Etiketten.nl
Beoordelingen:

145 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden650 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Etiketten.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Omdat jullie het formaat verkopen die wij niet bij andere kantoor artikelen firma's hebben kunnen vinden.

de meest kritische beoordeling

10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
erg duur en een dag te laat geleverd
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Etiketten.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
PM
Peter M.
Moergestel
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon op deze wijze verder gaan. Dan blijven we tevreden
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
eenvoudig bestellen in de webshop, veel keus, vriendelijke prijzen, vlotte levering.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecto
Beoordeling melden
TV
Thomas V.
Oldenzaal
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en precies de maat die ik nodig heb
Beoordeling melden
12 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke informatie en snelle levering
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van een goed product.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Omdat jullie het formaat verkopen die wij niet bij andere kantoor artikelen firma's hebben kunnen vinden.
Beoordeling melden
3 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
correcte levertijd !!!
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Exact wat ik zocht en no time ontvangen!
Beoordeling melden
JB
Janny B.
Nieuwegein
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service.
Beoordeling melden
KD
Kris D.
Lievegem
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles was perfect in orde.
Beoordeling melden
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij het ene artikel minimum afname 2 x 500, bij het volgende artikel 1 x 500 stickers. Voor de rest alles perfect.
Beoordeling melden
Antwoord van Etiketten.nl
15 nov. 2023
Bedankt voor uw feedback. Dit is nu aangepast en bij een volgende keer kan dit ook per 1 rol á 500 etiketten.
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en verzoeken worden ingewilligd
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Enorm tevreden over de snelheid en de kwaliteit. Wat me verder enorm hielp was het sjabloon dat je kan downloaden zodat je er al op kan voorbereiden.
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, om deze reden zijn we al jaren klant.
Beoordeling melden