Erica Kruiderijen

1.104 reviews in totaal   830 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De hoge kwaliteit en natuurlijke samenstelling van de producten worden veelvuldig geprezen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Daarnaast wordt de verpakking gewaardeerd als netjes, milieuvriendelijk en goed verzorgd. Veel klanten vinden de website duidelijk en prettig in gebruik. Ook worden de betaalbare prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding genoemd als pluspunten. Het brede en gevarieerde assortiment, met name op het gebied van huidverzorging en kruiden, valt goed in de smaak. Tot slot vinden klanten het prettig dat zij goed en deskundig advies ontvangen, zowel online als in de winkel. Hoewel de verpakking over het algemeen wordt gewaardeerd, merken sommige klanten op dat deze soms te groot is. Daarnaast zijn er enkele klachten over de vernieuwde versie van de website.

ReviewsErica Kruiderijen

M D
Marja d.

Fijne en lekkere producten

Eerder al eens in de fysieke winkel geweest, maar die is wat verder weg. Mijn thee en kruiden ver op en op zoek naar een goede barrière creme. Ook die gevonden bij Erica. En hij werkt prima! De website is duidelijk, er werd snel verzonden en alles kwam goed verpakt aan.
Hou van puur en daarom voor jullie gekozen. Dit supplement is eerste keer dus kan er nog niets van zeggen. Maar de andere producten zijn prima van kwaliteit, en verzending is goed verpakt milieu vriendelijk en snel 👍🏻

Antwoord van Erica Kruiderijen

Wat fijn dat je voor Erica hebt gekozen, Saskia, puur en natuurlijk zit echt in ons DNA. Leuk om te horen dat je onze producten en milieuvriendelijke verpakking waardeert. We zijn benieuwd wat je van het nieuwe supplement vindt! Liefs, Team Erica 🌿
S M
Sophie M.

Hele fijne sensitive huidverzorgingsproducten.

Erica heeft een hele uitgebreide lijn huidverzorgingsproducten voor de gevoelige huid. Daar ben ik erg tevreden over: hypoallergeen, geurloos, kalmerend voor de geïrriteerde huid en hydraterend.
De eerste dag besteld, de tweede dag al bezorgd.Bij Hollander en Barrett was de henna bruin niet meer te krijgen, gelukkig bij Erica wel!Heel blij hier mee!

Service top en snel

Ik had twee producten besteld. De volgende dag al in huis maar helaas één verkeerd product ontvangen. Meteen gemaild en binnen enkele uren al reactie en het juiste product dat onderweg was, ook een dag later weer in huis. Heel fijn zo'n snelle en moeiteloze service!

Zo fijn dat deze winkel betaalbare natuurlijk producten heeft!

De vriendelijkheid en kennis van het personeel. Ook het grote assortiment is heel fijn en natuurlijk de betaalbare natuurlijke producten. Ik zou het waarderen als de zegeltjes ook bij online verzendingen gedaan worden.
Super fijne producten! Heerlijk! Goede service en snelle verzending. Zelfs het doosje waar ik mijn verzending in kreeg rook heerlijk!

Antwoord van Erica Kruiderijen

Wat heerlijk om te horen, Anine! Fijn dat je de service en snelle verzending goed beviel, en dat zelfs het doosje al een glimlach op je gezicht toverde. Puur en natuurlijk, tot in de verpakking. Liefs, Team Erica 💚
Een heel goede service. Een artikel was niet voorradig waar de bestellingen klaargemaakt worden. Een medewerkster heeft gekeken waar dit artikel wel voorradig was en heeft ervoor gezorgd dat het met de rest van de bestelling meekon, zodat ik geen dubbele verzendkosten hoefde te betalen. Top!!!

Antwoord van Erica Kruiderijen

Dank u wel voor de positieve woorden! Wat fijn om te lezen dat onze collega u zo goed heeft kunnen helpen en dat alles met de bestelling is meegekomen. We doen ons best om altijd mee te denken. Graag tot een volgende keer! Liefs, Team Erica

Calcium topper

Ik vind deze calcium in poedervorm heel fijn. Ik kan het oplossen in Optimel yoghurtdrank, capsules krijg ik niet weg, veel te groot Na zoeken gelukkig deze gevonden. Voor mij geen andere.

Een 10 voor de producten en de snelheid van verzending, een 3 voor de website

Producten en snelheid van verzenden zeer goed. Maar een minpunt is de vernieuwde website die ik ronduit slecht vind, Onoverzichteli4 jk (veel zoekwerk) en slecht leesbaar doordat de kleur van de tekst te licht is en te weinig contrast heeft met de achtergrond. Jammer, want de vorige website was superduidelijk!
Ooit een lip balsem van Erica cadeau gehad, en sindsdien, bestel ik regelmatig een voorraadje. Fijn product. Welke je altijd in huis en in elke tas wilt hebben

Liever een papieren verpakking ivm de kwaliteit

Ik had zakjes kruiden besteld en als ik heel kritisch ben zou ik toch graag de kruiden liever in papieren zakjes ontvangen ipv plastic. Er was ook 1 zakje open omdat die niet goed geseald was, gelukkig was er niet veel verloren maar gevoelsmatig vind ik dat toch minder prettig omdat je niet weet waar het vandaan komt voor verzending. Verder was het heel correct verpakt in de verzenddoos maar heb ik er wel wat langer op moeten wachten totdat het verwerkt was. De kruiden zelf geuren wel goed en ziet er verder helemaal prima uit. Vandaar dat ik een voldoende geef, bij papieren gesloten zakjes was dit een perfect geworden.
Hadden het product wat ik nodig had. En de volgende dag had ik het in huis.

Antwoord van Erica Kruiderijen

Wat fijn dat je bestelling al de volgende dag bij je was, A.! Snel en betrouwbaar leveren vinden we echt belangrijk, zodat jij zo snel mogelijk hebt wat je nodig hebt. Liefs, Team Erica 💚
Dat ik een mail had gekregen die mij 10% korting beloofde. Toen ik hem wilde gebruiken deed de code het niet meer. Ik heb jullie gemaild en een medewerker heeft mij een betaallink gestuurd met alsnog de 10% korting. Dat vind ik super klantvriendelijk. De mails zijn leuk met mooie producten. Toen hier in Haarlem nog een winkel was vond ik de klantvriendelijkheid altijd heel goed en ook de klantendagen vond ik te gek met allerlei leuke activiteiten, kortingen en een goodie bag. Jammer dat jullie weg zijn uit de stad maar ik krijg nog steeds leuke mails. Vooral zo goed doorgaan met de fijne producten!

Antwoord van Erica Kruiderijen

Wat ontzettend lief dat je dit met ons deelt! Fijn dat we je alsnog konden helpen met de korting – en wat leuk om te horen dat je onze mails en producten zo waardeert. Ook je herinneringen aan de klantendagen toveren een glimlach op ons gezicht. Dankjewel voor je mooie woorden en je trouwe support – we blijven ons best doen om je te blijven verrassen! 💚 Natuurlijke groet, Team Erica
Super snel geleverd, uitstekende producten. Ik vond alleen dat de verpakking een heel stuk kleiner had gekund.
fijn veel kruiden en huidverzorging, blij mee!!

Antwoord van Erica Kruiderijen

Wat fijn om te horen, Xaviera! Kruiden en huidverzorging, twee van onze grote liefdes. Puur en natuurlijk, precies waar Erica al sinds 1973 voor staat. Liefs, Team Erica 🌿

Uitstekende ervaring.

Per ongeluk een verkeerd product besteld. Na tel. contact met de klantenservice is direct het juiste product meegezonden. Klantenservice reageerde adequaat en vriendelijk. Producten waren goed verpakt in een passende doos, met duurzame verpakkingsmaterialen.
Service is prima. Info over supplementen en vitamines en mineralen zijn ook goed. Altijd tevreden!
Snelle levering. 100% honing. Biologisch.

Houdbaarheidsdatum

De houdbaarheidsdatum op beide bokalen calcium citraat is 06/2026. Bijgevolg vervalt de houdbaarheidsdatum volgende maand al.