30 apr. 2023
Alle planten keurig netjes in dozen verpakt en goed aangekomen. Snelle levering. De opbindsets bij de klimplanten ontbraken dus maar zelf oogjes in de schutting gedraaid en touwtjes eraan gemaakt. Alle planten zijn goed aangeslagen inmiddels. Goede kwaliteit.
Een dikke pluim/ster voor de professionele uitleg en snelle reactie op mijn vragen om de juiste planten te helpen kiezen.
Een tweede ster voor de gratis snoeischaar die is meegegeven om het proberen goed te maken en voor de vriendelijke support om toch proberen op tijd te leveren. Wat jammer genoeg niet lukte...
Verloren sterren:
1) "Bestel voor zondag 23.59 = bezorging dezelfde week"
Dit klopt niet. Op maandag besteld, na lang aandringen en bellen uiteindelijk twee weken later op dinsdag geleverd.
2) "Inclusief gratis starterset klimplanten opbinden "
Dit klopt niet. 85 klimplanten besteld (>800 euro) en geen starterset om klimplanten op te binden. Ook geen reactie op mijn bericht daarover.
3) "Alle planten worden gecontroleerd op A-kwaliteit "
Dit klopt niet. Ik was met mijn bestelling (maand maart) vroeg op het seizoen, en had gedacht daardoor nog goede keuze te hebben. Jammer, bij sommige planten was dit duidelijk de "overschot" van vorig seizoen.
Wie weet geeft ik het ooit nog een tweede kans, maar voorlopig ga ik terug bij de lokale leverancier om de hoek. Geen Yarinde online voor mij. Ze komen hun beloftes niet na. Jammer want dez eonline winkel zou potentieel hebben mochten ze al hun beloftes nakomen
Beoordelingen voor yarinde.nl
9 nov. 2023
Ziet er zeer professioneel uit maar de uitvoering laat op zich wachten…
Mooie site en app en customized borderplan, alleen duurt alles zooo lang voor levering en zijn ze ook beperkt bereikbaar. Ze hebben het niet zo goed voor elkaar als het doet voorkomen.
Bedankt!
Correct geleverd, iets wat lange levertijd, maar het ging in dit geval ook over een complexe order. Nu jarenlang van genieten
12 nov. 2023
Ze konden niet leveren maar het geld kwam snel weer terug
Hele goede ervaring
Heb niet zoveel ervaring met planten, maar goed goed geholpen!
Goed en vriendelijk ontvangen. Erg tevreden!
10 nov. 2023
Goede kwaliteit planten en snelle service
20 nov. 2023
15 nov. 2023
Late levering
Zondagmiddag besteld, méér dan een week later in huis.
17 okt. 2023
Matige kwaliteit planten, planten lagen doorelkaar en op hun kop in de doos
23 okt. 2023
Yarinde heeft een mooie overzichtelijke site met pakketten met planten die goed met elkaar samen gaan. Dat is perfect voor mij als tuinier met weinig ervaring. De levering was netjes en de planten zagen er goed uit. Ik kan niet wachten op het voorjaar.
21 okt. 2023
Aanrader
Bezorging verliep prima. Planten zaten heel goed verpakt en zien er goed uit. Over de bloei kan ik nu nog niets zeggen maar ik ga er van uit dat il volgend jaar kan genieten van een mooie border. Ik raad jullie van harte aan.
Zeer tevreden met het bestelde product.
Wel een opmerking over de levertijd: Voor zondag 23.59 besteld = dezelfde week in huis klopt niet. Kan gebeuren, maar mis hierover een tijdige terugkoppeling.
9 okt. 2023
Duurde een beetje lang voor duidelijk was wanneer de zending kwam .
Kwam uiteindelijk goed hoor .
28 okt. 2023
het advies is mooi ontworpen en leuk ingedeeld, en er wordt goed advies gegeven
28 okt. 2023
Planten ruim op tijd besteld en worden dan nog veel later geleverd.
22 okt. 2023
de communicatie waws niet duidelijk mbt de leverinbg
geen naam kaartjes bijd e palnten
28 okt. 2023
Twee. Keer een bestelling geplaatst. 2 keer zeer tevreden .
Aanrader
Geïmporteerde beoordelingen