www.zechsal.nl

7.313 reviews in totaal

7.313 beoordelingen sinds 29 feb 2024

Gecertificeerd sinds: 23 mei 2024
zechsal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de werking, effectiviteit en het resultaat van de producten. De natuurlijke samenstelling wordt door de meerderheid gewaardeerd. Ook de snelle, nette levering en het bestelproces worden als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice krijgt veel lof voor vriendelijkheid, behulpzaamheid en persoonlijke aandacht. Daarnaast worden de service, verzending en reacties als opvallend snel ervaren. Veel klanten delen positieve persoonlijke resultaten, zoals vermindering van klachten of een verbeterde nachtrust. Enkele klanten uiten zorgen over chemische toevoegingen in sommige producten.

Reviewswww.zechsal.nl

D F
Denise F.

Top producten, top service

Via de site van Zechsal 1 tube skin repair cream besteld. Snelle leverin Prima cream, je voelt meteen de verzachtende en verzorgende werking. Op de site stond ook dat een kleine tube van 10 ml gratis meegeleverd zou worden. Deze zat echter niet in het pakket. Dit per email laten weten aan Zechsal. Nu bleek dat deze actie al voorbij was en dat men vergeten was dit van de site te halen. De volgende dag ontving ik 2 tubes skin repair cream van 10 ml. Super service!

Jammer

Het idee is super! Producten gebaseerd op magnesium. De sportgel en de mcm gel vind ik qua werking oprecht heel erg goed. Spieren worden voelbaar en merkbaar soepeler en pijn in gewrichten wordt minder. De deo is ongeschikt voor gevoelige vrouwen oksels. Die branden er helemaal mee weg. En wat ik persoonlijk echt heel erg jammer vind is dat de Pure elementaire Face Cream de chemische geurstof Hexamethylindanopyran bevat. Er zitten helaas wel wat meer dubieuze stoffen in. Er zit Hexamethylindanopyran in, een synthetische geurstof die slecht afbreekt in het milieu en bekendstaat als mogelijke hormoonverstoorder. Ook zitten er synthetisch parfum, harde allergenen en vloeibaar plastic in die je huid snel kunnen irriteren in de zon. De UV-filters zijn ook chemisch. Dit product is helaas absoluut niet 'clean' of natuurlijk. Ook zit in het meeste wat in groene en turquoise verpakking zit ook maar 1% magnesium. Maar heet dan wel “magnesium body/hair”. Ik vind het dus erg jammer dat niet het hele merk natuurlijk en goed is. Soms lijkt Zechsal waarde te hechten aan hooggedoseerd magnesium en verantwoorde en natuurlijke ingrediënten en andere producten wil je qua ingrediënten niet gebruiken omdat het chemisch en/of hormoonverstorend is. Je moet dus echt per product moet kijken of het wel of niet oké is en of het wel echt de magnesium geeft die je zou verwachten wbt naam. Dus Zechsal is een goed merk met ook slechte producten of een slecht merk met ook goede producten.

Antwoord van www.zechsal.nl

Fijn om te horen dat je blij bent met de MCM en sportgel! Over de andere producten ben je minder positief en daar wil ik graag nog een toelichting op geven. De deodorant is een product met duizenden fans, je kunt het echter beter niet gebruiken als je je net geschoren hebt. Dan kan het inderdaad prikken. Misschien is dat wat jij ervaren hebt? Dan over de Pure Elements, dat zit net even anders dan jij beschrijft. De parfum is een bio-organische blend van alle geurverbindingen van zuur fruit. Deze verbindingen die uit planten zijn geïsoleerd worden in concentraties beneden de allergenen-grens toegepast in de crème. Verder bevat het product geen synthetische polymeren / vloeibaar plastic. Over de UV filter, dat klopt, die is niet natuurlijk. We hebben gekozen voor een filter die geen witte waas achterlaat op de huid en die zijn er niet in natuurlijke vorm helaas. Je noemt ook de producten in groene en turqoise verpakking - de magnesium bodycream en voetencrème. Deze bevatten 1 tot 3% magnesium. Meer dan 3% is helaas onmogelijk in een crème - deze is dan niet meer stabiel - en het magnesium heeft zeker een functioneel effect op de huid. Het zuivert de huid en maakt haar rustig, ook bij deze concentraties. Mensen met een probleemhuid ervaren dit ook. Verder heeft het een dubbele werking omdat je alsnog ca. 50 mg magnesium te pakken hebt, wat grotendeels door de huid dringt en je magnesiumbalans aanvult. Het is niet genoeg voor je dagelijkse behoefte maar het is toch mooi meegenomen! Tot slot, wij hechten grote waarde aan de puurheid van onze producten en zijn kritisch op wat we aan grondstoffen gebruiken. Hopelijk hebben we je beeld iets bij kunnen stellen. Mocht je toch nog een aantal vragen hebben of verder willen praten over de producten, neem gerust contact met ons op. We zijn altijd benieuwd naar jouw mening en ervaringen!

Magnesium Topper

Wat ik het beste vind van Zechsal is dat ze nieuwe producten blijven ontwikkelen om op zo,'n makkelijk mogelijke manier magnesium binnen te krijgen . Geen pillen met allerlei bijstoffen maar zo puur mogelijk . Intussen weet iedereen wel hoe belangrijk magnesium is maar helaas nog niet hoe je het goed tot je kan nemen . Daarom is Zechsal met de ontwikkeling van producten zo belangrijk en goed . Producten zien er mooi uit , bestellen gaat heel vlot , Uitleg en vragen kan altijd .
Zoals altijd prima verzending en mooie producten. Ik had aangegeven dat ik het jammer vond dat de Zechsal pure element gezichtscrème zonder spf uit het assortiment was. Zaten er vervolgens meerdere proefverpakkingen van die crème in de doos. Super attent!
2 knieoperatie, daarna in voorn. 1 onderbeen irriterende kriebelende huid. Daar smeer ik Z. Magnesium op. Ook ging er iets mis bij het plaatsen van een stent bij het hart. Dat ging via de lies maar bij het uithalen van slangen enzo, blijvende schade in lies. Ik slik tot nu toe ook M olie 2x 15 druppels verdund in water. Al met al, 2.5 jaar revalideren met veel bewegen waar en hoever mogelijk. I.o. m. Fysiotherapeute

Antwoord van www.zechsal.nl

Bedankt voor je review. Wat heb je al veel meegemaakt, maar wat goed om te horen dat je wel baat hebt bij onze magnesium. Veel succes verder met alles! Team Zechsal

tube Zechsal gel voor pijnlijke spieren en pijntjes en vlokken (bad)

ik heb via via advies gekregen om deze gel te kopen ivm spierpijn daarnaast mijn voeten en lichaam zou wel in bad moeten met die vlokken maar ik kan er wel in komen maar niet meer eruit hahahaha dus geen optie , ik heb wel de vlokken voor voetenbadjes en dat voelt heerlijk!
De cream helpt tegen jeuk en ik smeer voor ik naar bed ga mijn kuiten in. Niet altijd maar vaak helpt het ook tegen rusteloze benen. Ook spuit ik savonds Zechsal olie onder mijn voeten ook egen rusteloze benen. E cream smert lekker uit!!
N V
Natasja V.

Heerlijk

Net mee begonnen maar tot nu al een lekker product kwa relaxheid. Heb het voor spieren en botpijn door me Chemotherapieen,operaties en hormoon therapie en voor dat moet ik het wel langer gebruiken maar ben optimistisch gestemd
Heerlijke producten voor mijn gevoelige huid. Voor mijn (eczeem)gevoelige en droge huid maak ik gebruik van de hair en bodywash, bodycream en met enige regelmaat neem ik een warm bad met magnesiumvlokken. Dit zorgt ervoor dat mijn huid soepel blijft aanvoelen en ik de eczeem onder controle kan houden. Echt heel bij met dit product!

Top producten

Superfijne producten. Mijn klanten zijn erg blij met de magnesium behandeling . Te beginnen met het magnesium voetbad . Echt een zeer ontspannen beleving en dankbare klanten . Gr Hetty
Heb de zechsal magnesium druppels besteld en de Vit D3+K2 druppels Altijd tevreden over mijn bestelling bij Zechsal Enige minpuntje is dat de pipet niet lang genoeg is voor de laatste druppels en je dan even flesje op de kop moet doen en zo de laatste druppels eruit kan krijgen. Verder helemaal blij ermee en drink zo ook meer water door de druppels aan een glas water toe te voegen over de gehele dag

Antwoord van www.zechsal.nl

Goedemorgen, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestellingen bij ons :) En bedankt voor je feedback. Wat ik zelf vaak doe bij het laatste beetje is de fles net iets schuiner houden en dan als nog met het pipetje er in en het het laatste restje laten opzuigen. Maar we nemen het zeker mee. Een fijne dag gewenst verder. Team Zechsal

Liefhebber Zechsal

Ik ben al jaren liefhebber van diverse Zechsal producten. Pure natuurlijke producten die hun belofte waarmaken. Gemakkelijk om te bestellen zowel via de website en de app, vaak leuke kortingen, goede prijskwaliteit verhouding en vriendelijke + snelle service!
M V
M. v.

Tevreden klant

Netjes verpakt. Prima levering volgens afspraak online. De magnesium is top. Ik gebruik de deoroller en het werkt bij mij goed. De krampen zijn verminderd in de nacht. Ik heb nu ook de spray gekocht.

Effectieve producten!

Effectieve producten, inzetbaar bij artrose, reuma, jicht en andere ontstekingsziekten. Ook huidaandoeningen, zoals psoriasis en neuropathie (voetenbad met magnesiumvlokken).
nu voor de tweede besteld prettig omdat het niet vettig en goed uitsmeerbaar is en het helpt bij zere spieren ik hen zechzal magnesium pure magnesium msm chondroitin magnesium
M V
M. v.
Verpakking producten is uitstekend met mooie uitleg van welke producten er nog meer te koop zijn. Ik waardeer dat een medewerkster haar naam heeft vermeld dat zij de producten heeft ingepakt. Snelle levering. Ik heb zelf het idee dat ik een verbetering voel. Ik heb zelf de deodorant roller gekocht. Makkelijk aan te brengen. Geur is alleen met aanbrengen daarna vervliegt het.

Super enthousiast !!

ik ben ontzettend enthousiast !! ik slaap veel en veel beter !! kramp is ook weg ! en ben veel minder vermoeid. Ik raad t iedereen aan om te proberen !
De produkten zijn gewoon allemaal Top ,vooral de Mcm en de Voetencreme en vlokken zijn hier thuis niet aan te slepen. Vooral de fans.

Goede producten

De snelle en goed verpakte levering. Het gemakkelijke gebruik van de producten. Het effect van de producten.
Hele vriendelijke klantenservice. Per ongeluk een verkeerd artikel geleverd, de volgende dag al het juiste artikel in huis! Zelfs met een lief briefje van de inpakker ; )

Zechsal bestaat inmiddels ruim 15 jaar en in die tijd zijn we uitgegroeid tot specialist in natuurlijke gezondheidsproducten, met magnesium als basis. We blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden...