Origineletelefoonhoesjes.nl- Logo - Beoordelingen

Origineletelefoonhoesjes.nlReviews

: 387Goed

4,30

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Origineletelefoonhoesjes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Origineletelefoonhoesjes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 dec. 2021
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Origineletelefoonhoesjes.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Origineletelefoonhoesjes.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Origineletelefoonhoesjes.nl

30 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

387 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 apr. 2022
De bestelling in eerste instantie niet ontvangen maar dat kan ook aan het postbezorgingsbedrijf hebben gelegen. Na contact met de klantenservice is het netjes opgelost en hebben wij alsnog het hoesje ontvangen. Geen 5 maar 4 sterren omdat het uiteindelijk wel te laat was voor de verjaardag van mijn dochter.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2022
Niet het hoesje gekregen dat op site stond. Geprobeerd om terug te sturen, kostte meer dan 6€. Bericht gestuurd via messenger en nog steeds geen antwoord gekregen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Origineletelefoonhoesjes.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
De bestelling in eerste instantie niet ontvangen maar dat kan ook aan het postbezorgingsbedrijf hebben gelegen. Na contact met de klantenservice is het netjes opgelost en hebben wij alsnog het hoesje ontvangen. Geen 5 maar 4 sterren omdat het uiteindelijk wel te laat was voor de verjaardag van mijn dochter.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Graag gedaan Jean-Paul!
 Geverifieerde beoordeling
16 mrt. 2022
Alles werd goed opgelost toen mijn bestelde hoesje niet op voorraad was, maar mijn toen ontvangen hoesje ging gelijk kapot. Ook dat werd gelukkig goed opgelost, snelle reactie, en ik kon een willekeurig ander hoesje uitkiezen. Het hoesje is prima en precies zoals op de website!
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
30 mrt. 2022
Dat horen wij graag Willemijn!
 Geverifieerde beoordeling
14 jun. 2022
Leuke webshop met redelijk veel keuze op het gebied van telefoon hoesjes. Het zoeken en bestellen gaat snel en makkelijk en de kwaliteit is zeer goed. M’n dochter was echt heel erg blij met haar iPhone-hoesje. Kwaliteit/prijs-verhouding is ook dik in orde.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Dankjewel voor de beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
9 jul. 2022
Wij hebben een verkeerd hoesje besteld of het was niet duidelijk aangegeven maar de retourservice was prima. Nu nog wachten of we het juiste hoesje krijgen toegestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
9 aug. 2022
Super Cees!
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2022
Verzending was snel maar mijn hoesje is binnen 4 maanden al stuk
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
12 apr. 2022
Beste Jenna, Vervelend om te lezen dat het hoesje een mankement vertoond! Daarvoor onze excuses! Uit de foto kunnen wij duidelijk opmaken dat sprake is van een mankement en daarom bieden wij een nieuw hoesje aan. Deze wordt spoedig naar u verzonden! Alvast veel plezier met het hoesje en een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groeten, Dennis Origineletelefoonhoesjes.nl
 Geverifieerde beoordeling
14 mrt. 2022
Goede service toen t schermpje niet bleek te passen
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 mrt. 2022
Top dat onze service gewaardeerd wordt!
 Geverifieerde beoordeling
21 apr. 2022
De snelle bezorging ,en correcte afhandeling
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Super om te horen!
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Product zoals beschreven en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
9 aug. 2022
Thanks!
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
Snelle service. Product zoals omschreven.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
30 mrt. 2022
Super om te horen!
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Ruime keus en vanille en nette levering
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
9 aug. 2022
Helemaal top!
 Geverifieerde beoordeling
7 aug. 2022
Heel tevreden,het hoesje is perfect
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
9 aug. 2022
Dankjewel voor de beoordeling!
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
 
Duidelijke webshop, snel in huis.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Helemaal goed!
 Geverifieerde beoordeling
15 mrt. 2022
SNELLE LEVERING EN LEUK HOESJE
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 mrt. 2022
Helemaal top!
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Heel tevreden met mijn hoesje.
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 mrt. 2022
Super om te horen!
 Geverifieerde beoordeling
15 jul. 2022
Prima service , snel geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
9 aug. 2022
Goed om te horen!
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022
Snel en goed verpakt
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Dat horen wij graag!
 Geverifieerde beoordeling
23 apr. 2022
Goede service
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Thanks!
 Geverifieerde beoordeling
12 mrt. 2022
Super service
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 mrt. 2022
Thanks voor de review!
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
 
Gewoon goed
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
9 aug. 2022
Daar houden wij van!
 Geverifieerde beoordeling
25 mei 2022
zeer goed
Beoordeling melden
Antwoord van Origineletelefoonhoesjes.nl
15 jun. 2022
Dankjewel!