Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de duidelijke en gebruiksvriendelijke website en de vriendelijke, behulpzame service van het personeel. De communicatie over bestellingen, voorraadstatus en eventuele vertragingen wordt doorgaans gewaardeerd, en het meedenkende personeel draagt bij aan een positieve winkelervaring. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of niet direct leverbare producten, wat teleurstellend kan zijn. Daarnaast wordt in enkele gevallen onvoldoende contact of terugkoppeling genoemd wanneer er problemen zijn met de bestelling of voorraad.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsBetervoorbereid.nl
Zeer tevreden
Duidelijke webshop met gemakkelijk bestelproces. Snelle levering. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn wordt je hier ook netjes over geïnformeerd met de vraag om te wachten op de complete levering of de bestelling te leveren en het artikel na te sturen. Levering is overigens ook snel en netjes verpakt.
Verbanddoos bijvullen
Ik wilde mijn particuliere verbanddoos bijvullen voor in huis. Er waren veel pakketten op de site. Kostte wel tijd om ze door te nemen. Ze waren ook vaak voor bedrijven bedoeld.
Ik had niet alles nodig van die uitgebreide pakketten.
Uiteindelijk een pakket voor kleine ongelukken gekozen en wat losse verbandmiddelen.
Spullen waren de volgende dag al in huis!
Goed afgehandeld alleen het afleveren heel slecht. Tussen 13.00 uur en 14.00 aflevering maar wordt 18.30 dus niet afgehandeld de volgende dag weer aangeboden om 17.50 dan zijn wij als school gesloten. Beetje jammer
Niet alle producten voorradig
De producten die op de website worden aangeboden blijken na de website niet voorradig te zijn, waardoor mijn bestelling 2-keer diende te worden aangepast. Hierover word je wel geïnformeerd per email en worden voorstellen gedaan om je snel verder te helpen.
Bestelde was er niet meer in de bestelde kleur. Er is contact via de mail opgenomen of ik een andere kleur ook oké vond. Ja dus. De bestelling is direct verzonden en snel en in goede orde ontvangen.
Alles is tot tevredenheid uitgevoerd en heb geen opmerkingen.
Ik heb een bestelling gedaan bij brandbeveiligingshop voor levering van 2 st. Solo rookmelder test spray met aerosol incl. blusdeken.
Kwaliteit en communicatie.
Van te voren goed gecommunicërd dat er niet alles er was. Ik heb er toen voor gekozen om alles in een keer, dus wel een x aantal dagen later, te versturen.
Goede kwaliteit van spullen.
Fijne website en een nog betere service!
Ik bestel al jaren de EHBO/BHV benodigdheden bij BeterVoorbereid.nl en ik ben nog steeds zeer tevreden.
EHBO toppers!
Echt een toppers daar bij Betervoorbereid.nl, vooral goed geholpen door Manoe, mooi assortiment EHBO materialen weten te verzamelen voor meer dan 180 werkbusjes.
Bedankt voor alle hulp!
Helpful and kind
Everything it was perfect very kind people help me a lot !!!! very organized!!!! and they send it immediately!!! You can trust them !!!!
Goede communicatie over de vertraging van een onderdeel van bestelling. Bestelling kwam later en alles was compleet.
Alles was super geregeld. Wij van BVE-Dienstverlening zijn zeer tevreden over de service en verwerking van de bestelling.
Antwoord van Betervoorbereid.nl
Beste,
Bedankt voor de bestelling en voor de leuke beoordeling.
Fijn om te zien dat jullie zo tevreden zijn, dat wordt gewaardeerd!
Indien we u weer van dienst mogen zijn, staan we weer net zo graag voor u klaar!
Fijne dag! :-)
Davey
Klantenservice Betervoorbereid.nl
Mooie EHBO-koffer voor scherpe prijs, vlot geleverd, bedrijf komt heel betrouwbaar over.
Door een foutje mijnerzijds, heeft uw firma dit prima opgelost. Ik ben tevens zeer vriendelijk te woord gestaan !!’
Niet compleet product, maar zonder moet erbij zeggen dat ze het snel en vakkundig opgepakt hebben. Ik heb helemaal niks hoeven te don dan alleen mijn revieuw aanpassen wat zeker verdiend is!! Dank voor de service.
Snelle levering en nog op tijd voor mijn evenement.
Wachten op de levering.
Dank voor de feedback ;-). Klopt, is in de spam beland. De beoordeling heb ik aangepast. Ik wacht op de levering.
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Verkeerde bestelling ontvangen beademing maskers voor over het gelaat in plaats van vingerbobs voor de vinger inmiddels wel snel de goede bestelling ontvangen na telefonisch contact en de verkeerde bestelling weer retour gestuurd via een dpd punt maar toch weer een hoop gedoe retour etiket uitprinten, pakketje weer dicht maken en naar het dpd punt rijden.
makkelijk bestellen en snelle levering