blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nl
Beoordelingen:

501 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.993 beoordelingen in totaal  

4,56
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blitzhandel24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het heeft wat voeten in aarde gehad, maar uiteindelijk is het per ongeluk goed gekomen. Ik had een verkeerde versie besteld, die niet met macOS Sonoma compatible was. De versie die ik daarna kreeg wilde zich niet installeren. Online hulp met TimeViewer lukte niet, vermoedelijk door mijn onbekendheid met het programma, toen ik het nog eens probeerde de installeren, lukte het ineens wel, en bleek ik zelfs een versie te hebben met veel meer Office programma's dan in Office 2021 Home en Student geleverd zouden worden! Niet dat ik daar wat aan heb, want feitelijk gebruik ik alleen maar Microsoft Word. Ik wacht nog op restitutie van de verkeerd aangeschafte versie, maar dat zal ongetwijfeld binnen enkele dagen het geval zijn.

de meest kritische beoordeling

13 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op 05/11/2023 kocht ik de WinX DVD Ripper langs internet. Om te activeren werd er mij gevraag het E-mailadres en de licentiecode in te vullen. Voor het e-mailadres heb ik mijn e-mailadres ingevuld en in het volgend vakje mijn bijgeleverde code AANPG-A6NIG-R6O5O-ZPZBU. Dan op Activeren gedrukt er gebeurde niets. Enkel melding verkeerde code. Nog enkele keren mijn e-mailadres ingevuld: melding bleef zich herhalen. Wat heb ik mis gedaan? Krijg de cd-ripper niet opgestart. Hebben jullie een oplossing voor dir probleeem? Hoogachtend etienne.geerts3@telenet.be
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
GS
Greta S.
Zoeterwoude
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goedkope en betrouwbare software, goede en vriendelijke klantenservice. Koop iedere 2 jaar AVG virusscanner en VPN voor mijn laptop en is bruikbaar op meerdere apparaten.Stukken goedkoper dan bij AVG
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Blitz levering

Snelle levering zeillaarzen, goede kwaliteit. Extra bescherming tenen en hak.. Maat kwam goed overeen met wat ik normaal koop.
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als je bestelling goed en snel geleverd wordt, is dat de reden om 5 sterren te geven
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer goede kwaliteit en bezorging keurig.

Perfect geregeld netjes afgeleverd prima instructies hellemaal geweldig ga zeker meer bestellen
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De download-link werkte niet == Werd onmiddellijk opgelost. Nogmaals dank hiervoor!!!!
Beoordeling melden
DV
Durk v.
Winterswijk
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het was allemaal duidelijk. De levering is snel en keurig verzorgd.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk en super snel bestellen. En ook nog een goede prijs.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bitdefender Mobile Security

Altijd goede ervaringen met de software van deze verkoper!
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor de tweede keer deal gedaan ook nu weer snel en goed
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Avast ultimate

Product besteld en gelijk een nieuwe sleutel ontvangen.
Beoordeling melden
MS
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, goede producten voor een eerlijke prijs.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede uitleg en aangeschafte software werkt heel goed.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen. Scherpe prijs en goed product.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en makkelijk te installeren
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijzen. Top.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service en goede producten!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Even lastig om te betalen daarna óke
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
gewoon zo doorgaan. snel geleverd
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle bestelling en afhandeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voordelig en snelle levering.
Beoordeling melden