sneeuwwinkel.nl

9 reviews in totaal   9 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewssneeuwwinkel.nl

Perfecte klantenservice

Ik kwam er na het bevestigen van de bestelling achter dat ik de verkeerde verzendwijze had gekozen. Direct een mail gestuurd en even zo snel reactie gehad van Sijtze dat de bestelling naar mijn huis gestuurd zou worden. Het was op tijd binnen voor mijn winter BBQ mét de ‘filmsneeuw’:-) Het geheel zag er super sfeervol uit dus veel dank voor de snelle en goede service!
Missie geslaagd, kleinkinderen vonden het prachtig. Waaide erg hard en daar was lastig op de sneeuw op de natte grond te krijgen uit de zeef. Veel waaide weg.
supersnelle levering!
Prima in orde
heb nog niets ontvangen,waar blijft mijn pakket?

Antwoord van sneeuwwinkel.nl

Beste, u heeft zaterdag 3 januari besteld. Bij ons is de zending maandag gewoon met de post meegegaan. Waarschijnlijk door de sneeuw heeft uw pakket enige vertaging opgelopen. Dit lag dus bij de bezorgdienst en niet bij ons. Jammer van de 1 ster recensie.