Origineletelefoonhoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

Origineletelefoonhoesjes.nl
Beoordelingen:

60 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden460 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Origineletelefoonhoesjes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit is goed, fijn in het gebruik. Het was verstuurd in 2 onafhankelijke pakjes zonder begeleidend schrijven in het eerste door mij ontvangen pakje. Daardoor dacht ik dat het niet helemaal goed ging, gelukkig kwam kort erna het tweede pakje en was ik helemaal tevreden.👍

de meest kritische beoordeling

12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na een week nog niet binnen!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Origineletelefoonhoesjes.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Overzichtelijke website en snelle levering. Precies wat ik zocht.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Superleuk hoesje, korte levertijd, prijs ook oké.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel bezorgd en zag er exact uit zoals op de site
Beoordeling melden
EB
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering en prima producten

Snelle levering en prima retourprocedure.
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijk personeel, snelle levering.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds niets ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
4 apr 2024
Beste Cora, Dankjewel voor het berichtje en vervelend dat het hoesje later is toegekomen als verwacht. Daarvoor onze excuses! Wij hopen dat deze nu alsnog met geleverd is, zo niet dan gaan wij uiteraard naar een passende oplossing kijken. Met vriendelijke groet, Dennis Origineletelefoonhoesjes.nl
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De betaling met de bank lukte niet. Ik moest info vragen en kreeg per mail een andere bankrekening die wel werkte
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was er heel snel en precies wat ik ervan verwacht had
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vond een leuk telefoonhoesje met witte poes erop. aangezien mijn bijnaam Poezenmama is, en dit gewoon bij me past.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwaliteit is goed, fijn in het gebruik. Het was verstuurd in 2 onafhankelijke pakjes zonder begeleidend schrijven in het eerste door mij ontvangen pakje. Daardoor dacht ik dat het niet helemaal goed ging, gelukkig kwam kort erna het tweede pakje en was ik helemaal tevreden.👍
Beoordeling melden
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service, vlot in huis

Ruime keuze en het gekozen hoesje was netjes verpakt en vlot in huis. Prima!
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen, geen verzendkosten en ziet er netjes uit.
Beoordeling melden
16 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit geleverde hoesje en keurige (snelle) levering.
Beoordeling melden