Haarspullen.nl- Logo - Beoordelingen

Haarspullen.nlReviews

: 13.570Goed

4,17

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Haarspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Haarspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 11 sep. 2018
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
Haarspullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Haarspullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor Haarspullen.nl

743 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

13.570 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


20 okt. 2022
 
Vond het toch nog snel en was de goede kleur doosjes waren beschadigd van de brieven bus 1 tube was een beetje gedeukt maar gelukkig niet lek bedankt voor de levering
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


19 mrt. 2022
Worst shopping experience in my life. Do not believe in Ship Tomorrow. 12 days have passed, when i wrote to them they always promised "will ship tomorrow". Their tomorrow never come i guess? I don't know how much longer do i have to wait. Enough lies. I will not recommend this shop to anyone and will not shop with them again. They should have let me know about the waiting time. Instead, i had to reach them again and again. What a service! Another thing i want to mention, in my first email i wrote in English because i don't speak Dutch. They replied me in full Dutch, not a single English word. Well respect!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor Haarspullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Perfect, geen opmerkingen! Goede prijs en dag na de bestelling in huis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
 
Snelle levering en goedkoper als een andere winkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dec. 2022
 
Snelle levering. Betrouwbaar.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dec. 2022
Na 1 maand en betaald te hebben heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen! Heb proberen te bellen naar het nummer op de website maar krijg steeds te horen dat dit nummer niet in gebruik is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dec. 2022
Helaas werden mijn spullen later geleverd dan aangegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Nog steeds niets geleverd en wel betaald!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 nov. 2022
Besteld maar geen stock. Na de betaling en check out staat dat er geen stock meer is van een van de shampoos hierdoor stagneert mijn bestelling enorm tip om het al aan te geven op de site dat iets out of stock is
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
De producten die ik nog niet ken, heb ik nog niet kunnen gebruiken. Ik ben in het ziekenhuis. De Condition er van Revolution is zeer goed en zeer goed gekend door mij. Alleen gebruikte ik steeds de witte bussen of de witte dozen en nu zijn niet oranje dozen. Het is dus ook een klein beetje nieuw voor mij dat product. Het is wel fijn om zo vlug de bestelling thuis te krijgen. Ps: Sorry voor de fouten maar ik dicteer in plaats van te schrijven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Uitgebreid assortiment, goede aanbiedingen. Soms product niet op voorraad waardoor de levering iets langer op zich laat wachten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Als je meerdere producten hebt waarvan 1 niet op voorraad is, dan vind ik het beter om wat wel op voorraad is op te sturen en wat nog niet als nalevering te sturen. Duurt vaak lang. Vorige week woensdag besteld en heb het komende woensdag nodig.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Er was een artikel niet op voorraad nadat ik mijn bestelling had geplaatst dus even de klantenservice gebeld en werd er heel lief geholpen en alles werd netjes opgelost. En is er toch voor gezorgd dat ik mijn produkt op tijd in huis had
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Producten zoals beschreven. De enige nadeel is dat het duurde meer dan verwacht. Op de beschrijving was vermeld dat het zal 3 tot 5 werkdagen duren voor ik het product zal ontvangen, dit duurde meer dan 7 dagen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
Zondagmiddag besteld, maandagvoormiddag al in huis! Dus zeer fijn. Al wel eens anders gehad bij deze webshop omdat je na bestelling pas een mail krijgt of het op voorraad is. Maar wel top service deze keer dus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
De spullen die ik besteld heb zijn heel fijn. Er was bij de bezorger iets mis gegaan en dit heeft haarspullen.nl super opgelost door me een nieuwe zending te sturen en deze heb ik gelukkig wel ontvangen!
Beoordeling melden