qfbgardening.nl

755 reviews in totaal   164 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt meestal als uitstekend ervaren. Ook waarderen klanten het ruime en diverse assortiment aan producten. De producten worden zorgvuldig en netjes verpakt bij aankomst. Daarnaast wordt de website als duidelijk, gebruiksvriendelijk en geschikt voor alle leeftijden beoordeeld. Klanten ervaren de klantenservice als vlot, behulpzaam en oplossingsgericht, vooral bij problemen.

Reviewsqfbgardening.nl

QFB Gardening, je vertrouwen waard.

Bij nazicht levering bleken 3 van de 10 bestelde Dahliaknollen te ontbreken. Na een mailtje mochten we daags nadien de ontbrekende exemplaren ontvangen. Scoren dus hoog wat klantenservice betreft. Alvast een adres om te onthouden.

Antwoord van qfbgardening.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review en de volledige vijf sterren! Hoewel we er natuurlijk naar streven om elke bestelling in één keer perfect af te leveren, kan er helaas wel eens iets misgaan bij het inpakken. We zijn dan ook ontzettend blij te horen dat onze klantenservice dit zo snel en naar tevredenheid voor u heeft kunnen oplossen. Fijn dat de ontbrekende Dahliaknollen inmiddels goed zijn aangekomen. We wensen u heel veel plezier met het planten en hopen dat u deze zomer kunt genieten van een prachtige, bloeiende tuin! Met vriendelijke groet, Het team van QFB Gardening
P V
Petra v.
Mooie ervaring met dit bedrijf! De dahlia-bollen werden goed verpakt geleverd en er is een ruime keuze aan soorten. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Ik ben benieuwd hoe ze straks gaan bloeien!

Antwoord van qfbgardening.nl

Bedankt voor je mooie complimenten! Wat fijn om te horen dat de dahlia's in goede orde zijn aangekomen en dat je blij bent met ons assortiment. Wij zijn stiekem net zo benieuwd als jij naar het resultaat in de tuin! Veel plezier met planten en we hopen dat je deze zomer van een prachtige bloemenzee kunt genieten. Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
De produkten zijn perfect. De goede verpakking De levering was op tijd.
Verleden jaar verschillende tulpenbollen gekocht, dit jaar prachttulpen , verschillende soorten

Antwoord van qfbgardening.nl

Wat een prachtig compliment! Het is altijd een bijzonder moment als de bollen na een winter in de grond eindelijk uitkomen en voor zo'n kleurenspektakel zorgen. Geniet van de verschillende soorten in uw tuin en hopelijk tot de volgende plantronde. Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
mijn ervaring is dat de zorg rondom bestelling buitengewoon goed is geregeld . dat het product wat wordt verzonden keurig is verpakt en dat bezorgmoment goed is na tegaan . ook de producten zijn erg goed van kwaliteit en instructie die wordt bijgeleverd duidelijk uitleg geeft hoe je moet handelen. niets anders als lof .

Antwoord van qfbgardening.nl

Wat een eer om zo’n gedetailleerde en lovende 5-sterren review van u te ontvangen! Onze oprechte dank! Het is hartverwarmend te lezen dat u de zorg en aandacht rondom uw bestelling zo waardeert. Wij geloven dat een perfecte koopervaring draait om het totaalplaatje: van de keurige verpakking en de duidelijke tracking tot de uitstekende kwaliteit van het product zelf. Uw compliment over de duidelijke instructies en het feit dat u "niets anders dan lof" heeft, zien wij als de mooiste beloning voor ons werk. Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan de bloembollen! Team QFB Gardening
Verder prima in orde alleen zou fijn zijn geweest dat er een mail zou worden gestuurd wanneer de bezorging te verwachten
Goed aan gekomen! Zitten nu in de grond ! Beoordeling volgt als het uitkomt !😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 Mvg T.v.d.Hazel.

Antwoord van qfbgardening.nl

Nu is het aan de natuur (en een beetje geduld). We wachten de 'bloemrijke' beoordeling in het voorjaar met spanning af. Veel plezier met de voorpret! 🌷 Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
R E
R E.
Snel geleverd en mooie knollen, ga zo door
Bij de bestelling ontbrak 1 plant.De nalevering was keurig

Antwoord van qfbgardening.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het spijt ons zeer dat er bij uw oorspronkelijke bestelling een plant ontbrak, maar we zijn blij om te horen dat de nalevering naar wens is verlopen. Wij streven altijd naar een perfecte bestelling, maar soms gaat er helaas iets mis. Bedankt voor uw begrip en voor het feit dat u ons de kans gaf het netjes op te lossen. We wensen u alvast veel plezier met de planten in uw tuin! Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
Ruime keuze, sterke planten,snelle levering en nog korting.
Prima kwaliteit en dienstverlening!
Kwaliteit en service uitstekend!
Supersnelle levering, goed verpakt, nu met zorg poten en straks mooie dahlia 's oogsten blij mee!

Antwoord van qfbgardening.nl

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat heerlijk om te horen dat de dahlia's goed zijn aangekomen. Veel plezier met het poten; met een beetje liefde en zorg heb je straks inderdaad een prachtige bloemenzee in de tuin. Geniet ervan! Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
Order snel en correct uitgevoerd en in een royale verpakking. Ben zeer tevreden.

Antwoord van qfbgardening.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat ontzettend fijn om te horen dat de bestelling snel en naar volle tevredenheid is aangekomen. We besteden veel aandacht aan een zorgvuldige en royale verpakking, zodat onze producten in topconditie bij je aankomen. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
snelle levering en geen extra hoge verzendkosten

Antwoord van qfbgardening.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering en de verzendkosten. Wij doen ons best om dit voor al onze klanten zo scherp en efficiënt mogelijk te houden. We wensen u alvast veel tuinplezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
goede en vlotte communicatie
Snelle service en producten mooi zorgvuldig verpakt.
Snel en uitstekend verpakt
H S
H S.
het pakket was er snel en goed geleverd. duidelijk met advies en instruksies.

Antwoord van qfbgardening.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het pakketje er snel was en dat de instructies en het advies duidelijk waren. Daar doen we het voor! Heel veel plezier met je aankoop, en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Team QFB Gardening
Kwaliteit en service perfect!