juvel-5.nl- Logo - Beoordelingen

juvel-5.nl
Beoordelingen:

30 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden918 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel al jaren bij Juvel-5 naar volle tevredenheid. Het is een duidelijke website, het bestelproces gemakkelijk, de levering snel en altijd super netjes ingepakt in passende doosjes. Géén mega doos met een paar potjes en de rest vulmateriaal!

Meest relevante negatieve beoordeling

14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte bezorging. Ik moet het nu op gaan halen bij een adres dat niet dichtbij mijn adres is. En eerst wachten tot het daar gearriveerd is. Ik zou een bericht krijgen als het daar afgeleverd is. Ik heb nog steeds geen bericht daarvan gehad. Het duurt dus nu wel erg lang!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor juvel-5.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
MD
Maurice d.
Enschede
7 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vertrouwd

Ken het niet anders van jullie…. Bestellen en binnen 3 dagen is het binnen
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Al 20 jaar tevreden klant
Beoordeling melden
MD
Maurits d.
Amsterdam
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid van leveren en eenvoudig bestellen
Beoordeling melden
MV
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
GB
Gerrit B.
Enschede
23 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel al jaren bij Juvel-5 naar volle tevredenheid. Het is een duidelijke website, het bestelproces gemakkelijk, de levering snel en altijd super netjes ingepakt in passende doosjes. Géén mega doos met een paar potjes en de rest vulmateriaal!
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Je voelt de goede werking in je lichaam. Je hebt meer energie en kan daarom veel meer doen. Ook in se sportzaal merk ik het verschil. Ik heb het mijn vrienden aanbevolen en zij zijn er ook enthousiast erover
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
omdat het beloofde shiatsu nekmassageapparaat niet werd meegeleverd omdat het er niet meer was, kreeg ik een korting van 50 euro op toekomstige bestellingen
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Om te beginnen:een goede en vlotte bezorging.De werking van het product bevalt goed.Mijn haar ziet er gezonder uit en minder last van haaruitval
Beoordeling melden
DV
Dirk V.
Dordrecht
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle afdoening. precies op tijd volgens de belofte. Zoals ik wilde dat alle internet aankopen zouden verlopen
Beoordeling melden
AV
ad v.
BODEGRAVEN
2 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Cholesterol van 7. Naar 3.5 Doet wat het beloofd buikje echt geslonken Zeer tevreden klant
Beoordeling melden
AO
Andries O.
Waskemeer
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een geweldig en gezond product Voor gezondheid en welzijn van het lichaam.
Beoordeling melden
MD
Maurice d.
Enschede
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

binnen 3 dagen binnen

Het is tot nu toe altijd binnen 3 werkdagen binnen gekomen…dat is goed
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kortingen verstrekken zo nu en dan voor vaste klanten zoals ik:)
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu nooit een slechte ervaring gehad en ik bestel al jaren.
Beoordeling melden
PH
PMH H.
Spijkenisse
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik denk dat ik het nog te kort…

Ik denk dat ik het nog tw kort gebruikt, pas 1 potje.
Beoordeling melden
PH
PMH H.
Spijkenisse
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weet niet gebruik het n 5 dagen
Beoordeling melden