Surprose.nl- Logo - Beoordelingen

Surprose.nl
Beoordelingen:

463 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden877 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan Surprose voor de geweldige ervaring die ik heb gehad met hun producten en klantenservice. Onlangs heb ik een bestelling geplaatst voor een prachtig boeket rozen, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met zowel de kwaliteit van de rozen als de service die ik heb ontvangen. Helaas liep mijn levering vertraging op vanwege problemen bij het logistiek bedrijf. Maar wat een opluchting was het om te zien hoe Surprose snel en doeltreffend reageerde op mijn zorgen. Hun klantenserviceteam was buitengewoon behulpzaam en stond direct voor me klaar met een fantastische oplossing. Ik was echt onder de indruk van hun toewijding om ervoor te zorgen dat ik tevreden was als klant. Niet alleen boden ze me een snelle oplossing, maar ze deden dat ook met een vriendelijke en professionele houding die me echt het gevoel gaf gewaardeerd te worden als klant. En dan natuurlijk de rozen zelf! Ze waren absoluut prachtig en van uitstekende kwaliteit. Elk detail was perfect, van de versheid van de bloemen tot de zorgvuldige schikking van het boeket. Al met al kan ik Surprose van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar prachtige bloemen en een klantenservice die echt boven en buiten gaat. Bedankt Surprose!

Meest relevante negatieve beoordeling

13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op 6 mei 2024 heb ik rozen laten bezorgen bij een vriendin van mij voor haar verjaardag en de rozen hadden na 3 dagen al schimmel etc. Als je het aan mij vraagt bestel ik nooit meer rozen hier als dit is hoe ze eruit zien na 3 dagen. Ik heb altijd rozen laten bezorgen van andere bedrijven en die zagen er absoluut niet zo uit na 3 dagen. Heel erg jammer voor de prijs die ik heb betaald. Lesje geleerd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Surprose.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super aangenaam verrast! Einde van seizoen! Mooie pioenrozen.! Prachtig verpakt! Wens van mijn vrouw helemaal vervuld! Is er gek op! Verbeterpuntje: Als pioenrozen niet goed open gaan, besprenkelen of voorzichtig afspoelen met lauw water. Of iets dergelijks als tip erbij! Met hartelijke dank!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
1 jul 2024
Fijn om te horen dat jouw vrouw zo blij is met de pioenrozen! Bedankt voor deze mooie beoordeling! - Team Surprose 🌹
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik heb eerder bij jullie bloemen geleverd en het was fantastische levering en hele mooie bloemetjes ontvangen degene die de bloemen mochten ontvangen van mij waren er heel blij mee. zeker 2 goeie aankopen gedaan en hopelijk meer in de toekomst !
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
10 jul 2024
Fijn dat de rozen zo mooi waren en de ontvanger er zo blij mee was! We zien je graag terug voor je volgende bestelling! En mocht je nog feedback hebben om van de 4 sterren, 5 sterren te maken, dan horen wij dit graag via: service@surprose.nl. - Team Surprose 🌹
26 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte kwaliteit! Al vaker rozen besteld en elke keer blijven ze lang heel mooi. Ze worden keurig en op tijd afgeleverd.de rozen op de foto staan nu ruim een week. En zien er nog steeds vers en prachtig uit.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
27 jun 2024
Bedankt voor de complimenten, wat fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de rode rozen. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! - Team Surprose 🌹
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Op de website makkelijk een bos rozen uit te zoeken, duidelijke foto's. En belangrijk: de foto's kwamen overeen met de realiteit! Er werd ruim op tijd een mooie bos rozen netjes bezorgd. Inderdaad top dus!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
13 dagen geleden
Bedankt voor de mooie complimenten, heel erg fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze website! Geniet van het boeket "liefdevolle passie" ! - Team Surprose 🌹
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben een boeket met zwarte bloemen besteld voor onze vriendin haar trouwfeest. Nergens te vinden behalve op Surprose! Ze was er zo blij mee dat ze het aan iedereen heeft getoond. Zeker een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
8 jul 2024
Wat ontzettend fijn dat je vriendin de rozen zo mooi vond! Bedankt voor deze review, we hopen je nog eens terug te zien voor een volgende bestelling! - Team Surprose 🌹
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Helemaal top vinden wij Surprose Ik had voor ons katoenen huwelijk een mooi boeket rozen besteld deze werden op de dag van afspraak afgeleverd op ons adres Helemaal superrrr van surprise.⚘️🌹⚘️🌹⚘️
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tevreden ! Dit is de eerste keer dat ik rozen bij jullie heb besteld, ze kwamen al mooi verpakt binnen en is van hele goede kwaliteit. Bestelling is zeker voor herhaling vatbaar !
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
8 jul 2024
Wat goed dat alles naar wens is gegaan en er van de rozen genoten wordt! We zien je graag terug voor je volgende bestelling! - Team Surprose 🌹
10 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
De rozen zijn met zorg geselecteerd en met zorg geleverd. De ontvanger was er zeer blij mee. Volgende keer weer!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
13 dagen geleden
Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij datje tevreden bent met onze service. We kijken uit naar je volgende bestelling. -Team Surprose 🌹
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een hele mooie zwarte roos met vaasje ontvangen, precies waar ik op had gehoopt, bedankt!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
10 jul 2024
Bedankt voor je mooie review. Geniet van de zwarte roos! - Team Surprose 🌹
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd netjes en snel ! Al leuke verrassingen mee kunnen verzorgen voor men geliefde !
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
13 dagen geleden
Wat fijn om te horen dat jij en je geliefde vaker zo tevreden bent met onze rozen! We zien je graag terug bij een volgende bestelling! - Team Surprose 🌹
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie rode XXL rozen! Heel erg blij met de rozen, ik ga zeker weer bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
2 dagen geleden
Bedankt voor de mooie complimenten, heel erg fijn om te horen dat jullie dik tevreden zijn! We verheugen ons op je volgende bestelling! - Team Surprose 🌹
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed verpakt

De roos was goed verpakt, kwam intact aan en ziet er mooi uit. Erg tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
12 dagen geleden
Bedankt voor je mooie beoordeling. Wat fijn dat je geniet van de enkele zwarte roos in vaas! - Team Surprose 🌹
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige rozen, precies zoals op de foto. mooi afgeleverd, prachtig cadeau
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
24 jun 2024
Wat fijn om te horen dat de regenboog rozen zo goed zijn bevallen. Veel plezier nog van de rozen en we zien je graag terug voor een volgende bestelling! - Team Surprose 🌹
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie rode rozen en snel geleverd. De rozen waren dezelfde dag al in huis
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
1 jul 2024
Fijn om te horen dat de rode rozen er zo snel waren en je er plezier van hebt! - Team Surprose 🌹
CV
Claudia V.
Roosendaal
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Super mooie gele roze

Het boeket was super vers met mooie gele roze. Ben er heel blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
9 jul 2024
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de gele rozen! We hopen je terug te zien voor een volgende rozenbestelling. - Team Surprose 🌹
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
ZEER TEVREDEN , PRACHTIGE 2 BOEKETTEN , zoals altijd Super Vers
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
6 dagen geleden
Heel erg fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn! Bedankt voor de mooie review. -Team Surprose- 🌹
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige rozen! Mooi donker rood en lange dikke stelen.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
3 jul 2024
Bedankt voor de review en de mooie foto! Fijn dat je blij bent met de EverRed rozen! - Team Surprose 🌹
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend! Leuk als verjaardagscadeau, erg lange rozen.
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
1 jul 2024
Bedankt voor de 5 sterren. We zijn blij dat er genoten is van de rozen! - Team Surprose 🌹
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige gele rozen: staan nu een week nog steeds mooi!
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor je mooie review! Erg fijn om te horen dat jullie al zo lang genieten van de "Good Times" rozen! -Team Surprose- 🌹
8 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige rozen van goede kwaliteit. Fijne bezorging
Beoordeling melden
Antwoord van Surprose.nl
8 jul 2024
Bedankt voor de foto van de Sophia Loren rozen. Goed om te horen dat de kwaliteit van onze rozen je heeft overtuigd! - Team Surprose 🌹