We wensen u nog heel veel plezier met de moswand en bedanken u voor het vertrouwen in Moswens. 🌿
Geïmporteerde review
Ook wij geven 5 sterren aan Moswens.Een paar keer de showroom bezocht om nog even een idee op te doen, informatie te vragen en de moskleuren te kiezen. Geen probleem voor team Moswens.Nu hangen de schilderijen en we zijn heel blij! De plaats van de cirkels is door de heren en dame perfect opgemeten en de schilderijen zijn keurig opgehangen.Het totaalplaatje is fantastisch! Zeker dankzij het team Moswens.Dankjewel, we gaan hiervan genieten.
Zeer tevreden wat ik bij mosschilderij heb besteld. Ik heb al veel reacties gehad van familie en kennissen waar ik dat had besteld zeker een aanrader voor het mos te bestellen bij mosschilderij voor een volgend project

Heel mooi product, verbetering mogelijk

De mos schilderijen zijn een erg mooi product. Evt. verbeterpunten: - De zwarte rand is niet overal zwart, want de laagdikte is niet voldoende, evt. eerst de zuigende werking van de zaagrand opheffen met een primer o.i.d. of meerlaags conserveren - Het mos is op sommige plekken een beetje bruin i.p.v. groen, evt. kritischer selecteren (of duidelijker vermelden als disclaimer) - De kleur van de schilderijen is in het echt een stuk feller/helderder dan op de afbeeldingen die je op internet ziet, hierdoor bleek het toch niet in onze woonkamer (op ons gouden behang) te passen, het resultaat is een erg luxe (kleine) gang, waar de schilderijen minder tot hun recht komen. Betere foto's en/of een visualisatie tool op de website zouden hierbij kunnen helpen Succes!

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review en uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat u het een mooi product vindt. Uw opmerkingen over de zwarte rand, de mosselectie en de kleurbeleving nemen we serieus en gebruiken we om onze producten en presentatie verder te verbeteren. Mos blijft een natuurproduct, waardoor kleine kleurverschillen kunnen voorkomen. Goed om te horen dat de schilderijen alsnog een mooie plek hebben gekregen in jullie gang.
Na een bezoek in de showroom hebben we bestelling geplaatst op mosschilderij.nl. We wilde het mos eerst zien voordat we de bestelling wilde doen. En wat waren we we onder de indruk van de kunstwerken! Na een ongedwongen advies door een hele vriendelijke dame hebben we de mosdots besteld met een breedte van 60cm in mosstijl Saar. Mooie zachte kleur overloop met grijstinten. Heel blij met onze keuze.

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Dank voor deze mooie review erg fijn om te lezen! Fijn dat u ons zo mooi heeft beoordeeld. Veel plezier met uw mosschilderij.
Wat een gaaf, mooi en vooral uniek ‘schilderij’ is het geworden zo aan de muur boven de eettafel! De stalen rand maakt het schilderij passend bij ons interieur waar meer zwart staal in voorkomt. Dit was net het laatste stukje wat miste in onze woonkamer. Op een gegeven moment is je (woon)kamer vullen met nog meer planten ook geen optie meer en dit geeft je ruimte op een hele speciale manier toch dat stukje extra groen. Hopelijk blijft het lang mooi en kunnen we hier lang van gaan genieten. Wij hebben ook gekozen voor de extra akoestische plaat achter het mos, het is lastig te zeggen of dit echt helpt, maar ik denk dat een mosschilderij sowieso helpt in het verbeteren van de akoestiek. Een dikke aanrader dus in vele opzichten! Dank Mosschilderij/Moswens voor dit unieke stukje interieur!
Onze moswand (ovaal) is laatst geplaatst en ons hele interieur knapt ervan op!! Wat een mooie decoratie is dat voor in huis. Onze wand bevat veel mos met een beetje jungle, dit hebben ze bij Moswens schitterend gemaakt. Mede dankzij goed advies van Djinni,kunnen wij nog jaren genieten van deze fraaie decoratie. Mvg Berry

Antwoord van Mosschilderij.nl / Moswens.nl

Hartelijk dank voor de mooie review Berry. Wat leuk om te horen dat de ovale moswand zo mooi tot zijn recht komt in jullie interieur. Fijn dat het advies van Djinni heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We wensen jullie er nog heel veel plezier van. 🌿
Wij hebben ons mos schilderij ontvangen en meteen opgehangen aan de muur in onze serre. Echt super mooi, prachtig gemaakt, hele mooie natuurlijke kleuren, met allerlei reliefs zodat het net een oerwoud lijkt waar je van boven op kijkt. Maatvoering rond 100 is voor ons helemaal goed en het ophangsysteem werkt ook super handig. Heel fijn geholpen in de showroom. Het schilderij ziet er qua look and feel helemaal uit zoals verwacht en zoals ook op de website te zien is. Dus zonder bezoekje aan de showroom zou het ook helemaal goed geweest zijn. Een super blije klant!!!!!!!!!!
Aanrader! Voor ons interieur hebben we meerdere moscirkels besteld in verschillende formaten. Alles werd snel geleverd en was zorgvuldig verpakt. De cirkels zien er prachtig uit en waren binnen enkele minuten opgehangen. Precies zoals gehoopt. We zijn erg blij met het eindresultaat!
10 sterren: Super service! Wij hebben al meerdere producten van Moswens in huis, waar we heel blij mee zijn. Zeer klantvriendelijk bedrijf, denken echt vanuit de klant en is zeker aan te raden!
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe moscirkel met bedrijfslogo! Vanaf het eerste contact tot aan de levering én het ophangen verliep alles snel, soepel en professioneel. De communicatie was helder, de service persoonlijk en het eindresultaat: echt prachtig. De cirkel is volledig afgestemd op onze visie en wensen, dat voel je aan alles. Het logo komt prachtig naar voren en het natuurlijke karakter past perfect bij de uitstraling van onze praktijk. Het geeft letterlijk en figuurlijk groei en leven aan onze ruimte. We zijn trots op dit stukje natuur aan de muur en krijgen er dagelijks complimenten over. Een absolute aanrader voor elke organisatie die iets unieks en betekenisvols aan zijn interieur wil toevoegen! Team Dith.

We hebben zojuist een moswand met logo…

We hebben zojuist een moswand met logo laten leveren en monteren, en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de montage, was de ervaring zeer positief. We kregen een duidelijke uitleg over het product en het proces. De voorbeeldschets die we vooraf kregen, hielp ons enorm om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de moswand eruit kwam te zien. De montage zelf verliep ook vlekkeloos. Het team was professioneel, efficiënt en luisterde goed naar onze wensen. Kortom, we zijn erg blij met onze nieuwe moswand en de service die we hebben ontvangen. Het is een aanwinst voor ons kantoor en we zouden Moswens zeker aanbevelen aan iedereen die een moswand overweegt.

Personeelskado

Wat geef je namens het personeel als cadeau tijdens het 25 jarig jubileum van ons bedrijf ? Moswens kwam met een super idee om een gepersonaliseerde moscirkel cadeau te geven. TOP idee! Djinni heeft ons tijdens het hele proces geholpen, van idee tot realisatie. Zelfs heeft ze meegedacht aan de kleursamenstelling van het mos zodat het een samenhangend geheel is geworden met de andere moswanden in ons gebouw. In één woord geweldig ! Wij zijn echt SUPER tevreden en willen daarom ook Moswens van harte bedanken en aanbevelen als dé Mosspecialist van Nederland. Nogmaals hartelijk dank aan het hele team !
Ik heb een set van 3 moscirkels besteld bij Moswens en het is echt precies wat ik zocht. Ze brengen meteen rust en sfeer in huis, zonder dat het te druk of nep aanvoelt. Je ziet dat ze met liefde zijn gemaakt: de afwerking is strak, het mos voelt natuurlijk aan en blijft mooi groen. Wat ik ook heel prettig vond: het contact met Moswens. Ze denken mee, reageren snel en je merkt dat ze echt passie hebben voor wat ze doen. Geen standaard verkooppraatjes, maar oprechte interesse in wat bij mij past. Al met al: superblij mee!
Prachtige moscirkel voor aan de muur en fijne klantenservice. Wij hebben moscirkel Flora van 80cm. Het is makkelijk op te hangen met het bijgeleverde materiaal (duimschroef) en is echt een eye catcher in huis. We hadden nog wel wat vragen na aankoop en dit voorgelegd aan de klantenservice per mail. We werden diezelfde dag nog teruggebeld en er werd de tijd genomen voor het gesprek. Al met al zijn wij tevreden over het product én het bedrijf!
Wat een fantastisch bedrijf . Hebben sinds 2020 een prachtige junglewand aangeschaft, super mooi en keurig opgehangen. Hadden ons huis verkocht en een nieuw huis gekocht, wat volledig verbouwd moest worden en een jaar ging duren . Moswens heeft onze mooie wand opgehaald en bewaard . Nu deze teruggebracht werd , is de junglewand keurig hersteld en mooi opgeknapt. Hij is nog mooier geworden!! Dank je wel voor deze prachtige service.