Etiketten.nlReviews

: 434Uitstekend

4,85

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Etiketten.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Etiketten.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
Etiketten.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Etiketten.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Etiketten.nl

99 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

434 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


21 nov. 2021
Super goede service. Na mijn bestelling bleek ik een typefout te hebben gemaakt in de afmetingen van de etiketten. Dit werd meteen hersteld en de volgende dag had ik de goede etiketten binnen. Top service.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jul. 2022 
Er zit geen enkele uitleg bij het product over hoe het gebruikt kan worden
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Etiketten.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
vlotte levering en eerlijke prijzen reeds jaren klant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden 
goed product en snel geleverd, dat is fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
goede kwaliteit, snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snel levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
snel bezorgd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
snel binnen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 sep. 2022
n.v.t.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Goede stickers, wordt ook snel geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
alles prima en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 aug. 2022
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
De zoek functie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 jul. 2022
Overzicht op de website is goed. Navigatie is duidelijk. Snelle levering.
Beoordeling melden