Certificaat voor juvel-5.nl

No. XC62A2471837167DFE753C456FC925777
 

Geldig vanaf
23-02-2015
Geldig tot
22-02-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor juvel-5.nl



Uitstekend

4.65/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 115 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft juvel-5.nl al 441 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
15-10-2018
alles in orde, vlug geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
09-10-2018
Vlotte en juiste levering.
Heb duidelijk baad met dit product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
09-10-2018
Levering vond niet plaats op aangegeven adres, maar op factuuradred
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
06-10-2018
Besteldatum
22-09-2018
06-10-2018
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
05-10-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
05-10-2018
Levering GLS te laat door vertraging in transport en overslag.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
04-10-2018
Een perfecte levering van de juiste/gevraagde producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
27-09-2018
alles is naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
24-09-2018
Na drie maanden nog geen zichtbaar effect na gebruik van de supplementen, maar ik geef het product wat langer de tijd. Levering was beide keren top
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
20-09-2018
Doet wat het belooft. Wel heel duur.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
20-09-2018
Zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
17-09-2018
Ze doen wat ze beloven. Snelle levering. Niets op aan te merken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
16-09-2018
Product kan ik nog niet beoordelen, net deze week ontvangen en pas is gebruik.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
12-09-2018
Alles OK
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
11-09-2018
EEN MUST
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
11-09-2018
Product kan ik nog niet beoordelen, ben er net mee begonnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
11-09-2018
Over het produkt kan ik nog niets :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
03-09-2018
Gebruiken al geruime tijd de producten van Juvel-5 nog geen enkele keer iets mis gegaan, houden zo.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
31-08-2018
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
26-08-2018
Levering en service perfect. Mijn echtgenote en ik hebben het eerste potje gedeeld dus is de behandelingstermijn te kort om over een goede werking te kunnen oordelen maar vooral op de huid lijkt er toch een verbetering merkbaar. We bestellen in elk geval elk een potje bij.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
25-08-2018
Prima betrouwbaar bedrijf met kwalitatief zeer goede producten. Levering zeer accuraat .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
23-08-2018
Het was zoals wij gewend waren .
goede en snelle website en een snelle levering
Prima voor elkaar en ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
23-08-2018
Zeer vlotte levering van een uitermate goed werkend product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
21-08-2018
Juvel 5 huid haar en figuur helpt bij mij goed tegen acne. Eigenlijk beginnen nemen voor mijn beschadigd haar en per toeval opgemerkt dat ik meer acne heb als ik het enkele dagen niet neem. Heb nadat mijn eerste potjes op waren een goedkoper supplement gekocht maar al snel weer juvel5 besteld. Ik neem wel maar 2 ipv de 4 aanbevolen tabletten want het is wel duur.
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
19-08-2018
Het bevalt prima, ik heb er een gezonde lichamelijke conditie van gekregen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
15-08-2018
alles wat ik aan gevinkt heb is goed zeer tevreden gr jan mies
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
15-08-2018
Prima bezorgd, producten lijken tot zover ook prima te zijn, dit is uiteraard nog even afwachten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
11-08-2018
Bestelling en aflevering probleemloos verlopen. Goede informatie omtrent bestelling. Over de bestelde producten valt nog niets te zeggen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
07-08-2018
Ik gebruik al een tijdje juvel5 huid haar en figuur, in het begin 4 pillen per dag maar inmiddels gebruik ik nog maar 2 pillen alleen savonds omdat ik het anders te duur vind. Volgens mijn vriend zie ik er goed uit maar ik weet niet of hij een goede graadmeter is haha.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
28-07-2018
06-08-2018
Zoals hierboven aangegeven ben ik tevreden over de levering en de service. Het product ben ik pas sinds kort aan het gebruiken, maar ik heb enkele nachten goed geslapen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
06-08-2018
Snelle levering.
Na 7 maanden gebruik nog geen opvallend resultaat;helaas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2018
Besteldatum
29-07-2018
05-08-2018
8 Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
30-07-2018
Goed product. Ik had eerst een hoeveelheid capsules voor een maand maar heb nu maar meteen voor die maanden besteld. Overzichtelijke website en een prima levering Ik zag overigens op de Duitse website interessante producten die ze op de Nederlanse website niet aanbieden en vroeg me af wat daarvoor de reden is.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
20-07-2018
27-07-2018
Zeer vlot ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
13-07-2018
24-07-2018
Het Levering is nog steeds niet plaats gevoenden
1.00
Slecht

juvel-5.nl antwoordt: 25-07-2018
Wij danken u hartelijk voor de opgegeven bestelling en beoordeling in onze shop. Volgens track en trace van GLS is bij aanbieding van uw pakket niemand op het opgegeven adres aangetroffen en heeft GLS uw pakket in het depot opgeslagen. Onze klantenservice neemt z.s.m. telefonisch of per e-mail contact met u op omtrent de levering.

Datum van publicatie
24-07-2018
Besteldatum
16-07-2018
24-07-2018
Zeer snelle bezorging. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-07-2018
Besteldatum
15-07-2018
23-07-2018
Helemaal niets op aan te merken op leveringstermijn, zeer snel. Product op zich kan ik (nog) niet inschatten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
19-07-2018
Ik kan nog niks over de producten zeggen, ben er net mee begonnen. Maar de levering was lekker snel.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Prima geregeld, Juvel-5 voldoet aan gestelde verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
04-07-2018
12-07-2018
Dit is mijn 2e bestelling Juvel-5.
Ik heb baat bij het product, de bestelling is eenvoudig en er wordt omgaand geleverd.
Zeer tevreden en kan zowel het product als de leverancier van harte aanbevelen
5.00
Uitstekend

juvel-5.nl klantbeoordeling

juvel-5.nl

Aminozuren, vitamine en mineraalstoffen

juvel-5.nl werd op 23-02-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Made in Germany: Als gespecialiseerde leverancier van kwalitatief hoogwaardige aminozuur producten legt JUVEL-5, de langjarige testwinnaar in de Europese markt-vergelijking, speciale nadruk op de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediënten. Voor diverse toepassingsgebieden ontvangt u hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Contact
Avda. Cortes Valencianas 58
46015 Valencia
Spanje
ts@juvel-5.nl
juvel-5.nl
Winkel-exploitant
AMINOVA S.L.
Avda. Cortes Valencianas 58
46015 Valencia
Spanje
Handelsregister
Registro Mercantil de Valencia, Tomo: 9564, Libro: 6846 B53985982
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jarnail Singh Sidhu
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met juvel-5.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.