een eerste bestelling …ter evaluatie…. Alles perfect verlopen… prima verzending en TOP rozen. Ik twijfel niet meer… een volgende bestelling is voor SURPROSE
Mooie rozen, die helaas na een week al uit elkaar vallen.
Eerst netjes in een vaas gezet waar ze echt prachtig in stonden. De instructie heeft aan dat je de rozen na een week nieuw water nodig hebben. Bij het verversen van het water viel letterlijk van sommige rozen de hele bol van de steel af. Van de 50 rozen is nu nog ongeveer de helft over.
Erg jammer. Had voor deze prijs wel echt betere kwaliteit verwacht!
Prima rozen, misschien is het een idee om op de doos aan te geven wat de boven- en onderkant is. Dit ivm het feit dat we de doos omgekeerd krijgen, waardoor enkele rozen beschadigd waren. Voor de rest geweldig!!
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de positieve review en de feedback, we zullen het zeker meenemen. Geniet van de rozen!
1 mrt. 2023
Het aantal 70 rozen was goed. Helaas 2 stuks gebroken (2 stuks) 20cm
Het buitenste blad was verkleurt.waarschijnlijk 2 dagen eerder geknipt
het was een volle roos, de kleur was ook goed.
2 mrt. 2023
Wat vervelend om te horen dat niet het gehele boeket is aangekomen zoals verwacht. Zou u hierover contact willen opnemen met onze klantenservice? We kijken graag naar een gepaste oplossing!
- Team Surprose
Ik had rozen naar een vriendin gestuurd, de rozen waren echt prachtig! Maar helaas het kaartje dat ik geschreven had zat er niet bij... daar baal ik heel erg van:(
Antwoord van Surprose.nl
Fijn dat de rozen zo mooi waren! Wij hebben helaas ook geen tekst ontvangen bij uw bestelling. Daar zal wellicht iets mis zijn gegaan. Vervelend om te horen, misschien kunt u daarvoor nog even contact opnemen met onze klantenservice?
- Team Surprose
Rozen zijn perfect! Bezorging met DHL was slecht.. werden gewoon buiten neer gezet. Dat doe je niet met bloemen/rozen. SVP andere bezorger kiezen
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen dat u blij bent met de rozen! Zou u contact op willen nemen met de klantenservice over de bezorging? Dan gaan we daar nog even aandacht aan besteden.
- Team Surprose 🌹
bezorging was op tijd, alleen jammer dat er een hoop rozen gebroken waren en da 2 dagen kon alles weggegooid worden
Antwoord van Surprose.nl
Fijn dat er bij de bezorging alles goed is gegaan. Zou u over de rozen nog even contact op willen nemen met de klantenservice (verkoop@surprose.nl), dan kunnen we samen kijken naar een gepaste oplossing!
- Team Surprose 🌹
De rozen met de proceco waren perfect verpakt en op de afgesproken dag bezorgd.
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de 5-sterren review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en u er blij mee bent. Geniet ervan!
Wat mij betreft niets
Precies op tijd en de ontvangster helemaal blij
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Geniet van de rozen!
- Team Surprose 🌹
Buitengewoon goede service geen minpuntje te bekennen.
Ga zo door!
Antwoord van Surprose.nl
Ontzettend fijn om te horen! Bedankt voor het compliment. Geniet van de rozen!
- Team Surprose 🌹
De mooie verpakking en de zorgvuldigheid van inpakken was prima!
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat alles goed is verlopen. Geniet van de rozen!
9 mrt. 2023
Snelle levering, de rozen waren van goede kwaliteit
13 mrt. 2023
Bedankt voor de beoordeling! Fijn om te horen dat de kwaliteit van de rozen goed is geweest. Mocht u verdere feedback voor ons hebben, dan horen wij dit graag op: verkoop@surprose.nl!
Dood eenvoudig geweldig
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de positieve review! Ontzettend om te horen dat alles goed is verlopen en u er blij mee bent. Geniet ervan!
Duidelijk en snel
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen, geniet van de rozen!
Fantastisch mooi
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen! Geniet van de rozen en bedankt voor deze positieve beoordeling.
- Team Surprose🌹
Alles goed :)
15 mrt. 2023
Fijn dat u een goede ervaring heeft gehad! Bedankt voor de positieve beoordeling.
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de 5-sterren review! Geniet van de rozen en bedankt voor deze positieve beoordeling.
- Team Surprose🌹
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de 5-sterren review. Geniet van de rozen!
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor de positieve review, geniet van de rozen.
15 mrt. 2023
Heel erg bedankt voor de positieve review!
15 mrt. 2023
Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Fijn dat de ervaring goed is geweest!
14 mrt. 2023
Bedankt voor deze 5-sterren review, geniet van de rozen!
Geïmporteerde beoordelingen: