De service! We hadden stickers ipv kaartjes besteld. Gebeld met MasterEtiketten en zij hebben direct de juiste kaartjes opgstuurd, zonder extra kosten en wij hebben de stickers kunnen terugsturen.
Doe al jaren zaken met deze mensen. Makkelijk bestellen, snel leveren, iDeal betalen is ook makkelijk; kortom: helemaal PERFEKT
Groeten
Geert van Dijk
Arnhemse Fijnhouthandel
Makkelijk te bestellen.
7 mei 2023
Wij werken al jaren met Dymo etiketten. Bevallen ons uitstekend.
Snelle verzending, vandaag besteld morgen in huis ( België)
6 mei 2023
Mooi verpakt in een doos. Niet te groot prachtig formaat.
Mijn bestelling bij etiketten was een super ervaring, de levering was super snel en toen ik daarna de halve levering weer retour wilde sturen was dat geen enkel probleem en snel geregeld. het geld stond de volgende dag al weer op onze rekening.
23 apr. 2023
Goede kwaliteit, ruim assortiment en een keer goed geholpen toen ik een klacht had. Kortom top!
11 apr. 2023
Ik heb nog geen etiket ontvangen, misschien over een paar weekjes maar weer vragen!!!
25 apr. 2023
Altijd prompte en snelle levering.
Goede berichtgeving.
Geïmporteerde beoordelingen: