Etiketten.nlReviews

: 489Uitstekend

4,78

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Etiketten.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Etiketten.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
Etiketten.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Etiketten.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Etiketten.nl

117 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

489 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


9 jan. 2023
Fantastische etiketten. Ik had felgroen nodig om een aantal greenscreen trucages te kunnen maken voor een video. Precies de juiste kleur, flinterdunne en toch handig te plakken etiketten, het kon niet beter. Petje af voor dit bedrijf!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


15 jul. 2022 
Er zit geen enkele uitleg bij het product over hoe het gebruikt kan worden
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Etiketten.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Fantastische etiketten. Ik had felgroen nodig om een aantal greenscreen trucages te kunnen maken voor een video. Precies de juiste kleur, flinterdunne en toch handig te plakken etiketten, het kon niet beter. Petje af voor dit bedrijf!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Razendsnelle bezorging, ook in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw, en natuurlijk precies het juiste product. Aanradertje.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
goede etiketten, leuke aanbieding, snel verzonden en snel ontvangen. ook goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023 
Via chat en mail goede hulp gekregen voordat ik maar iets gekocht had
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snel, alleen je kunt niet op rekening. Dat is voor ons wel lastig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Bestellingen worden steeds snel en verzorgd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Snelle levering, overzichtelijke webshop
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
duidelijke info en goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dec. 2022
Snelle levering. Duidelijkere en beter omschrijving hoe te instelleren, dus stap voor stap. Nu moet je er best veel vanaf weten wil het gaan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dec. 2022 
bestel er 'al eeuwen' al mijn etiketten. ALTIJD op voorraad, ALTIJD goed en ALTIJD 1 dag later afgeleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van Etiketten.nl
8 dec. 2022
Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling.