touwbestellen.nl- Logo - Beoordelingen

touwbestellen.nlReviews

: 838Uitstekend

4,74

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
touwbestellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij touwbestellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 30 apr. 2021
Laatst gewijzigd op: 1 dec. 2022
touwbestellen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij touwbestellen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor touwbestellen.nl

302 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

838 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


18 jan. 2022
Heeeeele snelle service ik verwachte namelijk alleen een ander pakketje, maar ook deze was er gewoon binnen een dag! Echt helemaal top!! Ik ben super blij met mijn hennep touw en Hempex touw :) ! Mooi opgeborgen, goed verpakt, niet te veel verpakking en de producten zijn gewoon top !! Dus op naar mooie decoraties maken en heel veel nieuwe dingen leren :D Groet van een hele blije Stuurman uit Amsterdam :D !!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


4 sep. 2022
Ik kan het touw gebruiken waar ik het voor bedoeld heb. Wat ik niet wist en ook niet zichtbaar is in de product beschrijving is dat het verschrikkelijke rafelt bij afsnijden, dus niet geschikt aan boord. Door het te smelten gaat beter
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor touwbestellen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Het is een eer een aan zo'n oud bedrijf iets te mogen bestellen en het is een prima stukkie touw. Wordt gebruikt voor antenne installaties !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Alles netjes geregeld. Goed verpakt en snelle service, graag weer een volgende keer!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Snelle levering en mooie afwerking van de lijnen.. zeker voor herhaling vatbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Geen klachten! Gewóon geleverd, wat ik bestelde, communicatie helder.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
groot assortiment, snelle service en vooral goede kwaliteit!!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
Snelle levering en flexibel toen ik iets afwijkends nodig had.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022
Prima ervaring. Klantvriendelijk en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Geweldige service en snel echt topadres
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Snelle levering, goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 uur geleden
prima bedrijf
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden