Certificaat voor juvel-5.nl

No. XC62A2471837167DFE753C456FC925777
 

Geldig vanaf
23-02-2015
Geldig tot
22-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor juvel-5.nl



Uitstekend

4.53/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 174 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft juvel-5.nl al 606 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-09-2019
Besteldatum
15-09-2019
22-09-2019
Uiterst tevreden over het product. Gebruik het nu meer dan één jaar en mijn "bed-prestaties" zijn weer optimaal
En dat op een heel natuurlijke manier, dit in tegenstelling tot de eerder gebruikte "blauwe pilletjes", waarvan de werking ook sterk terugliep.
Daarnaast gemakkelijk bestellen en een vlotte en correcte levering. Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-09-2019
Besteldatum
14-09-2019
21-09-2019
Goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
Bestelling en levering correct en probleemloos verlopen . Zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
no comment
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
02-09-2019
09-09-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
03-09-2019
ik ben nog maar een paar dagen bezig. Ik merk er dus nog niets van
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
30-08-2019
Snel en correct ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Correct afgehandeld én afgeleverd, daar zéér tevreden over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Ben opnieuw begonnen na intermezzo van ruim een jaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
19-08-2019
27-08-2019
weet nog niet hoe de produkten zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Alles was prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
17-08-2019
Geen klachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
Tot nu toe geen levering, heb er op gewacht maar kwam niet
Of de capsules de haaruitval stoppen kan ik niet beoordelen, nog steeds
haaruitval Ik kan niet betalen via internet, ipad verouderd, INGbank
accepteert het niet, kan alleen betalen via acceptgiro
Ben me er niet van bewust gekozen te hebben voor betaling vooraf, ik heb al
dikwijls bij U besteld, en betaal liefst als het pakket binn
1.00
Slecht

juvel-5.nl antwoordt: 19-08-2019
Vriendelijk bedankt voor uw bestelling en beoordeling. Tot op heden hebben wij helaas nog geen betaling ontvangen, dit is dan ook de reden waarom u de bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze klantenservice neemt z.s.m. contact met u op.

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
Na het aanmaken van een account en het invoeren van de bestelling en een betaling werd de bestelling in twee dagen thuis bezorgd.
Snelle levering
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
12-08-2019
De levering was snel en vlot. Heb in het verleden al Juvel-5 gebruikt en goede resultaten ervaren. Ben nu pas opnieuw beginnen innemen en wacht nog even de resultaten af.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
11-08-2019
ik heb dit al doorgespeeld naar de leverancier. GLS berichtte in eerste instantie - niet leverbaar ,bedrijf gesloten. gebeld met leverancier na een paar dagen wel bezorgd echter, het pakketje stond in een openbare ruimte op de brievenbussenbox. Ik had geluk dat ik net thuiskwam en het waarschijnlijk net was neergezet. Toen ik op track and trace keek stond er afgeleverd- getekend (met mijn naam)
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
10-08-2019
Vind de enquête zo kort na levering niet zoals jet hoort heb het product net in huis na een verlate levering en heb dus nog niet product gebruikt, waar praten we over
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
05-08-2019
Gelukkig geen giga pillen maar makkelijk inneembare capsules. Nog niet zo lang geleden begonnen, dus moet nog wachten op de resultaten.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
04-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
prima geheel volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
28-07-2019
Wat vertraging bij levering door gls maar voor de rest geen probleem
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
19-07-2019
26-07-2019
prima verzorgd en goed op tijd
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
22-07-2019
Met de inname van de producten ben ik net gestart. Dus ik weet nog niet welk effect ze gaan hebben bij mij. Hopelijk veelbelovend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
11-07-2019
20-07-2019
Ben heel tevreden met het product en de snelle levering .
Na 7 maanden Juvel 5 gebruikt te hebben zie ik nu duidelijk resultaat. Nagels zijn sterk en groeien geweldig , idem de haren.
Niets dan lof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
15-07-2019
Snel geleverd en al een jaar zeer tevreden met de haar, huid & figuur pillen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
07-07-2019
Product kan ik nog niet beoordelen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
28-06-2019
05-07-2019
Omdat ik nog maar twee dagen in het bezig ben van juvel-5 is het uiteraart nog te vroeg om een oordeel te geven, maar op een later tijdspit zal ik dit zeker doen. Met vriendelijke groet
Johan
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Product heel goed totaal geen haaruitval meer.
Snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
04-07-2019
Dit produkt doet wat het belooft.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
alles ging zoals afgesproken .
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-07-2019
Besteldatum
24-06-2019
01-07-2019
Prima product gebruik het al jaren en het bevalt me nog steeds
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
heeft lang geduurd voor het binnen was
3.67
Goed

juvel-5.nl antwoordt: 01-07-2019
Wij danken u hartelijk voor de opgegeven bestelling en beoordeling in onze shop. Volgens de track en trace van GLS is uw bestelling 1 dag na verzending bij u afgeleverd.

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
20-06-2019
goede wijn behoeft geen krans
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Prijs kwaliteit snelle verzending perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
15-06-2019
product is snel geleverd, verder geen bijzonderheden
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
09-06-2019
Alles was prima
5.00
Uitstekend

juvel-5.nl klantbeoordeling

juvel-5.nl

Aminozuren, vitamine en mineraalstoffen

juvel-5.nl werd op 23-02-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Made in Germany: Als gespecialiseerde leverancier van kwalitatief hoogwaardige aminozuur producten legt JUVEL-5, de langjarige testwinnaar in de Europese markt-vergelijking, speciale nadruk op de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediënten. Voor diverse toepassingsgebieden ontvangt u hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Contact
Avda. Cortes Valencianas 58
46015 Valencia
Spanje
ts@juvel-5.nl
juvel-5.nl
Winkel-exploitant
AMINOVA S.L.
Avda. Cortes Valencianas 58
46015 Valencia
Spanje
Handelsregister
Registro Mercantil de Valencia, Tomo: 9564, Libro: 6846 B53985982
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jarnail Singh Sidhu
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met juvel-5.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.