Vond het toch nog snel en was de goede kleur doosjes waren beschadigd van de brieven bus 1 tube was een beetje gedeukt maar gelukkig niet lek bedankt voor de levering
Je kan alle producten bestellen, ook als het product niet op voorraad is. Hierdoor word je bestelling pas verzonden als alle producten terug op voorraad zijn. De laatste keer dat ik hier bestelde heb ik 2 weken gewacht op mijn bestelling en toen was het product nog steeds niet op voorraad. De “verwachtte verzenddatum” word hierdoor steeds uitgesteld wat heel vervelend is. Ik heb de bestelling toen ook geannuleerd en de producten ergens anders besteld. Ik heb nu opnieuw hier iets besteld dus ben benieuwd hoelang ik nu moet wachten. Het was beter geweest als je alleen de producten kan bestellen die daadwerkelijk op voorraad zijn. Want dit kun je niet zien tijdens het bestellen, dit krijg je achteraf in je mail te zien. Verder hebben ze wel veel fijne haarproducten!
Beter communiceren over de levertijd. Ik wacht inmiddels langer dan 2 weken op mijn bestelling.
29 apr. 2023
5 mrt. 2023
Ik had gehoopt dat het product wat ik bij jullie had besteld binnen 1 a 2 dagen werd bezorgd. Helaas is niet het geval en is het wachten op de voorraad en niet duidelijk wanneer het product wordt geleverd. Jammer!
Nou als iet niet op voorraad is vind ik het belachelijk duren voor verzending! Had net zo goed ergens anders kunnen kopen! Is niet de eerste keer namelijk ben er wel klaar mee eerlijk gezegd!
De bestelling kwam kapot en werd ook op de stoep afgezet door de leverancier.
Nadat ik een mail stuurde om dit te melden kreeg ik een 'belachelijk kleine' vergoeding. Nadien werd mij dan toch de helft terug gestort, wat wel heel snel verliep.
Toch blijf ik het spijtig vinden geen nieuwe fles te hebben ontvangen gezien ik de handige drukknop nu niet kan gebruiken.
3 mrt. 2023
Goede service en lekker snel, scheelde mij verzendkosten omdat ik te snel op verzenden heb geklikt. Goed en snel geholpen voordat het product opgestuurd was. Echt super fijn! Het product zelf moet ik nog uitproberen maar ik heb er goede verhalen over gehoord.
5 mrt. 2023
Als je iets besteld krijg je meteen een mail met als ze u producten hebben of niet je moet meestal ook niet lang wachten op je bestelling klantenservice is ook top je word snel beantwoord en ze helpen u
3 mrt. 2023
Op de verzending e.d. niks aan te merken. Het enige wat ik jammer vind is dat ik mascara’s besteld heb die allemaal niet geseald waren. Dat roept wat vraagtekens op.
6 mrt. 2023
Dit is een geweldige site.Alles overzichtelijk en besteld en gelijk de dag erna was het binnen.
Super!!! En dat voor een mooie prijs daar ga ik zeker meer bestellen.
4 mrt. 2023
Snelle verzending, ik kon gebruik maken van een leuke kortingscode, kreeg een gratis linnen tasje bij mijn bestelling en de bestelde producten zijn erg fijn!
6 mrt. 2023
I am very happy with my shop. I ordered in one day and received it the day after.
After all, you can pay it after you received .
Very happy.
Thank you