een eerste bestelling …ter evaluatie…. Alles perfect verlopen… prima verzending en TOP rozen. Ik twijfel niet meer… een volgende bestelling is voor SURPROSE
Mooie rozen, die helaas na een week al uit elkaar vallen.
Eerst netjes in een vaas gezet waar ze echt prachtig in stonden. De instructie heeft aan dat je de rozen na een week nieuw water nodig hebben. Bij het verversen van het water viel letterlijk van sommige rozen de hele bol van de steel af. Van de 50 rozen is nu nog ongeveer de helft over.
Erg jammer. Had voor deze prijs wel echt betere kwaliteit verwacht!
Fantastische klantenservice! Ik had telefonisch contact opgenomen voor een verzoek en dat was heel snel verwerkt waardoor mijn beste vriendin op tijd haar bos Red Naomi rozen ontving voor haar verjaardag. Via de mail is nog extra bevestigd dat de snelle levering zou lukken. De rozen zien er prachtig uit en waren geleverd in een mooie doos.
Wat betreft de bezorging was zij gewoon thuis maar er werd aangegeven dat er niemand thuis was. Gelukkig kreeg ik meteen een mail dat ze het voor de deur hadden gelegd.
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en er zo alsnog direct van de rozen genoten kon worden. Bedankt!
Oplossingsgericht
Na de eerste bestelling heb ik mijn rozen 1 week te laat thuis ontvangen. Dit met gevolg dat de rozen al helemaal uitgedroogd waren. Hierover gemaild naar Surprose. De dag daarna gelijk antwoord gekregen met mogelijkheden die ikzelf kon kiezen als oplossing omdat zei het ook zeer vervelend vonden. Dit laat zien dat ze heel echt oplossingsgericht zijn als er dingen verkeerd lopen. Super opgelost en heel blij met de nieuwe rozen.
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen dat u tevreden bent met de service en er alsnog enorm genoten werd van de rozen!
6 sep. 2023
Had een combi pakket bestel alleen ging helaas iets fouts. De cocktail ontbrak helaas bij mijn bestelling. Het was thuis bezorgd bij mijn vriendin dus kwam er helaas te laat achter. Toen daarna meteen gemaild en 1,5 dag later ontving ik het product toch! Dat was prima service alleen beetje balen van de incomplete bestelling in het begin
6 sep. 2023
Bedankt voor de review. Nogmaals onze excuses dat de cocktail bij de eerste levering ontbrak, goed om te horen dat de service wel naar wens is!
Verbeteren vervoersmethode
Kwaliteit was goed, maar door verzend periode van 4 dagen slechter als na 1 dag verzending. Tevens hebben wij elders bloemen abonnement, waarbij zowel verpakking als postbedrijf anders en beter is. Wellicht beter om andere vervoerder gebruiken voor waddeneilanden, is blijkbaar maar 1 post bedrijf wat conform opgave werkt.
7 sep. 2023
Bedankt voor de review. Fijn dat de rozen van goede kwaliteit zijn! Nogmaals onze excuses voor de vertraging... 95% van de bestellingen komt op tijd aan, helaas zat uw bestelling bij de 5% met vertraging. Graag horen we welk post bedrijf goed kan leveren op de Waddeneilanden. Alvast bedankt voor het sturen!
26 aug. 2023
Tevreden
Voor het eerst besteld bij Surprose. Totaal twee bestellingen geplaatst. Eerst twijfelachtig geweest omdat ik een paar negatieve reacties voorbij zag komen.
Na levering beide ontvangers erg tevreden, met als opmerking dat zij nog nooit zulke mooie rozen hebben gezien.
Echter, helaas maar een weekje van hebben genoten.
28 aug. 2023
Bedankt voor de mooie review. Fijn dat er van de rozen genoten wordt! Uit de foto hebben we voor de volgende keer nog als verzorgingstip dat een glazen vaas beter is voor de rozen. Glazen vazen houden na het schoonmaken van de vaas geen bacteriën vast namelijk, deze vazen hebben dat helaas wel, wat ten koste gaat van het vaasleven van de rozen.
25 aug. 2023
Prachtige rozen, goed verpakt en snel verzonden!
Voor het eerst rozen verstuurd via Suprose. Vriendelijk te woord gestaan. Ik heb gekozen voor de EverRed rozen. De volgende dag, keurig verpakt verstuurd. Volgens m’n moeder heeft ze nog nooit zulke mooie rozen gehad. Ze worden steeds mooier zegt ze. Dus we gaan zeker terug komen!
28 aug. 2023
Wat ontzettend fijn om te horen dat de rozen zo goed worden ontvangen en ervaren! Bedankt voor de complimenten, ook over de service!
- Team Surprose 🌹
verse mooie rozen worden allemaal heel netjes verpakt en het allerbelangrijkste: deze rozen bloeien nadat je ze in water hebt gezet, ze laten echt hun schoonheid zien!!! Ik adviseer iedereen!
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor deze 5-sterren review. Wat goed om te horen dat er echt genoten wordt van de rozen! Heel erg fijn om te horen.
25 aug. 2023
het bestellen , de telefonische begeleiding , het bezorgen alles viel in de juiste plooi, + ook de kwaliteitsvolle rozen die geleverd werden bleven lang in perfecte staat wij komen terug !!
28 aug. 2023
Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en er genoten is van de rozen!
Snelle levering mogelijk
Nu al de tweede keer bij surprose tussen besteld. Ze worden netjes verpakt geleverd en ze hebben een mogelijkheid voor levering dezelfde dag (mits vroeg op de dag besteld).
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen dat alles wederom goed is gegaan. Geniet van de rozen!
31 aug. 2023
Bloemen zijn vers afgeleverd en zorgvuldig ingepakt! Kleuren springen eruit! Het was een hele mooie 1ste ervaring. Zeker van herhaling vatbaar!
1 sep. 2023
Bedankt voor de review. Goed om te horen dat alles goed is gegaan en er van de rozen genoten wordt! Volgende keer proberen we er een 5-sterren ervaring van te maken.
1 sep. 2023
Top aankop, vrouw was er blij mee!
Bezorgen was zoals verwacht. In de ochtend bestelt en in de avond al op adres geleverd.
Rozen zijn van top kwaliteit en blijven lang mooi!
4 sep. 2023
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat er van de rozen genoten wordt en dat de kwaliteit goed is!
Rozen
Netjes en op tijd en verpakkingen was super
Heb ze al 1 week staan en nog steeds mooi ,zie foto
Niks aan doen , gewoon Super
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor deze mooie review, fijn dat alles naar wens is gegaan!
29 aug. 2023
Bloem voor een zoen :)
Presentatie uitstekend!
Perfecte bloemen om de mensen van wie je houdt te verrassen :).
Ook blijven de bloemen erg lang mooi.
30 aug. 2023
Fijn om te horen dat er lang van de rozen genoten wordt! Bedankt voor deze mooie review.
8 sep. 2023
De levering was super snel en de rozen zien er prachtig uit. Ik ben er heel erg tevreden mee
8 sep. 2023
Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat er van de rozen genoten wordt!
29 aug. 2023
Alles is goed gelopen, tijdig bezorgd en mooie rozen. Iedereen tevreden!
30 aug. 2023
Bedankt voor deze 5-sterren review. Goed om te horen dat alles goed is gegaan en er van de rozen genoten wordt!
24 aug. 2023
De service is gewoon top ,er word in oplossingen mee gedacht super
25 aug. 2023
Fijn om te horen dat u de service zo goed heeft ervaren, bedankt voor deze mooie beoordeling!
7 sep. 2023
Zeer fijn. Besteld, op tijd bezorgd ! KWALITEIT ROZEN.
7 sep. 2023
Wat ontzettend fijn om te horen dat de rozen van hoge kwaliteit zijn! Bedankt voor de 5-sterren!
- Team Surprose 🌹
Zeer mooie rozen die ook heel erg lang bleven staan
Antwoord van Surprose.nl
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u plezier heeft gehad van de rozen!
- Team Surprose 🌹
What you order what you get!
Verpakking was top.
Antwoord van Surprose.nl
Fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor deze mooie review.
- Team Surprose 🌹
Aangegeven datum bezorgt, mooie rozen
Antwoord van Surprose.nl
Wat ontzettend fijn om te horen dat de rozen op de aangegeven datum zijn aangekomen en ook mooi zijn! Bedankt!
Geïmporteerde beoordelingen