kadoshopdeduizendpoot.nl

405 reviews in totaal   149 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en benadrukken hoe snel bestellingen worden bezorgd. Er wordt vaak genoemd dat pakketten netjes, leuk of met zorg zijn ingepakt, wat als positief wordt ervaren. De kwaliteit van de producten, waaronder geurkaarsen en wasparfums, wordt door veel klanten als uitstekend ervaren. Klanten waarderen de vriendelijke en behulpzame service, waarbij men zich gehoord en gewaardeerd voelt. Veel klanten noemen met plezier het ontvangen van een cadeautje of extraatje bij hun bestelling. Klanten ervaren het contact en de communicatie als duidelijk, prettig en snel, vooral via e-mail. De webshop wordt als overzichtelijk en prettig ervaren, waardoor het bestellen eenvoudig is.

Reviewskadoshopdeduizendpoot.nl

Ik heb een tik voor kleine votive geurkaarsjes.... Deze zijn alleen niet meer vaak te vinden. Totdat ik deze winkel tegenkwam. Heerlijke geuren voor een geweldige prijs. Ik hoop dat je ze nog heel lang verkoopt. Het pakketje kwam wat later ivm een omruil, maar ik ben geweldig geholpen en hoe je alles ingepakt hebt...veel zorg en liefde voor je winkel. Het kadootje wat erbij zat...echt heel erg lief...hier wordt je toch blij van😊 Warme groet, en tot ziens!
Super sneller levering. Zodra je hebt besteld. Kreeg ik nog geen uur later een bericht dat het verpakt is en onderweg! Dag later...lag het op de mat!! De geuren zijn HEMELS. Normaal gebruikte ik geur kaarsen, maar nu sojawax. Mijn huis ruikt net zo sterk naar koekjes,cozy kerst en kaneel.
Ondanks dat mijn bestelling naar Duitsland moest, toch in een paar dagen aangekomen. Heb alleen de bezorger kommentaar gegeven dat hij mijn pakketje omhoog gooide en niet opving, zodat deze op de grond belandde. Gelukkig alles heel door de goede verpakking. Dank jullie wel!

Uitstekende koop ervaring!

Vriendelijk, behulpzaam, denkt goed mee met jou als klant, en niets is teveel moeite. Mooi ingepakt op mijn verzoek met ook nog een leuk presentje erbij. Uitstekende koop ervaring!
Zo een leuke webshop. Altijd een verassing in je pakje. Super snelle levering, echt top!! Hele lieve mensen💕 Bestel zeker vaker wat leuks!! Dank jullie wel.

Mijn ervaring en die heb ik al jaren met Annemarie!!…

Mijn ervaring en die heb ik al jaren ,is grandioos!! ik denk dat ik daar, soms veel soms weinig, het liefst mijn wax, etc, koop, altijd heel snel binnen, je kan alles vragen , en zal altijd indien nodig een eerlijk advies krijgen, voor mij zal dit altijd zo blijven!!
Super fijn en prettig een bestelling gedaan bij deze webshop. Ik zal in het vervolg vaker hier mijn aankopen verrichten. Daarnaast heb ik ook wat familieleden verteld over deze leuke winkel!

Amazing products and service

I ordered two candles. The delivery was very fast, and the candles are amazing quality! You do not find these candle brands anywhere else in the Netherlands. I'll definitely be coming back!
Prachtige spaarpotten een kat en een hond. Misschien kunnen jullie nog een tekst toevoegen zoals de hond houdt de wacht en is eigenzinnig.

Antwoord van kadoshopdeduizendpoot.nl

Bedankt voor de review en zullen er bij de nieuwe pomme pidou spaarpotten een tekst voor de hond maken
Fijne webshop overzichtelijk en een hele goede service. Ik koop er vaker en blijf dat zeker doen.

1 woord SUPER

Snelle levering, leuk verpakt en persoonlijk contact over de verpakking. Ik ben echt super tevreden en zal hier vast vaker een cadeautje bestellen.
Snelle Levering, Alles netjes ingepakt en nog een cadeautje erbij. Ga zeker weer bestellen als alle goose creek geurtjes weer op zijn 1👍🏻
snelle levering en alle kadootjes keurig verpakt, echt een hele fijne service. ik kan hun van harte aanbevelen!!!
Er was geen moeite teveel om uit te zoeken of een product nog te leveren was. Netjes en snel per mail de stand van zaken steeds door gekregen en het product uiteindelijk snel en netjes geleverd.
goede en snelle afhandeling van de bestelling. bestelling werd compleet geleverd
Prima service. Makkelijk om je bestelling te doen via de site en altijd snel bezorgd.
D B
Diaan B.

Lekkere wasparfums!

Lekkere wasparfums die ik bestel komen altijd vlot binnen en zij keurig verpakt
Heerlijke geuren die echt ruiken en niet zoals bij zoveel dat je ze aansteekt en niks ruikt. Ik geniet telkens weer van al die heerlijke geuren in huis. Sneller levering, goed en gezellig ingepakt!
Leuke cadeautjes tegen goede prijzen En snelle levering en ook nog een leuk presentje erbij Goed mailcontact
Snel geleverd en met aandacht verpakt én ingepakt. Zelfs een tasje er bij om het weg te geven. Perfect!

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.