blitzhandel24.nl- Logo - Beoordelingen

blitzhandel24.nlReviews

: 1.146Goed

4,45

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
blitzhandel24.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blitzhandel24.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mrt. 2020
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
blitzhandel24.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij blitzhandel24.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

439 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.146 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


12 jun. 2022
De klantenservice is excellent! Men neemt tijd voor je en denkt mee met de situatie. Fijne is dat ik herkend ben aan de hand van mijn vraagstelling dat ik een jaar of 2 geleden exact meemaakte.. dat zegt genoeg. Daarom ben ik ook nu al een aantal jaren een trouwe terugkerende klant. Petje af!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


12 mrt. 2022
Bij het artikel staat dat je vrij snel de activatiecode toegestuurd krijgt, maar als je eenmaal besteld hebt, staat in de bevestigingsbrief iets anders (24 uur). Dit was nogal schrikken, aangezien we natuurlijk ook de recensies hadden gelezen en bang waren dat we niets geleverd zouden krijgen. En we hadden het product ook eigenlijk direct nodig. De volgende ochtend kregen we gelukkig een mail met code en konden we activeren. Alles werkte gelukkig perfect en zo hadden we voor een zeer goede prijs een Norton antivirus. Betere informatieverstrekking zou een hoop onrust bij toekomstige klanten wegnemen en ook de negatieve recensies voorkomen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor blitzhandel24.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022 
van Ton S.
First time I bought software at this website. Easy to find, easy order process. Fast and safe.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 sep. 2022 
Code werkte eerst niet na een mail verstuurd te hebben binnen een uur reactie met nieuwe code
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Gebruiksvriendelijke site. Snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022
fijn online bedrijf.overzichtelijk en goede service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Antwoorden op vragen die online worden gesteld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 sep. 2022
snel en gemakkelijke installatie, zeer correct
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Dag 1 besteld, dag 2 de codes ontvangen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snel geleverd perfect werkend op laptop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Had per omgaande bestelling binnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Netjes en correct, prijzen goed.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Goede kwaliteit tegen lage prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 sep. 2022
Prima software voor goede prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
van R v.
Werkt super goed en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
gemakkelijk en goedkoop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Snelle levering prima.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Alles prima verlopen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Prefecte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Vertrouwd kopen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden