Met de hand schrijven is in deze tijd steeds minder gebruikelijk, maar ik doe het veel en graag en dan natuurlijk met een pen van Fisher! Een feestje!!
Op het moment schrijf ik veel met de Trekker van SpacePen!
Deze pen ligt mij in de hand, passend als een handschoen!
Naast de soepel schrijvende Fisher-kwaliteit is deze pen ook qua afmetingen en gewicht geschikt voor mijn wat kleinere handen!
Top!!
Top-pennen!
De Fisher space pennen zijn voortreffelijk in de hand en zien er mooi uit!
Op het moment geniet ik erg van de Trekker die in mijn kleine handen goed hanteerbaar is!
Alle pennen van Fisher zijn bijzonder, maar de Backpacker is wel heel praktisch en bovendien in mooie kleuren beschikbaar!
Dat alles voor uren schrijfplezier op alle denkbare plaatsen!
Steeds opnieuw is het een feest een doos open te maken, de pen eruit te halen en…te proberen!
De een schrijft nog fijner dan de andere!
De Trekker was ooit mijn eerste ontdekking!
Al jaren schrijf ik met verschillende Fisher Spacepennen, de bullets, de Infinium en andere modellen!
Zij hebben alle met elkaar gemeen dat ze altijd en soepel over het papier glijden!
De bullet ligt me het fijnst in de hand!
21 jun. 2023
SpacePen is een heerlijk ding, schrijft bijna oneindig en overal...
Ik heb er ondertussen 3, ben dus wel een fan !
Had onlangs een onderdeeltje nodig, is direct geregeld en verstuurd, prima service...
Geen woorden genoeg het plezier te beschrijven van het werken met de pennen van Spacepen!!
Iedere keer weer fijn om ze ter hand te nemen!
En dan al die mooie uitvoeringen!
De bullet is echt mijn favoriete model van Fisher Space Pen!
Deze prachtige navy blauwe bullet is schitterend en schrijft met een prachtige blauwe kleur!!
Geïmporteerde beoordelingen