biobestrijding.nl

427 reviews in totaal   427 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en correcte levering, het gebruiksgemak van het bestellen en toepassen van de producten, en de duidelijke instructies. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Ook waarderen klanten het deskundige advies en de ondersteuning die wordt geboden, vooral bij vragen of onduidelijkheden. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of leveringsproblemen. Er zijn ook incidentele opmerkingen over ontbrekende of onduidelijke handleidingen en enkele klanten zijn teleurgesteld als het product niet direct het gewenste effect geeft. Tot slot vinden sommige klanten de prijs aan de hoge kant, vooral bij herhalingen, verzendkosten of grotere hoeveelheden.

Reviewsbiobestrijding.nl

Mieren worden omschreven als moeilijk te bestrijden plaaggeesten, (de aanhouder wind) als je dat niet doet dan is je gazon verloren. Alleen heb je aan twee behandelingen zoals jullie het aanraden (meestal) niet genoeg, en dan grijpt men toch weer naar de middelen die de industrie ter beschikking stelt. Samen gebruikt maak je een kans om van die (nuttige) plaaggeesten af te komen. En als we het dan over de kosten gaan hebben word het stil aan de overkant. Met andere woorden als jullie het vergif uit de tuin willen weren zal er iets aan jullie recept moeten veranderen.

Positieve ervaring bij de bestrijding van de taxuskever.

Ik gebruik al jaren de aaltjes van Biobestrijding. Vanuit mijn werk in de glastuinbouw heb ik erg positieve ervaringen met de inzet van Heterorhabditis bacteriophora bij de biologische bestrijding van vooral de larve van de taxuskever. In onze gemeente en helaas dus ook in onze tuin hebben wij erg veel last van deze kever. Door 2x per jaar dit aaltje toe te passen is de schade sterk onder controle gebracht. Omdat we nu eenmaal te maken met toeloop vanuit de aangrenzende gemeente borders moeten we dit wel blijven handhaven. En vanaf dit jaar door de vroege inzet van H. downesi, die al bij lagere temperaturen ingezet kan worden kunnen we de bestrijding nog beter afstemmen op de aanwezigheid van de larven in de grond vroeg in het voorjaar. Kortom wij zijn erg tevreden met Biobestrijding en de prijs-/kwaliteit verhouding van de door hen geleverde producten.

Goede service en kwaliteit

Na eerder bestellingen waar we tevreden over waren nu nogmaals bestelling geplaatst. Helaas is er ergens iets mis gegaan met de levering, hiervan lag de fout niet biobestrijding.nl Het pakketje was na en week nog niet ontvangen, waar het uiteindelijk geleverd is blijft onbekend maar niet bij ons. Hierover contact gelegd met Biobestrijding en door de uitstekende service en goedheid kregen we de geplaatste bestelling alsnog gratis toegezonden. Complimenten over de kwaliteit en service, een aanrader dus !!

sluipwespen makken idd einde aan motten

Ik heb sluipwespen gekochten tegen motvlinders, die wij in huis krijgen vanuit eksternesten in de bomen achter ons huis. De 1e 3 weken zijn voorbij en er zijn duidelijk veel minder motten; nu net de 2e reeks van 3 weken begonnen om het probleem voor altijd op te lossen. Bestellen en leveren ging allemaal makkelijk en snel. Kreeg bij de aankoop ook heel duidelijke instructies. Dus kan biobestrijding erg aanbevelen
Ik heb even gewacht met reageren, om te zien of de larfjes hun werk zouden doen. De dag er voor de grond vochtig gemaakt. Volgende dag, Larfjes met water gemengd, even gewacht, geroerd toen overgegoten in de gieter en de planten met een broezertje, er op watermeter larfjes gegeven. Na drie dag weer de grond vochtig gemaakt. En nu na 2 weken… zijn de vliegjes weg, en mijn planten gaan hopelijk snel herstellen. Hoop eigenlijk dat eenmalig larfjes inzetten genoeg is geweest!!
Jullie vragen een redelijke prijs voor de natuurlijke bestrijding. Dat zijn mijn 2 redenen om bij jullie graag te bestellen. Voedselmothes hebgen we zo kunnen bestrijden. Het duurde lang want na een jaar zagen we toch weer larven. Zij het veel minder. En de aanhouder wint. Omdat we inmiddels onder wollen deken slapen en nu de kledingmotjes ons hebben gevonden, gaan we het weer hetzelfde doen. Goed (blijven) schoonmaken, opbergen, houten ballen tussen de kleding en spray op waterbasis met lavendel; en weer jullie sluipwespen. Dat gaat vast weeg goed lukken!

Biobestrijding met de B van betrouwbaar

Ik bestel al jaren mijn aaltjes bij Biobestrijding. Het probleem met de taxuskevers in mijn tuin is aanzienlijk minder geworden. Dit jaar de minder koude gevoelige variant al eerder in het jaar ingezet. Ik ben erg benieuwd naar het effect van dit aaltje (Heterorhabditis downesi), ingezet in een tijd dat er nog volop larven in de grond actief zijn bij een gemiddeld lagere grondtemperatuur. Biobestrijding ervaar ik al die jaren al als een uiterst betrouwbare leverancier.
Ik gebruik de roofmijten tegen de varroamijt bij mijn bijen. Dit werkt al een paar jaar heel goed. Ook de Tabak bestel ik voor in het kippenhok. Ik heb afgelopen jaar geen noemenswaardige luis bij de kippen kunnen constateren. Het is fijn dat het op deze manier kan. Zo smaken de honing en de eieren toch iets lekkerder. Oscar.

prima produkt

De bezorging is altijd vlot, ik bestel meestal alleen de feromoonvallen voor voedselmotjes die werken perfect. Ook is het altijd leuk om even rond te kijken op de website, daardoor kon ik een vriendin vertellen hoe zij van die giftige mierenlokdoosjes over kon stappen op een alternatief.
B S
Bea S.
Heel fijn bedrijf. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar en geven goed advies. Ik haal hier al jaren onze bestrijders tegen wollige dopluis, slakken en motten. Het werkt geweldig! Ook belangrijk: het is niet schadelijk/giftig voor huisdieren, vogels, bijen en vlinders. Het net was om de bestrijders (lieveheersbeestjes/larven) op hun plaats te houden en de vlaggetjes om vogels te weren zodat ze niet in het net vast komen te zitten. Onze hortensia was binnen paar weken wolluisvrij!🐞
De ervaring met het bedrijf zijn prima. Wel jammer dat de effecten van het inzetten van aaltjes zo moeilijk meetbaar zijn. (Maar inherent aan deze wijze van bestrijding) Overigens miste ik bij de laatste zending de gebruiksaanwijzing. Omdat het niet de eerste keer was, kon ik er mee omgaan, maar anders zal je mogelijk problemen ondervinden.

De bonsai viel uit en leek dood te gaan.

De bonsai van onze overleden moeder ging om onverklaarbare redenen steeds slechter. Mijn broer en ik zijn aan de plant gehecht omdat mijn moeder de plant jaren heeft vertroeteld. Ik heb een mail gestuurd met wat ik zag en kreeg uitstekend advies terug. Het was wat werk maar de plant gaat nu steeds beter. De aaltjes en luis zijn 'verslagen'. Nu kan de plant verder herstellen en hebben wij er hopelijk nog jaren plezier van. Bedankt!

Antwoord van biobestrijding.nl

Wat geweldig dat jullie bonsai gered is! ❤️
Ik heb een middel de aaltjes tegen engerlingen nodig gehad. Ik heb het nu 2x gebruikt Er wordt duidelijk beschreven hoe je het dient te gebruiken en bij vragen kreeg ik via mail gelijk antwoord. Het enige waar ik enigszins onzeker over ben is of de engerlingen nu weg zijn aangezien het onder de grond gebeurt.
Voedselmotten kunnen effectief worden bestreden met sluipwespen en feromoonvallen. Met de feromoonvallen zie je waar de motten het actiefst zijn. Door beide middelen herhaaldelijk te gebruiken, kun je de plaag stap voor stap terugdringen en uiteindelijk verhelpen.

Biobestrijding is mijn vaste partner als het gaat om bestrijding van plagen...

Biobestrijding is mijn vaste partner als het gaat om hulptroepen om plagen bij planten, zowel kamerplanten als in de tuin, te bestrijden. Vlotte levering en goede verpakking met instructies per product. De verzendkosten maken de aanschaf soms wel kostbaar, zeker als je maar een kleine tuin nodig hebt en dus weinig bestrijders. Dat is voor mij het enige minpuntje.
Duidelijke website en een snelle en keurige verzending en verpakking. Nu al een aantal keren besteld en ik blijf tevreden terugkomen...... Je word goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de factuur ligt na je betaling al snel in je mailbox......volgende bestelling weer hier!

Ik ben fan!

Duidelijke uitleg op de site, voor vragen kan ik bellen en krijg ik een duidelijk antwoord. Weinig tot geen dode larven in het doosje. En het werkt gewoon. We hebben nauwelijks bladluis meer sinds we latches uitzetten. Veel beter dan gif. Op alle vlakken.

Meetbaarheid bestrijding?

De logistieke afhandeling was zeer accuraat. Dit is voor deze branche ook wel een must. Het werkelijk resultaat van de bestrijding van de wolluis is moeilijk meetbaar? De luizen zijn jammer genoeg niet weg ondanks dat ik de planten in geheel afgesloten ruimte ( plantenkas )heb geplaatst zoals geadviseerd.

Volgende dag al geleverd

Ik bestelde roofmijten omdat er warm weer voorspeld is en ik voor mijn kippen een bloedluis uitbraak wilde voorkomen. Dankzij supersnelle levering konden de roofmijten al vóór de echte hitte aan het werk; kippen maken het (zonder bloedluis) goed!

Goede ervaring

De aaltjes werden snel bezorgd. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Onze tuin is ongeveer 750m2 en de duur van de behandeling, met gieters, nam ongeveer 21/2 uur in beslag. De ervaring van vorig jaar was positief en wij hebben geen schade door de engerlingen van de meikever gehad. Eén aanrader!