Haarspullen.nl

15.225 reviews in totaal   707 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt als goed ervaren en voldoet aan de verwachtingen. Daarnaast worden de aantrekkelijke prijzen en het goede prijs-kwaliteitverhouding gewaardeerd. Ook het brede assortiment en het gemak waarmee gewenste producten gevonden kunnen worden, vallen in de smaak bij klanten. De meningen over de klantenservice zijn gemengd; sommige klanten krijgen snelle en vriendelijke hulp, terwijl anderen verbeterpunten zien in communicatie en opvolging. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over producten die niet op voorraad zijn of later worden geleverd dan aangegeven, waarbij de communicatie hierover soms als onvoldoende wordt ervaren.

ReviewsHaarspullen.nl

Misschien eerlijk zijn op de site

Misschien eerlijk zijn en melden dat ze producten niet op voorraad hebben, ik heb deze producten absoluut de dag erna niet nodig, maar je moet ook niet beloven wat je niet kan waarmaken. En dit is niet eenmalig zo, telkens opnieuw is het meer dan een week later dat je producten toekomen, ( ik heb ze zelfs een week later nog niet), maar ze zouden nu wel verstuurd zijn, zelfs de producten die ze dan wel hebben , houden ze tegen om ze samen te sturen. Ik vind in deze tijd is het een kleine moeite om een mail te sturen hierover maar nee, je moet altijd zelf een mail sturen voordat je op de hoogte gebracht wordt. Communicatie verbeteren en dan zou het zeker een betere beoordeling zijn.
De producten zijn prima en verzenden ook prima. Maar als vaste klant mis ik soms een proefmonster van het een product wat bij mijn aankopen past. Je krijgt wel direct allerlei mails of soms een korting als je net iets besteld hebt. Ik schaf dan niet meteen andere producten aan. Dus een korting is dan niet voor mij van toepassing en als ik ergens een monster van krijg ben ik eerder genijgt iets anders aan te kopen. Misschien een idee!!
K K
Kai K.

Super gute Erfahrung mit Shop + Ware

Leider kann ich nur niederländisch lesen und es so verstehen jedoch nicht schreiben, daher schreibe ich auf deutsch. Ich bin begeistert von haarspullen.nl Der Bestellvorgang funktionierte einfach und die Ware kam schnell und vollständig an. Es gab keinerlei Probleme, deswegen schaue ich bei Bedarf wieder hier bei haarspullen.nl vorbei. Danke!

Topkwaliteit, topservice!

Al meer dan drie jaar ben ik een vaste klant van deze webshop. De producten zijn altijd van uitstekende kwaliteit, de prijzen zijn aantrekkelijk en de verzending is redelijk snel en betrouwbaar. Mijn complimenten en hartelijke dank aan het professionele, vriendelijke en hardwerkende team van Haarspullen. Absoluut een aanrader! 🌟
Super goede haarspray voor de gevoelige huid heel blij mee had ik het maar eerder ontdekt al die jaren met aggresieve sprays gebruikt mijn haar voelde als hooi aan die tijd is voorbij blije klant toppie
Dear Customer Service, I hope you are doing well. I placed an order on July 8, but I have not received it yet. I was wondering if you could please check the status of my order and let me know when I can expect the delivery. Thank you very much for your help. I look forward to your reply. Kind regards, Marzieh Rostami
Spedizione velocissima, affidabili, prodotto eccellente, in futuro tornerò ad acquistare da voi! 5 su 5 👍 Super schnelle Lieferung, zuverlässiger Service und ein tolles Produkt. Ich bestelle gerne wieder bei Ihnen. 5 von 5 Sternen! 👍
Thank You! The delivery of the ordered Products To Germany was excellent and very fast . I will come back to your to order the very good good products in your company. Thank you very much! Kind regards Dr. Veronika Sauer
Alles was heel goed geregeld en op tijd bezorgd. Alleen had post.nl pakket bij mijn voordeur get zonder aan te bellen. Vond niet netjes. Want zo kon iemand het mee nemen.
Goede communicatie en goede producten. Ik was heel tevreden Hartelijk bedankt voor de goede service. Alleen het kan luik zijn ook naar Duitsland zonder Versand te sturen als de bedrag hoog is. 😉🌈👋
Snelle levering . Paar tubes in een hele grote doos , misschien is het een optie om wat gebruiksvriendelijker en milieu bewuster te verpakken

Retournering

Op initiatief van haarspullen werd er een gedeelte van de bestelling teruggestort, omdat er iets niet leverbaar was. De volgende keer zou dit 1-2 weken eerder kunnen worden gedaan.
Snelle levering,zeker wanneer je zelf te laat besteld, dus omhoog zit en jullie door deze snelle levering mij uit de brand hebben geholpen
Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website Scherpe prijzen en interessante kortingen Snelle verwerking van je bestelling Correcte levering
Mijn laatste bestelling werdt later geleverd dan normaal, verder wel tevreden. Helaas zijn niet alle produkten, die ik eerder altijd bestelde, meer verkrijgbaar.
Wanneer het doosje niet helemaal vol zit, papier gebruiken zodat de potjes vastzitten, ik had er een product dat openstond en dat daardoor gelekt heeft.
Als het op voorraad is snel binnen. Levertijd zie je bij bestellen van het product.Service goed en prijs fantastisch
M V
M V.

Aanrader

Fijne webshop met een groot assortiment voor goede prijzen ,ook een snelle levering om niet te vergeten.
De snelheid van het verwerken en leveren van de bestelling. Wat mij betreft hoeft er niets verbeterd te worden.
Super producten en snelle zeer verzorgde verzending. Ik bestel trouw hier mijn producten 👍🏼😍

Haarspullen.nl

Mensen kopen het liefst 24/7 beauty producten en hebben deze graag nog dezelfde dag in huis. Voor ons een grote uitdaging maar wij hebben zeker de ambitie om dit waar te maken. Onze achtergrond zit o...