yarinde.nl- Logo - Beoordelingen

yarinde.nl
Beoordelingen:

150 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden375 beoordelingen in totaal  

3,89
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De planten die ik kreeg moesten nog wel even groeien. Nu een paar maand later staan ze er prachtig bij, voor volgend seizoen bestel ik hier weer wat nieuws, zo makkelijk. Ook moestuinplanten verkopen ze, toch wel lekker om fruit vers uit de tuin te plukken, ik ben er helemaal fan van nu. Toen ik een vraag had belde ik naar Yarinde toe en toen kreeg ik ene Stijn aan de lijn. Hij heeft me keurig geholpen en nog een paar goede aanraders gegeven voor de tuin.

Meest relevante negatieve beoordeling

30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beloven 5-8 werkdagen maar dat zijn er bij ons intussen 18 (en nog aan het wachten)!! Laten niets weten en zijn niet bereikbaar (negeren mails en nemen telefoon niet op). Eindelijk te pakken gekregen: "levering zeker vrijdag". Niets gebeurt ... Probeer hen weer te contacteren maar is weer onmogelijk. Ze hebben mijn geld en lijken dan te verdwijnen. Transporteur lijkt fake.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor yarinde.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beoordeling

Uitstekend bedrijf, alles goed geregeld.
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De planten heb ik nog niet ontvangen, kan dus alleen melden dat het vervoer beter zou moeten. Ik hoop dan ook dat het te leveren materiaal conform de afspraak uiterlijk morgen wordt geleverd
Beoordeling melden
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles uiteindelijk mooi geleverd. Miste wel de track and trace code waardoor ik onzeker werd over de levering.
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
5 jun 2024
Hallo, Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat de bestelling mooi geleverd is, minder fijn dat u de track&trace niet ontvangen heeft. Dit hebben wij nagevraagd bij het transport en zij geven aan dat deze wel verzonden zou zijn. Het kan voorkomen dat deze dan in de spam/ongewenste box terecht komt. Wel hebben wij dit helaas wat vaker gehoord dus wellicht dat er wat fout ging in het systeem, dit wordt nog onderzocht. Met vriendelijke groet, Team Yarinde
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Platen zijn prima maar levering kan beter

Platen zijn prima en in goede staat als ze worden ontvangen maar de onduidelijkheid over de verzending blijft een issue. Opeens staat men voor de deur (track en trace is een drama) en het is vaak een tijd wachten voordat de producten geleverd worden en er duidelijkheid over is. Meer informatie en duidelijkheid zou fijn zijn
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
5 jun 2024
Hallo, Bedankt voor uw review! U geeft aan dat de communicatie wel wat duidelijker mag. In uw geval kunnen wij het hier alleen maar mee eens zijn, wij hebben vrij laat gereageerd op een email van u, ook was niet alles geleverd waar u vervolgens zelf achteraan heeft gemaild met een vraag hierover. Dit was niet leverbaar en is wel netjes terugbetaald, echter werd dit pas later duidelijk. Al met al kan inderdaad de communicatie beter. Bedankt dat u ons alsnog 3 sterren geeft. Wij hopen dat wij bij uw 3de bestelling 5 sterren kunnen verdienen. Met vriendelijke groet, Team Yarinde
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestel hier als hovenier vaker, soms wel eens gehad dat iets niet leverbaar bleek te zijn,. Dit is is helaas iets wat is de planterwereld overal voorkomt. Verder altijd top!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit klimplanten
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooi biologisch assortiment en benieuwd naar mijn eetbare tuin straks. Bezorging was top!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
11 jun 2024
Hallo, Bedankt voor uw review! Leuk om te lezen dat u het biologische assortiment mooi vindt en dat de bezorging als top wordt ervaren. Hopen op een mooie oogst voor uw eetbare tuin! Met vriendelijke groet, Team Yarinde
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit van de planten is top! Echter de levertijd mag wel iets aan gedaan worden.
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
5 jun 2024
Hallo, Bedankt voor de feedback! Super leuk om te lezen dat u de kwaliteit als top ervaart. Wat de levertijd betreft zouden we dol graag voor iedereen zo snel mogelijk leveren echter kan dit wel eens in het hoogseizoen langer duren. Gelukkig was de bestelling zo te zien wel binnen de aangegeven tijd geleverd. Geniet van uw tuin, het ziet er prachtig uit! Met vriendelijke groet, Team Yarinde
ML
Mw M L.
Sappemeer
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

😊 zeer tevreden klant

Alles volgens afspraak goed verlopen. Bezorging prima verpakking producten uitstekend.
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
5 jun 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review! Heel erg leuk om te lezen dat alles volgens afspraak is gelopen. Wij wensen u ongelofelijk veel plezier met de nieuwe planten. Met vriendelijke groet, Team Yarinde
3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooie planten, zeer goed verpakt. Prima communicatie ivm. de levering.
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
5 jun 2024
Hallo, Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij waarderen dat enorm! Met vriendelijke groet, Team Yarinde
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuk contact met de mensen!! Zit om het te zien groeien in mijn tuintje!
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Dagje later dan verwacht maar kan gebeuren. Verder super mooi!
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima kwaliteit, levering op tijd, niks op aan te merken.
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles goed ontvangen, ben benieuwdnaar resultast.
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles in goede orde ontvangen, dank jullie wel
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ziet er leuk uit, bedankt voor de service
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat is afgesproken en goed.
Beoordeling melden
8 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prettige service!
Beoordeling melden
Antwoord van yarinde.nl
10 jun 2024
Hallo! Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat u de service als prettig ervaart! Met vriendelijke groet, Team Yarinde
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon top
Beoordeling melden