Surprose.nl- Logo - Beoordelingen

Surprose.nlReviews

: 252Goed

4,33

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Surprose.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Surprose.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 jun. 2020
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
Surprose.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Surprose.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Surprose.nl

150 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

252 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


10 dagen geleden
Voor mijn moeders verjaardag had ik een bos van 50 Red Naomi rozen + 1 witte roos gekocht. De bloemen waren keurig verpakt en op tijd geleverd. De rozen zouden zeker 10 dagen mooi mogen staan. Helaas waren de rozen na 7 dagen niet mooi meer en vielen uit toen ik ze wilde versnijden en in vers water wilde zetten. Ontzettend jammer. Ik heb hierop telefonisch contact opgenomen en het voorgelegd. De zeer vriendelijke medewerker was erg behulpzaam en gaf aan dat er mogelijk water in de knoppen hadden gezeten en zodoende de bloemen sneller verwelkt waren. Dit komt zelden voor, maar helaas was het mij wel zo. Omdat Surprose staat voor zeer hoge kwaliteit van de prachtige rozen en ze langer hadden moeten staan, werd mij eenzelfde bos rozen voorgesteld en toegestuurd. Wat een service! De nieuwe bos Red Naomi rozen heeft ruim 14 dagen prachtig gestaan! Ik ben erg tevreden over hoe Surprose dit heeft opgepakt en opgelost. Een uitzonderlijk goede service! Het is een mooi bedrijf met zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers en met zeer ruime keuzemogelijkheden om rozen geheel naar wens te kunnen bestellen via de website. Ik hoef niet lang na te denken waar ik een volgende keer deze prachtige rozen zal bestellen, absolute aanrader! :)
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jan. 2022 
In het weekend rozen besteld voor een jubileumdag (op dinsdag) en dan zou het geleverd worden. Op dinsdag tussen 14.00 - 18.00 daarop gewacht. Rond 19.00 kwam een mail dat ze een dag later kwamen. Dag erna lag er briefje in bus dat ze ons hadden gemist en op donderdag konden we ze op een servicepunt van DHL ophalen. Surprose gaf als reactie dat het aan DHL ligt en zij er niets aan kunnen doen. Beetje jammer en volgende keer haal ik ze toch gewoon weer op bij een bloemist. Rozen zaten goed verpakt maar 2 van de 30 waren geknapt en niet bruikbaar.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Surprose.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Voor mijn moeders verjaardag had ik een bos van 50 Red Naomi rozen + 1 witte roos gekocht. De bloemen waren keurig verpakt en op tijd geleverd. De rozen zouden zeker 10 dagen mooi mogen staan. Helaas waren de rozen na 7 dagen niet mooi meer en vielen uit toen ik ze wilde versnijden en in vers water wilde zetten. Ontzettend jammer. Ik heb hierop telefonisch contact opgenomen en het voorgelegd. De zeer vriendelijke medewerker was erg behulpzaam en gaf aan dat er mogelijk water in de knoppen hadden gezeten en zodoende de bloemen sneller verwelkt waren. Dit komt zelden voor, maar helaas was het mij wel zo. Omdat Surprose staat voor zeer hoge kwaliteit van de prachtige rozen en ze langer hadden moeten staan, werd mij eenzelfde bos rozen voorgesteld en toegestuurd. Wat een service! De nieuwe bos Red Naomi rozen heeft ruim 14 dagen prachtig gestaan! Ik ben erg tevreden over hoe Surprose dit heeft opgepakt en opgelost. Een uitzonderlijk goede service! Het is een mooi bedrijf met zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers en met zeer ruime keuzemogelijkheden om rozen geheel naar wens te kunnen bestellen via de website. Ik hoef niet lang na te denken waar ik een volgende keer deze prachtige rozen zal bestellen, absolute aanrader! :)
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor deze mooie review! Wat ontzettend fijn dat u tevreden bent en dat er genoten kon worden van de rozen. Graag tot een volgende keer! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022
Mooie rozen, die helaas na een week al uit elkaar vallen. Eerst netjes in een vaas gezet waar ze echt prachtig in stonden. De instructie heeft aan dat je de rozen na een week nieuw water nodig hebben. Bij het verversen van het water viel letterlijk van sommige rozen de hele bol van de steel af. Van de 50 rozen is nu nog ongeveer de helft over. Erg jammer. Had voor deze prijs wel echt betere kwaliteit verwacht!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
18 nov. 2022
We vinden het vervelend dat de rozen niet aan uw verwachting hebben voldaan. Zou u hierover contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan zouden we graag samen kijken naar een geschikte oplossing. - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Ja man top bedrijf die meid was super blij man heb 200 rozen naar der toe gestuurd omdat iemand der al 100 had gestuurd dus moest ik die gene overtreffen ze was super blij, en ze kon niet van me afblijven toen ik met der was
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Super fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
12 uur geleden
Als ik iemand wil verrassen stuur ik graag de rozen van surprose. Ontvangers zijn altijd erg blij met de prachtige rozen. De mooie verpakking en de prima kwaliteit van de rozen draagt hier zeker aan bij. Aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
XXL is niet de grote die was verwacht. Helaas bleek dat de maat XXL niet de extra grote rozen waren die de omschrijving deed vermoeden.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
12 dagen geleden
Jammer om te horen dat de rozen niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. U heeft namelijk wel de grootste rozen en langste steellengtes besteld die wij hebben. We hopen dat er wel is genoten van de rozen! - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Mooi en degelijk verpakt, het geheel zag er uit als een cadeautje en de rozen zijn van heel goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is geweest en dat er is genoten van de rozen! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Meer dan 12 dagen van verse rozen genoten! Rozen met een mooie felle kleur en lange steel.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Goed om te horen dat u van de rozen heeft genoten! Bedankt voor deze mooie review. - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Schitterende rozen, echter hebben minder dan een week gestaan
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Wat jammer dat u niet van de rozen heeft kunnen genieten, zoals we dat graag hadden gezien. Zou u hierover contact op willen nemen met onze klantenservice? Samen kijken we graag naar een geschikte oplossing. - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Prachtige langhoudbare rozen. Heel blij mee!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u van de rozen genoten heeft! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Echt hele fijne mensen en service!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Bedankt voor dit mooie compliment, ook namens onze klantenservice. Fijn dat u tevreden bent! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor uw positieve beoordeling, we hopen dat u heeft genoten van de rozen! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Bezorging is niet eens aan de deur geweest, waardoor het pakket een dag te laat naar het postkantoor ging, ook was het een lullig klein bosje 1x niet meer.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
15 nov. 2022
Wat vervelend om te horen dat de bezorging en het boeket niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice? - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
In dit boeket gingen de rozen al na twee dagen hangen, terwijl we precies gedaan hadden Zoals geschreven en ook goed afgesneden.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
12 dagen geleden
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. We zien dat u inmiddels wel al contact heeft gehad met de klantenservice voor een gepaste oplossing. Fijn dat het wordt opgelost! - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Rozen kapot bij aankomst
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
5 dagen geleden
Wat vervelend dat er een roos is gebroken. Zou u hierover contact op kunnen nemen met onze klantenservice? We zoeken graag samen naar een gepaste oplossing. - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
De ontvanger heeft alles netjes en op tijd ontvangen. De rozen waren erg mooi! Wel jammer dat mijn bijgeschreven kaartje (die binnen het aantal mogelijke tekens bleef) niet op die manier bij de ontvanger aan kwam. De helft van de tekst miste. Verder alles prima.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
1 nov. 2022
Fijn dat de rozen mooi waren en de bezorging is gegaan zoals het hoort. Zou u over het kaartje nog even contact willen opnemen met onze klantenservice? - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
27 okt. 2022
Ontvanger was zeer blij met de rozen. Uitstekende kwaliteit, ook plus punten voor de service. Na bestelling nog een snelle aanpassingen kunnen doen, top!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
31 okt. 2022
Bedankt voor de review. Wat goed om te horen dat alles naar wens is gegaan! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Goed op de hoogte gehouden wanneer pakket zou aankomen. Zeer mooie rozen, goede prijs voor die kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
20 okt. 2022
Fijn om te horen dat de bestelling naar wens is verlopen! Geniet van de rozen! 🌹 - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
7 okt. 2022
Super rozen, snelle bezorging en geluisterd naar speciale wensen. De jarige was er zeer blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
7 okt. 2022
Bedankt voor deze mooie review, fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Geniet van de rozen! - Team Surprose
 Geverifieerde beoordeling
31 okt. 2022
Degene die het kreeg was erg blij met de prachtige rozen. Dus gever ook blij.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
1 nov. 2022
Bedankt voor uw review. Leuk om te zien dat er genoten wordt van de rozen! - Team Surprose 🌹
 Geverifieerde beoordeling
6 okt. 2022
Er ging iets mis met de bezorging maar jullie hebben het geweldig opgelost
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
7 okt. 2022
Fijn om te horen dat het goed is gekomen. Geniet van het boeket! - Team Surprose