touwbestellen.nl- Logo - Beoordelingen

touwbestellen.nl
Beoordelingen:

228 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.261 beoordelingen in totaal  

4,79
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 30 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
touwbestellen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service en goed bereikbaar. Ik had vooraf contact opgenomen om e.e.a. door te spreken en kreeg netjes antwoord. En wat ik zelf erg belangrijk vind: het bedrijf komt echt uit Nederland. Niet dat je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen om ver okgensnye.moeyen concluderen dat het uit China komt. En als laatste: het product wat ik heb ontvangen is erg goed. 5 sterren dus!

de meest kritische beoordeling

10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De service tijdens het telefoongesprek over de bestelling was perfect, maar het bestelde artikel is op 10 september nog steeds niet geleverd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor touwbestellen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed materiaal, website duidelijk en makkelijk.
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle levering in goede verpakking
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd
Beoordeling melden
5 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van touwbestellen.nl
3 mei 2024
Beste, We hebben u meerdere keren getracht te bereiken, helaas zonder resultaat. Momenteel is deze niet voorradig, begin volgende week is de nieuwe batch klaar en kunnen we deze naar u verzenden. We hebben u hierop geprobeerd telefonisch in te lichten, er werd helaas niet opgepakt. Kunnen we vanuit onze kant nog ergens mee van dienst wezen, dan vernemen wij dat graag. Dank voor uw geduld en begrip. Met vriendelijke groet, Geert-Jan Touwbestellen.nl
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed vooraf advies en idem opvolging van dit bedrijf bij mijn maatwerk: er werd nagebeld en gecheckt wat de bedoeling was. De bestelling was bovendien in no-time klaar. De kwaliteit van het materiaal is hoogwaardig. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanraden.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel contact, en ook rap verstuurd. verbeteringen niet nodig volgens mij. Alleen de prijs is aan de hoge kant. Maar ok. groet Joop Jacobs
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service met advies om het juiste touw te bestellen. En snel geleverd.
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer tevreden

Snelle en goede communicatie evenals de levering en het product. Zeer tevreden
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit aan een mooie prijs. Zeer vlug geleverd!
Beoordeling melden
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hebben er verstand van en zijn behulpzaam.
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerlijk advies en snelle levering
Beoordeling melden