Certificaat voor baldur-nederland.nl

No. XB052C4F06419DE27F4ECB74E59016F16
 

Geldig vanaf
21-11-2016
Geldig tot
20-11-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor baldur-nederland.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 41 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft baldur-nederland.nl al 138 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
25-07-2018
25-07-2018
Uitstekende service Ben blij met m'n passiflora's. Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice. Een aanrader
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 26-07-2018
Heel erg bedankt :-)

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
24-07-2018
24-07-2018
Onze eerste lading is ergens verloren gegaan, maar wij hebben onze 10 hortensias L'A' Dreamin opnieuw en in goede staat opnieuw toegestuurd gekregen Goede service En tevens goede en veel communicatie per e-mail Dank jullie wel en tot een volgende bestelling
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 26-07-2018
Wij danken u voor deze mooie waardering

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
05-05-2018
07-05-2018
ik ben nu tevreden met de bestelling en de goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
02-05-2018
Plantjes goed verpakt Door de warmte hebben een aantal het niet gehaald maar krijg netjes nieuwen toegestuurd Goede service
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Alles correct verlopen zoals afgesproken.
Zeer goede en vlotte correspondentie langs mail.
Is zeker een aanrader "Baldur".
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
01-05-2018
01-05-2018
Bijzondere planten alleen bij Baldur verkrijgbaar. Levering is uitstekend. 1 plant sloeg niet aan; Baldur zond direct een nieuwe van uitstekende kwaliteit.. Perfecte service. Ga zo door Baldur
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 03-05-2018
Wat een mooie lof ... hartelijk bedankt :-)

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
25-04-2018
25-04-2018
ik ben tevreden met de service van Baldur en geef Baldur een cijfer 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
20-04-2018
Geweldige keuze uit groot assortiment. Prima verzending en uitstekende service.
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 21-04-2018
Heel erg bedankt :-)

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
20-04-2018
20-04-2018
De plantjes worden professioneel verpakt geleverd met duidelijke instructie. Enige van de tere plantjes haalden het niet en na melding hiervan werden er zonder commentaar nieuwe geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
13-04-2018
Al enige keren zijn er bij een levering enige (geënte) plantjes bij, die bijna dood zijn. En na een week sterven ze ook inderdaad af. Jammer.
Ze worden wel zonder problemen snel vervangen, door goede exemplaren.
Waarom is dat zo? Bij het verzenden moet dit probleem toch al duidelijk zichtbaar zijn? En steeds zijn de vervangende plantjes veel beter dan de originele zending.
3.67
Goed

baldur-nederland.nl antwoordt: 14-04-2018
Het spijt ons zeer dat u slechte plantjes heeft ontvangen. Wij doen steeds ons best frisse planten te leveren en ze verlaten onze verzendafdeling altijd in goede kwaliteit. Maar vooral bij de jonge plantjes uit het Easyplant assortiment kan het voorkomen dat sommige de transport niet goed doorstaan. Maar in dit geval worden deze vanzelfsprekend vervangen. Mvg, Mevr. Groß Baldur Nederland

Datum van publicatie
12-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
12-04-2018
Wij zijn meer dan tevreden over de service. Hadden in oktober bananenplanten besteld waarvan er een niet wou floreren. In maart gevraagd of we nog garantie hadden en ja hoor. Vandaag nieuwe plant gratis ontvangen en ook nog eens op een dag geleverd die ons goed uitkwam. Super bedankt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
11-04-2018
1 jaar geleden 2 amandelboompjes besteld, en helaas een jaar later deden ze nog niets. Contact opgenomen en gevraagd of Baldur iets voor mij kon doen. Er zijn twee nieuwe amandelboompjes geleverd zonder extra kosten zoals jullie hebben beloofd. Ik wil jullie heel hartelijk danken voor het besluit 2 nieuwe boompjes te leveren ondanks dat het al een jaar gelden was. Super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
02-04-2018
Een bedrijf wat ik iedereen kan aanbevelen Snelle levering, vriendelijke service en mooie producten
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 03-04-2018
Wij verheugen ons zeer over deze lof! Hartelijk bedankt!

Datum van publicatie
01-04-2018
Besteldatum
01-03-2018
01-04-2018
Goede service
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 02-04-2018
Dank u wel :-)

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
31-03-2018
31-03-2018
Supershop DPD was enorm verkeerd omgegaan met mijn pakket. Hierdoor was mijn hele bestelling rijp voor de vuilnisbak. Nadat ik de fotos naar Baldur had gestuurd kreeg ik gelijk een oplossing, de gehele order word opnieuw verzonden. Echt een fijne site en goede klantenservice
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 31-03-2018
Heel erg bedankt voor deze mooie waardering :-)

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
30-03-2018
30-03-2018
Goed service, ik had wat slechte planten ontvangen, berichtje met foto's gestuurd, alles netjes opgelost
4.67
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 31-03-2018
Hartelijk bedankt

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
29-03-2018
29-03-2018
Jammer dat wij 2 x een dode plant kregen, vlg mij t voorkomen als er beter gekeken was. Er was niets groens te zien
Maar de service van 2 x een nieuwe sturen vind ik goed.
De rest gaat lekker groeien en hoop ik veel plezier van te hebben
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
29-03-2018
29-03-2018
De planten die ik bij de eerste zending had ontvangen deden het niet zo goed en kwijnden weg, waarschijnlijk te koud gehad, maar na een mailtje naar Baldur ontving ik na 2 dagen nieuwe geleverd , hopelijk doen deze het wel goed.
Ik moet zeggen de service van Baldur is top.
4.67
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 30-03-2018
Dank u wel voor deze lof!

Datum van publicatie
29-03-2018
Besteldatum
29-03-2018
29-03-2018
Heel fijn dat mijn bestelling zo snel is aangekomen, netjes ingepakt. De planten zien er gezond uit. Nu moet ik ervoor zorgen dat ze mooi tot bloei komen.
En ik heb voor de eerste keer zaadjes gekocht bij julie.
Bedankt.
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 30-03-2018
Heel erg bedankt :-)

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
23-03-2018
Bestelling vlot en prima ontvangen. Verder kan ik over deze bollen nog niets zeggen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
23-03-2018
Snelle en Goede service; afspraken worden nagekomen.
Kwaliteit planten goed.
4.67
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 24-03-2018
Hartelijk bedankt!

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
20-03-2018
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
09-03-2018
20-03-2018
Helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
17-03-2018
Zeer goede service en snelle afhandeling klachten.
4.33
Goed

baldur-nederland.nl antwoordt: 18-03-2018
Heel erg bedankt :-)

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
16-03-2018
16-03-2018
Nadfat ik gemeld had dat er beschadigde planten waren kreeg ik direct bericht dat ze vervangende planten sturen. Prima geregeld.
4.33
Goed

baldur-nederland.nl antwoordt: 17-03-2018
Dank u wel.

Datum van publicatie
09-03-2018
Besteldatum
09-03-2018
09-03-2018
Goede service. Als er iets aan de hand is wordt het prima opgelost.
4.33
Goed

baldur-nederland.nl antwoordt: 12-03-2018
Hartelijk bedankt voor deze mooie lof!

Datum van publicatie
07-03-2018
Besteldatum
26-06-2018
07-03-2018
Snelle service bij bestelling en ( info over) verwachte levering
Keurig 9
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-03-2018
Besteldatum
16-02-2018
03-03-2018
zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
18-02-2018
02-03-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
12-02-2018
02-03-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
22-02-2018
22-02-2018
Bij levering bleek dat een plantje bij het inpakken in de verkeerde verpakking terecht was gekomen. Middels een mailtje hierop gereageerd. Dezelfde dag nog bericht dat eea opgelost zou worden, met excuses voor het ongemak. Volgende dag een mailtje dat het bestelde plantje alsnog ( kosteloos) verzonden was en dat ik de abusievelijk bezorgde plant mocht. Dat noemen we service en geeft vertrouwen.
4.67
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 23-02-2018
Dank u wel!

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Goede service en goede producten.
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 20-02-2018
Hartelijk bedankt

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
08-01-2018
10-02-2018
Alles goed verpakt en van prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-02-2018
Besteldatum
12-01-2018
10-02-2018
uw boomlelies in goede orde ontvangen.
ze zitten in de grond. ik weet nog niet hoe ze er uit zullen zien. maar ik kijk er naar uit en houd u op de hoogte.
met vriendelijke groet,
Lidy Movig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2018
Besteldatum
29-01-2018
09-02-2018
Ben tevreden, maar waarom spullen van easy-plant en Baldur zelf afzonderlijk versturen en ook 2 keer verzendkosten berekenen.
4.00
Goed

baldur-nederland.nl antwoordt: 12-02-2018
Geachte heer Arts, Planten uit het Baldur hoofdassortiment zijn al groter, terwijl deze uit het Easyplant assortiment kleine stekjes zijn die nog opgekweekt moeten worden. Deze worden extra met 4,75 euro verzendkosten berekend, omdat ze zeer kwetsbaar zijn en niet met het hoofdassortiment kunnen worden meegestuurd. Ze worden vanuit een ander lokatie verzonden. Vriendelijke groet BALDUR-Nederland

Datum van publicatie
04-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
04-02-2018
Na een foutieve bestelling van mijn kant, heel juist en fijn mailcontact gehad met de Klantenservice. Ik had teveel betaald en dit werd heel correct en juist afgehandeld. Fijn contact. Wacht in met spanning op de levering.
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 05-02-2018
Dank u wel :-)

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
01-01-2018
01-02-2018
Nette en snelle levering de plantjes waten netjes en safe verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
11-01-2018
11-01-2018
Prima bedrijf goede produkten en zeer betrouwbaar zeker aan te raden en mijn ervaring niet goed komt er meteen nieuw
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 12-01-2018
Heel erg bedankt!

Datum van publicatie
15-10-2017
Besteldatum
15-10-2017
15-10-2017
Geweldige service en houden goed bij wat nog niet verzonden is. Heb niks anders dan een woord voor Baldur, Geweldige site en medewerkers
5.00
Uitstekend

baldur-nederland.nl antwoordt: 16-10-2017
Hartelijk bedankt voor deze mooie feedback!

Datum van publicatie
14-10-2017
Besteldatum
13-10-2017
14-10-2017
De eerste zending was maar zo dood gegaan, na overleg en sturen van een foto nieuwe planten gekregen.
4.33
Goed

baldur-nederland.nl

baldur-nederland.nl werd op 21-11-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Albert-Einstein-Allee
64625 Bensheim
Duitsland
info@baldur-nederland.nl
baldur-nederland.nl
Winkel-exploitant
Baldur-Garten GmbH
Albert-Einstein-Allee
64625 Bensheim
Duitsland
Handelsregister
Darmstadt HRB 24458
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Bernd Koch
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met baldur-nederland.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.