Klanten zijn erg tevreden over de snelle en stipte levering, de vriendelijke, persoonlijke en professionele service en de duidelijke en prettige communicatie, waardoor het bestelproces soepel verloopt. Ook wordt de kwaliteit van de producten vrijwel overal als goed tot uitstekend ervaren. Er zijn enkele uitzonderingen waarbij klanten vertraging in de levering hebben ondervonden.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsGullegever.nl
Goed en prettig contact waaruit een duidelijk en passend voorstel volgde, dus daarna van onze kant ook de opdracht naar jullie.
Persoonlijk contact en betrouwbaar
Fijn dat er persoonlijk wordt gereageerd op een bestelling, omdat er een tijdsdruk op zat. Vervolgens exact volgens afspraak geleverd en product voldeed volledig aan de verwachtingen.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de positieve review! Heel fijn om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen en dat jullie blij zijn met onze persoonlijke service. Daar doen we het voor :) Veel plezier met het uitdelen van de bestelde geschenken en hopelijk tot ziens!
Team Gulle Gever
Na goed advies en overleg zeer tevreden over het eindresultaat.
Goede kwaliteit, snelle reactie en support, wat wil je nog meer.
Bestelling BaKZ | Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist B.V.
Wij zijn erg tevreden over het verloop van onze bestelling bij Gullegever Relatiegeschenken. Het product werd keurig op tijd geleverd en we werden gedurende het hele proces goed op de hoogte gehouden. Alles is naar wens verlopen! | Bedrijfsadministratie Kantoor Zeist B.V. (BaKZ)
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de producten op tijd zijn geleverd :) Hopelijk tot een volgende keer!
Team Gulle Gever
Makkelijk en overzichtelijke bestelling.
Prima
Uitstekende communicatie en tijdige levering. Korte lijntjes en snel schakelen zodat de bestelling op tijd in huis was. Heel prettig.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u blij bent met onze service :) Veel plezier met het uitdelen van de bestelde geschenken en hopelijk tot een volgende keer!
Goed product met logo
Een goed product gekregen met een mooi verzorgd logo daarop. Snel en goed verzorgd.
Goed product voor een gunstige prijs en een vriendelijk verkoopteam.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Stipte levering.
Makkelijke communicatie.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen :) Dat horen we graag! Veel plezier met het uitdelen van de bestelde geschenken en hopelijk tot een volgende keer,
Team Gulle Gever
Mooi product, snelle levering en goede service.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de leuke review! Fijn om te horen dat u blij bent met het product en onze service :) Heel veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot een volgende keer,
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de mooie 5-sterren beoordeling, dat stellen we op prijs! Hopelijk tot de volgende keer.
Team Gulle Gever
Bestelling en afhandeling prima. Helaas bleken een aantal van de lampjes defect, dus geen 5 sterren.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor uw review! Vervelend om te lezen dat niet alle lampjes werken, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik vraag mijn collega Linn om contact met u op te nemen zodat we naar een passende oplossing kunnen kijken.
Service is al jaren top
Antwoord van Gullegever.nl
Kijk, dat is een mooie review :) Hartelijk dank daarvoor en heel graag tot de volgende keer!
Team Gulle Gever
Snel geleverd en goeie kwaliteit van de mutsen
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de mooie review! Goed om te horen dat de mutsen snel zijn geleverd en dat de kwaliteit naar verwachting is :) Veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot een volgende keer!
Team GulleGever.nl
Reageren snel op vragen.
Denken mee en het hele proces is prima verlopen.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de mooie review! Wij denken inderdaad graag met onze klanten mee :) Fijn om te horen dat jullie dit ook zo hebben ervaren.
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de leuke review! Goed om te zien dat de snoeppotjes helemaal naar wens zijn :) Veel plezier met het uitdelen en hopelijk tot een volgende keer!
👍👍
Alles prima verzorgd en op de afgesprokentijd
Antwoord van Gullegever.nl
Bedankt voor de positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is geleverd :) Hopelijk tot ziens!