Betervoorbereid.nl

2.515 reviews in totaal   312 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de duidelijke en eenvoudige website, het overzichtelijke bestelproces en de uitstekende, behulpzame service met snelle oplossingen bij fouten. De communicatie wordt gewaardeerd, vooral wanneer er vertragingen of voorraadproblemen zijn, en men prijst de kwaliteit van de producten. Soms melden klanten vertragingen of problemen bij de bezorging en vinden zij het vervelend als een reactie uitblijft bij contact. Er zijn daarnaast klachten over defecten of verkeerde maten, en producten zijn niet altijd direct leverbaar of uit voorraad.

ReviewsBetervoorbereid.nl

Na bestelling niets meer vernomen.

Op 10 juli bestelling geplaatst en betaald. Ik heb een bevestiging ontvangen. Op 15 juli een mail gestuurd met de vraag wanneer ik deze bestelling kan verwachten, hier tot op heden geen antwoord op ontvangen. Pas na het plaatsen van een recensie is er reactie gekomen. Dit was ooo eerder mogelijk geweest, door drukte of personele bezetting kan het langer duren, dit kan met 1 klein berichtje doorgegeven worden. Bestelling is uiteindelijk goed ontvangen.

Zeer tevreden

Duidelijke webshop met gemakkelijk bestelproces. Snelle levering. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn wordt je hier ook netjes over geïnformeerd met de vraag om te wachten op de complete levering of de bestelling te leveren en het artikel na te sturen. Levering is overigens ook snel en netjes verpakt.

Verbanddoos bijvullen

Ik wilde mijn particuliere verbanddoos bijvullen voor in huis. Er waren veel pakketten op de site. Kostte wel tijd om ze door te nemen. Ze waren ook vaak voor bedrijven bedoeld. Ik had niet alles nodig van die uitgebreide pakketten. Uiteindelijk een pakket voor kleine ongelukken gekozen en wat losse verbandmiddelen. Spullen waren de volgende dag al in huis!
W V
Wouter V.

Betervoorbereid.nl heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen!

Voor een project met camerabewaking hadden wij twee redelijk hoge palen nodig. Betervoorbereid.nl heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen, mooie prijzen en goed materiaal! Top ontzettend bedankt.
Goed afgehandeld alleen het afleveren heel slecht. Tussen 13.00 uur en 14.00 aflevering maar wordt 18.30 dus niet afgehandeld de volgende dag weer aangeboden om 17.50 dan zijn wij als school gesloten. Beetje jammer

Antwoord van Betervoorbereid.nl

Beste klant, Bedankt voor uw bestelling én voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat de afhandeling vanuit onze kant naar tevredenheid is verlopen. Tegelijkertijd vinden wij het erg vervelend om te horen dat de bezorging niet volgens planning is verlopen. We begrijpen dat dit, zeker voor een school met vaste openingstijden, erg frustrerend is. Helaas hebben wij geen invloed op de routeplanning en uitvoering van de bezorgdienst. Hoewel het gelukkig meestal goed gaat, laten bezorgers het soms afweten en dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten gunnen. Bedankt voor uw begrip. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Davey Klantenservice Betervoorbereid.nl
Vragen over opladen van batterij werden door chatbot meteen beantwoord, erg fijn. Het ging over welke oplader en wanneer batterij is opgeladen. Staat niet in de handleiding.

Niet alle producten voorradig

De producten die op de website worden aangeboden blijken na de website niet voorradig te zijn, waardoor mijn bestelling 2-keer diende te worden aangepast. Hierover word je wel geïnformeerd per email en worden voorstellen gedaan om je snel verder te helpen.

Prima en mooie ophangbeugels

Beter niets. Bestelling is mooi op tijd geleverd. Moeten ze nog wel ophangen Wachten is op de keuring van de eva Chair.
Bestelde was er niet meer in de bestelde kleur. Er is contact via de mail opgenomen of ik een andere kleur ook oké vond. Ja dus. De bestelling is direct verzonden en snel en in goede orde ontvangen.
Prima Bollé- bril voor onze activiteiten bij de hondentrainingen ( Holl herder ) ook tijdens canu crossing

Alles is tot tevredenheid uitgevoerd en heb geen opmerkingen.

Ik heb een bestelling gedaan bij brandbeveiligingshop voor levering van 2 st. Solo rookmelder test spray met aerosol incl. blusdeken.

Kwaliteit en communicatie.

Van te voren goed gecommunicërd dat er niet alles er was. Ik heb er toen voor gekozen om alles in een keer, dus wel een x aantal dagen later, te versturen. Goede kwaliteit van spullen.
Fijne website en een nog betere service! Ik bestel al jaren de EHBO/BHV benodigdheden bij BeterVoorbereid.nl en ik ben nog steeds zeer tevreden.
snelle reactie en behulpzaamheid bij spoedbestelling
A V
A. v.

EHBO toppers!

Echt een toppers daar bij Betervoorbereid.nl, vooral goed geholpen door Manoe, mooi assortiment EHBO materialen weten te verzamelen voor meer dan 180 werkbusjes. Bedankt voor alle hulp!

Helpful and kind

Everything it was perfect very kind people help me a lot !!!! very organized!!!! and they send it immediately!!! You can trust them !!!!
Goede communicatie en goed verpakt
Bestelling is volledig en snel geleverd.
Snelle verzending, goede prijzen.
Goede communicatie over de vertraging van een onderdeel van bestelling. Bestelling kwam later en alles was compleet.