wecolour.com

1.512 reviews in totaal   1.098 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg positief over het uitgebreide, persoonlijke en snelle kleur- en productadvies, wat hen helpt bij het maken van de juiste keuze. De haarverf en verzorgingsproducten worden als van hoge kwaliteit en effectief ervaren, met veel waardering voor de mooie kleuren en het gezonde resultaat voor het haar. De grijsdekking wordt vaak als goed beschreven en de producten zijn zacht, niet-irriterend en geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of allergieën. Ook de snelle verzending en goede verpakking worden gewaardeerd. Het product is eenvoudig in gebruik, dankzij duidelijke instructies en handige tools. Daarnaast wordt het gebruik van minder chemische, natuurlijke of ammoniakvrije ingrediënten als zeer positief gezien. Sommige klanten zoeken naar nog betere of natuurlijkere grijsdekking. Enkele klanten melden vertragingen of problemen met de bezorging. Daarnaast missen sommige gebruikers een papieren handleiding bij het product.

Reviewswecolour.com

Fijne haarverf, mooie kleuren, goede uitleg en hulp bij het kiezen en het gebruik van de producten. Mijn haar wordt er niet stug van zoals bij andere haarverven nog wel eens het geval kan zijn. Ook heel fijn is dat het zgn ‘meukvrije’ haarverf is. Goede service ook. Want zelfs toen een product niet of te laat geleverd werd vlak voor mijn vakantie kwamen ze het zelf bij mij thuis afleveren!

Antwoord van wecolour.com

Wat een mooie review, dank je wel. En wat fijn dat je haar niet stug wordt en dat je blij bent met onze service. Daar doen we het voor. Super fijn om te horen, dank je wel.
Echt een super product. Ik zat al jaren te.tobbe met andere haarverf en ook haarverf bij de kapper dat al na een week weer de uitgroei te.zien was., doordat het niet goed pakte met mijn grijze haren. Met wecolor is dat echt een super verschil. Een super mooi haarkleur, ruikt lekker en blijft echt zeker wel een maand goed zitten. Ik ben echt super blij met dit product en heb gelijk een abonnement afgesloten. Ik kan het iedereen aanbevelen.❤️

Antwoord van wecolour.com

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat WECOLOUR jouw grijze haren wél goed dekt en dat de kleur zo lang mooi blijft. We vinden het extra leuk dat je zo enthousiast bent dat je meteen een abonnement hebt afgesloten. Bedankt voor je vertrouwen en voor het aanbevelen van WECOLOUR. We wensen je nog heel veel plezier van je prachtige haarkleur! Groetjes, team WECOLOUR
Ik ben tevreden met de gehele service en de kennis van het personeel - waarbij ik moet toevoegen dat er uiteraard verschil is tussen de medewerkers, qua kennis en service verlening. De éne medewerkster lijkt mijn inziens meer kennis te hebben en klantenservice gericht te zijn dan de ander. In het algemeen, ervaar ik dat ze allemaal vriendelijk en hulpvaardig zijn.

Antwoord van wecolour.com

Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service en de kennis van ons team. Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We vinden het belangrijk dat je je altijd vriendelijk en goed geholpen voelt, dus het is mooi om te horen dat je dat over de hele linie zo ervaart. Je feedback over de verschillen tussen medewerkers nemen we zeker ter harte. We streven ernaar dat iedereen binnen ons team dezelfde hoge kwaliteit aan kennis en klantgerichtheid biedt, dus we gebruiken dit soort waardevolle opmerkingen om daarin te blijven groeien en van elkaar te leren. Nogmaals bedankt voor je feedback en je vertrouwen in WECOLOUR. Mocht je een keer persoonlijk kleuradvies wensen, dan staan we uiteraard voor je klaar! Groetjes, Het WECOLOUR-team

Onder de indruk

Ik verf mijn haar al méér dan 25 jaar zelf, vele professionele merken uitgeprobeerd maar dit keer was ik onder de indruk. Ik heb vrij donker haar en moest ze altijd eerst ontkleuren voordat ik ze kon blonderen en het eindresultaat naar mijn zin was. Nu lukt het in 1 keer, de haarverf is top kwaliteit en de kleur is super mooi geworden. Ik bestel alleen nog maar hier vanaf nu.

Antwoord van wecolour.com

Wat een geweldig compliment, daar worden we echt heel blij van! 25 jaar zelf je haar verven en dan eindelijk een product vinden dat écht werkt, dat is precies wat we voor ogen hebben! Het is fantastisch om te horen dat je in één keer zo'n mooi resultaat hebt bereikt zonder eerst te hoeven ontkleuren.
Hele fijne producten. Haar voelt na het verven en gebruik van bijgeleverde shampoo en conditioneer super verzorgd. Gelijk ook maar de gezichtsverzorgings producten besteld en ook daar heel tevreden over. Gebruik dagelijks de reiniger, tonic en dagcrème. Huid ziet er glanzend en gezond uit. Snelle levering en fijn contact bij vragen.

Antwoord van wecolour.com

Wat een heerlijke review, daar worden we blij van, bedankt! Fijn om te horen dat je haar zich zo verzorgd voelt na het verven met de bijgeleverde shampoo en conditioner, en dat ook de gezichtsverzorging zo goed bevalt. Dat je huid er stralend en gezond uitziet met de reiniger, tonic en dagcrème is precies wat we hopen. Leuk ook om te lezen dat de levering snel ging en het contact prettig verliep. Veel plezier met je producten en tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team WECOLOUR

Beste haarverf op de markt

Fijne haarverf die grijs haar dekt;, maar tich amper chemicaliën bevat. Veel kleuren om uit te kiezen. De color shampoo en conditioner zijn ook fijn en verminderen pluis. Prijzen zijn normaal en worden ook niet steeds verhoogd. Alleen jammer dat pakketje niet meer in de brievenbus wordt afgeleverd. Was wel handig.

Antwoord van wecolour.com

Wat een fijn en uitgebreid compliment, dankjewel! Fijn om te horen dat zowel de haarverf als de color shampoo en conditioner naar wens zijn! Wat betreft de bezorging; we begrijpen dat het handig was toen het pakketje nog door de brievenbus paste. Helaas is dit door de samenstelling van sommige bestellingen niet altijd meer mogelijk. We nemen je feedback zeker mee!
Snel in huis.. niet duur en de kleur vervaagd niet zo gauw als de verf van de drogist! superfijn dat je een extra activator erbij kunt bestellen voor een betere grijsdekking.. Mijn haar blijft zacht, ondanks dat het het verft.. Wel 1 minpuntje, de verf blijft heel lang afgeven.. Als ikeen goede regenbui op mijn hoofd krijg, lopen er rode straaltjes water langs mijn gezicht.. en tijdens het wassenaar rood schuim!

Antwoord van wecolour.com

Wat een super beoordeling, vijf sterren! Heel fijn dat de prijs en de verzending goed gaan. De kleur die jij bestelt staat er inderdaad om bekend dat het lang nakleurt. Als je het uitspoelt met lauw water in plaats van warm, zal je daar minder last van hebben. En je kunt een azijnspoeling eens proberen: meng 1 deel witte azijn met 1 deel water en giet dit over je haar na het wassen. Laat dit 10-15 minuten intrekken en spoel het uit. Dit helpt om de kleur te "verzegelen". Daarna gebruik je de conditioner om de haarschubben te sluiten. Ik hoop dat je er daarna minder last van hebt.

Helpt bij haarverf allergie

De producten helpen echt wanneer je een allergische reactie aan haarverf hebt. Ben allergisch voor PPD en TDS. In donkere kleuren is TDS meer aanwezig dan in lichte kleuren. Deze raad kreeg ik mee van jullie kleuradvies medewerker. Ben er super blij mij want ben van een nr 6 naar een mix van 10.01 met 7.1 gegaan en heb totaal geen last meer.

Antwoord van wecolour.com

Wat ontzettend fijn om te lezen! Heerlijk dat je dankzij het advies nu een kleur hebt gevonden waar je totaal geen last meer van hebt. Dank je wel voor het delen van je ervaring.
Ik ben al vanaf het begin af aan heel erg blij met al die haarverf, mijn haar ziet er 10 keer beter uit, dan voorheenmet al die verf met troep erin. De bestelling gaat heel makkelijk, als je advies nodig hebt, kan je dat vragen en de verzending gaat heel soepel en snel. Kortom, ik ben super tevreden en heel blij dat ik zelf m'n haar kan verven.
Kleur al jaren dezelfde combinatiekleuren. Blijven mooi en mijn haar is voller geworden. Door natuurlijke materialen beschadigd mijn haar super weinig. Heel anders dan verf bij kapper. Blonderen beschadigd haar nogal. Samen met jullie shampoo en conditioner blijft haar lekker zacht. Heeft verder niks nodig. Ik draag het los.

Antwoord van wecolour.com

Wauw, wat een prachtige review! Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en het nemen van de tijd om ons zo'n mooie beoordeling te geven! Wat heerlijk om te lezen dat je al jaren trouw bent aan jouw combinatiekleuren en dat je haar er zelfs voller door is geworden. Dat is precies waar we het voor doen! Onze passie is om een zachte, kwalitatieve haarverf te bieden zonder ammonia en parabenen, zodat je haar minimaal belast wordt en gewoon mooi en gezond blijft. Heerlijk dat je het verschil met verf bij de kapper en met blonderen zo duidelijk merkt. En wat fijn dat onze shampoo en conditioner perfect aansluiten en je haar lekker zacht houden, zonder dat het verder nog iets nodig heeft. Dat je het los kunt dragen, zegt eigenlijk alles over de mooie conditie van je haar!

Fijne haarverf waarbij mijn haar gezond blijft

Hele fijne haarverf waarbij mijn haar gezond blijft. Ook de adviezen zijn heel prettig. Ik meng de 9.1 met de 8.1. Zo heb ik precies de goede asblonde kleur die lang goed blijft. De argan silk en het color mask zijn een goede aanvulling voor een gezond en glanzend resultaat.

Antwoord van wecolour.com

Wat heerlijk om te lezen! Fijn dat je haar gezond blijft en dat je met het mengen van de 9.1 en 8.1 precies jouw perfecte asblonde kleur hebt gevonden. En wat leuk dat de Argan Silk en het Colour Mask daar zo mooi op aanvullen voor een gezond en glanzend resultaat. Dank je wel voor je fijne review!
I V
Iris v.
Zelf gebruik ik de haarverf al jaren en ben zeer tevreden, wanneer ik vragen had, over wat dan ook, kreeg ik persoonlijk advies op mijn vraag, dus in deze tijd, heel erg blij met de service en producten van Wecolour, voor mij nooit meer iets anders, ga zo door !!!

Antwoord van wecolour.com

Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor je hartverwarmende review! Geweldig dat je al jaren zo tevreden bent en dat je je goed geholpen voelde met persoonlijk advies op al je vragen. Daar doen we het voor! Zulke trouwe klanten als jij maken ons echt blij. We gaan zeker zo door en hopen je nog lang van mooie haarkleuren en goede service te mogen voorzien. Tot een volgende keer! Hartelijke groet, Team WECOLOUR

Goed merk, goede service

Had eerst WhatsApp gestuurd met meerdere foto's voor kleuradvies. Was niet zeker of het toegekomen was dus heb ik online formulier ingevuld. Daar kreeg ik meteen antwoord op. Paulien en Laura zijn heel behulpzaam en denken mee om de juiste kleur te vinden. Supersnelle levering na bestelling. Goed dekkende verf. Heb nog niet de juiste kleur gevonden voor mij. Na twee pogingen weet ik dat het iets tussen de twee moet zijn. Fijn dat we de kleuren kunnen mengen om tot eigen kleur te komen. Ik ben fan 😊

Antwoord van wecolour.com

Deze had ik nog niet gelezen, ik zie nu dat je de juiste kleur al hebt, heel fijn!

Service en kwaliteit : super !

Omdat ik niet goed wist welke kleur over mijn gekleurde harenmix zou passen, stuurde ik een foto. En kreeg heel snel advies....Resultaat : een hele mooie egale kleur met als het ware nog scherpte-diepte ook. De produkten zijn bovendien heel zacht en verzorgend voor broos haar.

Antwoord van wecolour.com

Wat leuk om te lezen! Fijn dat je na het sturen van een foto zo snel passend advies kreeg, met als resultaat een mooie egale kleur met diepte. En heerlijk dat de producten zo zacht en verzorgend zijn voor broos haar. Dank je wel voor je fijne review!
De haarverf is heel haarvriendelijk en de kleur blijft lang mooi. Ik gebruik ook de argan olie waardoor mijn haar er gezond uitziet en het beschermd is tegen de hitte van de krultang. Ik ben fan van de fijne, pure producten van Wecolour! En de adviezen zijn duidelijk en eerlijk, ook belangrijk.

Antwoord van wecolour.com

Heel hartelijk bedankt voor je geweldige review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo'n fan bent van WECOLOUR. Een haarvriendelijke verf waarvan de kleur lang mooi blijft, in combinatie met onze Argan Olie die je haar verzorgt en beschermt tegen de hitte van de krultang: een perfecte combinatie voor gezond en stralend haar. Onze Argan Olie is dan ook ontwikkeld om je haar voedend, niet vet en met een natuurlijke glans te verzorgen, en daarnaast biedt het bescherming tegen warmtestyling. Wat fijn dat je ook onze adviezen waardeert. Duidelijk en eerlijk advies vinden we ontzettend belangrijk, want zo kunnen we jou écht helpen om het beste resultaat te bereiken. We zien je graag snel weer terug!
Top haarverf zonder ammoniak en blijft lang zitten. Fijn ook dat je niet perse het hele flesje hoeft te gebruiken dus voor uitgroei bijwerken doe je er 2x mee. Mijn moeder is ook erg tevreden en heeft geen irritaties meer wat bij gewone verf wel het geval is. Kortom het is zeker de moeite waard en ik wil ook geen andere verf meer.

Antwoord van wecolour.com

Wat fijn om te horen! Geweldig dat het zo goed werkt voor jou en je moeder, zonder irritaties. Bedankt voor je review! Groetjes team WECOLOUR

Een fantastische verf

Een geweldige verf kan ik iedereen aanraden. Ik ben behoorlijk grijs maar de verf pakt alles. Ik gebruik de mahonie donkerbruin. Een hele mooie diepe kleur, krijg van iedereen complimenten. Heb de website ook al verschillende keren doorgegeven. Heb ook andere kleuren gebruikt van Wecolour stuk voor stuk prachtig. Echt heel tevreden. Ook een hele fijne klantenservice helpen je als je vragen hebt.

Antwoord van wecolour.com

Wat ontzettend leuk om te lezen en wat fijn dat de verf je grijze haren zo goed dekt en dat je zo blij bent met mahonie donkerbruin. Superleuk dat je er zoveel complimenten over krijgt en dat je onze website al hebt doorgegeven, dat waarderen we enorm. Ook heel fijn om te horen dat je goede ervaringen hebt met andere WECOLOUR-kleuren en met onze klantenservice. Daar doen we het voor! Groetjes team WECOLOUR
H S
Hester S.

Al jaren mijn favoriete haarverf!

Al jaren mijn favoriete haarverf. Geweldig resultaat. Maar ook zelf te mengen en de aangebroken tubes zijn lang houdbaar. En zoveel mogelijk zonder agressieve ingrediënten. Ik krijg altijd veel complimenten over mijn haarkleur. Die zijn natuurlijk eigenlijk voor We Colour.

Antwoord van wecolour.com

Lieve klant, heel hartelijk bedankt voor je geweldige review! Wat ontzettend leuk om te lezen dat WECOLOUR al jaren je favoriete haarverf is en dat je zoveel complimenten krijgt over je haarkleur. Dat je zelf kunt mengen, de aangebroken tubes lang houdbaar zijn én onze haarverf zo min mogelijk agressieve ingrediënten bevat, zijn precies de pijlers waar wij voor staan. De complimenten komen natuurlijk gewoon jou toe, maar wij zijn er heel trots op dat we daaraan mogen bijdragen. We zien je graag snel weer terug! Hartelijke groet, het WECOLOUR Team
Al meerdere keren haarverf besteld hier en nu een toner. Ik heb de toner nog niet gebruikt maar zal vast prima zijn weer. Enige minpuntje is dat er geen gebruiksaanwijzing in het pakketje zit deze keer. Ik heb dit op de website kunnen vinden maar handiger als het erbij zit.

Antwoord van wecolour.com

Fijn dat je weer hebt besteld en bedankt voor je feedback! De papieren gebruiksaanwijzing is met een reden achterwege gelaten, veel klanten gaven aan deze niet meer bij elke bestelling te willen ontvangen, en het is ook niet goed voor het milieu om steeds opnieuw een papieren gebruiksaanwijzing toe te voegen. Vandaar dat we hebben gekozen voor een digitale versie via onze website! We snappen dat dit voor jou net even minder handig is, maar hopelijk begrijp je de keuze. Veel plezier met de toner!
Goede kwaliteit! Geen chemische geur. Ik gebruik het al jaren. Dekt goed en de kleur blijft lang zitten. Ik heb krullend haar en het gaat niet pluizen, dus droogt niet uit.