Green Bubble

1.680 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de stevige en zorgvuldige verpakking van de planten, die in goede staat aankomen. De kwaliteit van de geleverde planten wordt meestal als uitstekend beoordeeld. Snelle en stipte levering wordt gewaardeerd en de communicatie rondom bestelling en levering is doorgaans duidelijk en prettig. Daarnaast wordt de prijs-kwaliteitverhouding als scherp en eerlijk ervaren. Ook zijn er positieve geluiden over de behulpzaamheid en vriendelijkheid van de klantenservice. Toch zijn er enkele aandachtspunten. Er worden incidenteel klachten gemeld over beschadigde of zieke planten. Daarnaast ervaren sommige klanten vertragingen of onduidelijke levertijden. De klantenservice wordt niet door iedereen als voldoende of oplossingsgericht beschouwd en sommige klanten vinden dat de communicatie over updates en informatie beter kan. Tot slot geven enkelen aan dat bepaalde producten aan de prijzige kant zijn.

ReviewsGreen Bubble

J H
Jan-Paul H.

De geleverde plant (Ficus Benjamina) er mooi en groter dan de beloofde 150 cm

De geleverde plant (Ficus Benjamina met pot) is prachtig en zelfs een stukje groter dan de beloofde 150 cm. Degene die de plant leverde was erg vriendelijk en behulpzaam. Helaas ontbrak een "quick start guide" of enige uitleg: hoeveel water moet ik de plant geven (uiteindelijk 3 tot 4 liter!), is het hydrocultuur of niet, welke voeding heeft de plant nodig. Als deze erbij had gezeten was mijn beoordeling zeker 5* geweest. Mijn vragen werden wel steeds goed en binnen 48 uur beantwoord.

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de Ficus Benjamina en de vriendelijke bezorging! Goed ook dat je contact met ons hebt opgenomen voor je vragen. We begrijpen je punt over de ontbrekende verzorgingsinformatie, die feedback nemen we zeker mee. Fijn dat je alsnog snel geholpen bent, maar we willen dit natuurlijk in de toekomst makkelijker maken voor al onze klanten. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Ik kon het in 1 keer bestellen e ben…er heel blij mee

Ik kon het in 1 keer bestellen e ben er heel blij mee

Exact de door ons uitgekozen plant geleverd gekregen. Top service

Hadden in eerste instantie een plant bij een andere website gekocht omdat het goedkoper was. Uiteindelijk kwam de plant uit de kwekerij van Green Bubble. De andere webshop leverde niet de gevraagde plant en kon uiteindelijk niet meer leveren omdat de uitgekozen plant niet op voorraad zou zijn. Plant retour gestuurd en alsnog de juiste plant rechtstreeks via Green Bubble geleverd gekregen. Met dank aan Dave Koene van Green Bubble!

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Wat een fijn bericht om te lezen! Jammer dat het bij de andere webshop niet liep zoals gehoopt, maar des te mooier dat je uiteindelijk de juiste plant rechtstreeks bij ons hebt ontvangen. We geven het compliment graag door aan Dave, dank dat je de moeite hebt genomen dit te delen! Met enthousiaste groet, Green Bubble
Zoals beloofd was mijn plantje keurig verpakt en op tijd aangekomen. Echter, het is verstuurd in een gewone, blanco doos zonder aanwijzingen. PostNL behandelt het dus als alle pakketten en gooien, smijten en doen maar wat. Het plantje lag ondersteboven en uit de verpakking in de doos. Misschien is het verstandig om aan te geven dat het breekbaar is en dat een bepaalde zijde boven moet worden gehouden.....Nogmaals: Prima plantje!

Transport et service livraison à revoir.

J'en suis désolée mais je suis obligée de ne mettre que 3 étoiles. Pour les raisons que j'ai évoquées par mail précédemment, le délai de livraison a ete rallongé par les transporteurs tiers. La plante est arrivée fatiguée, abîmée et toute jaunie. J'essaie de la sauver tant bien que mal, mais elle continue de perdre des feuilles. Le service de livraison n'est pas terrible, mais comme on me l'a expliqué, green bubble n'est en rien responsable du transport.
Bin total enttäuscht. Die Pflanzen sind total zerstört geliefert geworden

Mooie gezonde planten!

Zeer goed verpakt met respect voor het product! Mooie gezonde planten! De meeste staan nu een kleine week op hun nieuwe plaats en doen het nog steeds goed! De binnenhuisplanten zijn super mooi en van zeer goede kwaliteit. De buitenplanten zijn direct vertrokken met verder groeien! Zeer tevreden klant!

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! We doen er alles aan om onze planten met zorg te verpakken en van hoge kwaliteit te leveren, super dat dat ook zo is ervaren. Heel leuk dat zowel de binnen- als buitenplanten het zo goed doen op hun nieuwe plek. We wensen je nog veel groen plezier toe! Met enthousiaste groet, Green Bubble
P W
Patricia W.

Mooie palm

Ik heb een soort palm boompje gekocht bij green bubbel en die is echt prachtig. Helaas was de plastic pot gescheurd bij aankomst, maar dat komt door de vervoerder, de plant was goed verpakt. Gelukkig geen problemen met de plant zelf. Ik hoop dat ik hem, met mijn niet groene vingers, een hele tijd mooi kan houden

Antwoord van Green Bubble

Goedemorgen, Wat leuk om te horen dat je blij bent met je palmboompje!! Fijn ook dat de plant zelf goed is aangekomen. Wat jammer van de gescheurde plastic pot. Helaas kunnen we schade tijdens transport niet altijd volledig voorkomen, maar we zijn blij dat de plant zelf er niets van heeft gemerkt. Mocht je in de toekomst toch nog tegen iets aanlopen, laat het ons vooral weten! En maak je geen zorgen over je “niet groene vingers”, wij geloven dat het met een beetje liefde en licht zeker goedkomt. Mocht je tips nodig hebben, dan helpen we je natuurlijk graag op weg. Veel plezier met je nieuwe groene vriend! Met enthousiaste groet, Green Bubble
Bestellung #FLORD50950 2 out of the 4 plants are completely dead. Please see the photos. We tried to repot them. But it didn’t work. They refused to entertain any refund/exchange as I didn't have the photos of the box they arrived in. The delivery was delayed for 2 weeks, apparently due to the weather. I assume the plants were packed and kept in boxes without access to sunlight, which killed them!

Eerst aankoop plant bij green bubble

Heel tevreden,je merkt dat jullie echt een hart voor planten hebben vooral aan de stevige verpakking waarmee zij worden verstuurd,mooie in goede gezondheid afgeleverde bougainvilla plant,nu hoop ik dat de plant het verder goed blijft doen

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de bougainvillea in goede gezondheid en stevig verpakt is aangekomen! We hebben inderdaad een groot hart voor planten, dus het is extra leuk dat je dat opmerkt. We duimen met je mee dat de plant het ook verder goed blijft doen, veel plezier ermee! Met enthousiaste groet, Green Bubble
Everything went so smooth!! We specially loved the possibility to pick the plant we wanted with their whatsapp service- really cool and super nice customer service! Definitely recommend :)

Antwoord van Green Bubble

Good afternoon, Thank you for your lovely review. We are pleased to hear that you are satisfied with our service. We hope you enjoy your new plant! With kind regards, Green Bubble

Netjes gebracht

Dat deze keurig werd gebracht al in pot en al. Wij hadden echter om rechte stam gevraagd. Stam loopt echter wat scheef en heeft drie vertakkingen. Zijn hier uiteindelijk heel blij mee maar ziet er wel anders uit dan op de site

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat jullie blij zijn met de plant en dat hij keurig in pot is afgeleverd! We begrijpen dat de stam er anders uitzag dan verwacht. Dank voor je eerlijke feedback, we nemen dit mee om onze productinformatie verder te verbeteren. Met enthousiaste groet, Green Bubble

Echt mooie kwaliteit!

De kwaliteit van de planten zijn echt boven verwachting. Helaas ging het met een van de leveringen niet goed dit lag echter vermoedelijk bij het transport bedrijf. Al met al toch een dag later de plant binnen gekregen.

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Wat leuk om te horen dat de kwaliteit van de planten je verwachtingen heeft overtroffen! Jammer dat de levering niet helemaal vlekkeloos verliep, gelukkig is de plant alsnog snel aangekomen. Bedankt voor je begrip én je fijne woorden! Met enthousiaste groet, Green Bubble
Late levering geen optimale update van track en trace via heen en weer gemail niet wijzer maar al bij zijn onze boompjes leuk aangekomen en zien ze er wel prachtig uit spijtig van de nalatige communicatie

Antwoord van Green Bubble

Goedemorgen, Bedankt voor je eerlijke review. Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met de boompjes en dat ze er prachtig uitzien! Tegelijkertijd willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraagde levering en de onduidelijke communicatie rondom de track & trace. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor ogen hebben en we begrijpen goed dat dit vervelend voor je is geweest. We nemen je feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze communicatie en service verder te verbeteren. Bedankt dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen. Met enthousiaste groet, Green Bubble

De communicatie omtrent de levering kan beter , maar overall zeer tevreden

De communicatie omtrent de levering kan beter .Ik heb zelf moeten informeren naar de leverdatum . Verder perfecte service planten in zeer mooie staat afgeleverd netjes verpakt en zeer vriendelijke bezorgservice.

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de staat van de planten, de verpakking en de vriendelijke bezorging. We nemen je punt over de communicatie rondom de levering zeker mee, dat kan en moet beter. Bedankt dat je dit met ons deelt! Met enthousiaste groet, Green Bubble
L D
Leny d.
Snel geleverd en mijn oleander is op een geweldige manier verpakt. Dus goed overgekomen. Ik ben er heel blij met deze mooi struik. Vriendelijke groeten L

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review. Het is goed om te horen dat je tevreden bent met onze service. We wensen je nog veel plezier met je Oleander struik! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Aanrader.

De palmen zien eruit zoals beschreven en volgens de foto. Goede prijs/kwaliteit. En alles correct van moment van bestellen tot afleveren. Absoluut een aanrader dit bedrijf.

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je palmen! Met enthousiaste groet, Green Bubble
Top boom. Zeer goed en snel verzonden. Zeer gezonde en mooie palm en met de korting een koopje voor dit soort palm. Ik raad deze webshop ten zeerste aan. Bedankt 🤩

Antwoord van Green Bubble

Goedemorgen, Dank je wel voor je mooie feedback! 🌴😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je palm en de snelle verzending. We doen ons best om gezonde, mooie planten snel bij onze klanten te krijgen! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben of vragen hebben over verzorging, neem gerust contact op. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Veel keuze uit mooie planten

Je kunt op de (uitgebreide) website een plant naar je smaak en wensen uitzoeken en deze wordt keurig en stevig verpakt thuisgebracht door PostNL

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Bedankt voor je mooie review. We wensen je veel plezier met je nieuwe groene vriend! Met enthousiaste groet, Green Bubble

Prachtige grote planten

De planten zien er mooi uit. Wel wat beschadigingen tijdens het vervoer opgelopen, maar dit is keurig opgelost door Green Bubble. Mooie grote planten kopen kan zeker hier!

Antwoord van Green Bubble

Goedemiddag, Wat leuk om te horen dat je blij bent met de planten en dat we het netjes voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je plant! Met enthousiaste groet, Green Bubble