Made in Germany: Als gespecialiseerde leverancier van kwalitatief hoogwaardige aminozuur producten legt JUVEL-5, de langjarige testwinnaar in de Europese markt-vergelijking, speciale nadruk op de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediënten. Voor diverse toepassingsgebieden ontvangt u hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.
Vertrouwen in supplement.Info op webshop duidelijk. Correcte afhandeling. Verzending vanaf bestelling thuis t/n bezorging van pakketbezorgers snel en netjes. Top!
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
6 maanden geleden
Vrij lange levertijd - afgeleverd zonder aan te bellen en gewoon in brievenbus geplaatst
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor juvel-5.nl
SorterenRelevantie
Super producten die doen wat ze beloven.
Levering correct en snel!
De bestelling ging vlekkeloos, netjes na 2 dagen ontvangen. 2 keer besteld, beide goed geleverd. Ik heb beide keren een bestelling gedaan voor 4 maanden. In het begin dacht ik dat het wel hielp, Echter is er helaas geen verdere verbetering opgetreden.
De artikelen bevallen erg goed, de wijze van bezorgen minder! Het pakje werd over een hek heengegooid, gelukkig regende het niet en zat er niet breekbaars in!
Antwoord van juvel-5.nl
7 maanden geleden
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling en bestelling. Onze excuses dat de levering niet naar wens is verlopen. Wij nemen dit dan ook met GLS op.
11 maanden geleden
Goede en snelle levering. Kan niet echt een score geven over het product omdat je het product langere periode moet gebruiken om resultaat te kunnen bepalen
Geïmporteerde beoordelingen: