Gecertificeerd sinds: 23 mei 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en vlotte levering van de bestellingen. De meeste klanten zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit en effectiviteit van de producten. Daarnaast waarderen zij de vriendelijke, persoonlijke en behulpzame klantenservice. De producten zijn makkelijk te gebruiken en worden geleverd met duidelijke uitleg. Ook wordt het als positief ervaren dat er bij bestellingen persoonlijke notities, extra monsters of individuele aandacht wordt gegeven. Klanten melden bovendien positieve effecten op hun gezondheid, zoals minder pijn, soepelere gewrichten en een betere nachtrust. De verpakking wordt vaak als netjes, stevig en verzorgd beschreven. Een enkeling geeft aan dat de verpakking handiger kan.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswww.zechsal.nl
Top producten, top service
Magnesium Topper
Antwoord van www.zechsal.nl
tube Zechsal gel voor pijnlijke spieren en pijntjes en vlokken (bad)
Liefhebber Zechsal
Zeer tevreden!
Fijne cremes
Top producten, echt kwaliteit!
Enthousiaste klant
Antwoord van www.zechsal.nl
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
www.zechsal.nl
- +31598626810
- www.zechsal.nl
- info@zechsal.nl
- Veendam, NLD
www.zechsal.nl
Zechsal bestaat inmiddels ruim 15 jaar en in die tijd zijn we uitgegroeid tot specialist in natuurlijke gezondheidsproducten, met magnesium als basis. We blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden...