Certificaat voor juvel-5.nl

No. XC62A2471837167DFE753C456FC925777
 

Geldig vanaf
23-02-2015
Geldig tot
22-02-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor juvel-5.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 162 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft juvel-5.nl al 519 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
21-03-2019
Geweldig geen haaruitval meer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
18-03-2019
Op dit moment gebruik ik Juvel-5 drie maanden. Ik voel me fitter, mijn huid voelt gladder en steviger, mijn haar voller.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Service en levering tiptop
Product gebruik ik nog te kort om te beoordelen
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
17-03-2019
Al bijna 10 jaar ontvang ik juvel-5 capsules naar volle tevredenheid: Product lijkt goed te werken en de begeleidende service is uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Snelle levering. Over het product kan ik nog geen oordeel geven
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Steeds correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Bij de 1ste levering ontbrak er 1 potje.
Na dit gecommuniceerd te hebben werd dit onmiddellijk in orde gebracht.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Ik gebruik al langere tijd Juvel5 huid en haar en volgens reacties zie ik er nog steeds goed uit met mijn 63 jaar. Ik weet niet of het door de pillen komt maar denk zelf van wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
06-03-2019
13-03-2019
Duidelijk en helder overzicht van bestelling en verzending.
Ook verzoek om bestelling op een ander moment aan te bieden verliep vlekkeloos.
Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Netjes op tijd ontvangen. Eerste bestelling is nog te vroeg om oordeel over het product te geven.
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
10-03-2019
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
01-03-2019
Ik vind het product wat ik al jaren koop erg duur. Wil ik het kosteloos opgestuurd krijgen, dan moet ik er 4 van kopen en dat vind ik niet correct. Andere Internet-bedrijven leveren hun goederen al zonder verzendkosten te berekenen vanaf Euro 40,--. Ik snap wel dat jullie dat laag vinden, maar dat de hoogte van de bestelling eerst Euro 132,-- moet zijn, vind ik echt niet kunnen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Product juist gekregen, nog afwachten op resultaat.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
28-02-2019
Prima capsules maar wel duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
27-02-2019
Ik slik nu twee weken maar ik heb sinds een week hoge bloeddruk en vanavond de ambulance voor de deur vanwege druk op de borst. Ik ga nu even stoppen om te kijken of mijn bloeddruk weer normaal wordt.
2.67
Redelijk

juvel-5.nl antwoordt: 28-02-2019
Wij danken u hartelijk voor de opgegeven bestelling en beoordeling in onze shop.Omdat de inhoudsstoffen van onze producten van natuurlijke oorsprong zijn, kunnen bij- en wisselwerkingen nagenoeg worden uitgesloten. Daarom raden wij u aan ter verduidelijking van de oorzaak contact met uw arts op te nemen.

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
18-02-2019
27-02-2019
Snelle levering, mogelijkheid om in een pakjesautomaat te leveren.
Product goed verpakt.
Of het echt werkt, kan ik moeilijk zeggen omdat ik het combineer met andere zaken, maar ik voel me er wel goed bij.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-02-2019
Besteldatum
19-02-2019
27-02-2019
super
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
22-02-2019
Of het product goed is, weet ik nog niet, pas in huis
Wel snelle levering dus alles netjes voor elkaar
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
22-02-2019
De werking van het product moet ik nog ervaren.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
13-02-2019
20-02-2019
Ben net begonnen dus nog geen beoordeling.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2019
Besteldatum
12-02-2019
20-02-2019
Uitstekend product. Voel me er heel energiek door.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Heb de zending in goede orde ontvangen
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
15-02-2019
Levering snel en correct uitgevoerd. Was toevallig thuis. Lucky me. Is me niet duidelijk waar pakket zou worden afgeleverd als niet thuis zou geweest zijn.
Ben onmiddellijk gestart met S-Balance te nemen. Onmiddellijk een lichte verbetering in mijn slaappatroon ... nog veel wel wakker worden maar bijna elke keer onmiddellijk terug in slaap vallen. Veelbelovend alvast.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Super service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
Snelle service en fijne producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
04-02-2019
12-02-2019
Mijn zoon is tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
09-02-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
08-02-2019
Is niet veel over te zeggen...het is perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2019
Besteldatum
27-01-2019
07-02-2019
Prijs/prestatie alsmede of het product aan de verwachtingen voldoet zal nog moeten blijken omdat het hier een kuur over een langer tijdsbestek betreft.
vandaar mijn oordeel over het product: redelijk.
De capsules en verpakking zien er naar verwachting goed uit. De werking zal nog moeten blijken.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
23-01-2019
06-02-2019
Snel geleverd en goede aangekomen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
05-02-2019
De bestelling en levering waren top geregeld. En prima op tijd
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
23-01-2019
2 dagen na bestelling in huis, zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
21-01-2019
Sinds enkele dagen aan het innemen. Voorlopig nog geen resultaat maar ik heb er vertrouwen in dat het na enkele weken wel doeltreffend wordt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
alles is goed geregeld en het produckt is goed ik geef er een 9 voor
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
Alles perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
16-01-2019
Uitstekend product en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Zoals aangegeven, goed een 7.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
15-01-2019
Pakket is goed ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
14-01-2019
Steeds een snelle service en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
10-01-2019
Producten kan ik pas later aan u meede delen
4.00
Goed

juvel-5.nl klantbeoordeling

juvel-5.nl

Aminozuren, vitamine en mineraalstoffen

juvel-5.nl werd op 23-02-2015 gecertificeerd door Trusted Shops.

Made in Germany: Als gespecialiseerde leverancier van kwalitatief hoogwaardige aminozuur producten legt JUVEL-5, de langjarige testwinnaar in de Europese markt-vergelijking, speciale nadruk op de zuiverheid van de gecertificeerde ingrediënten. Voor diverse toepassingsgebieden ontvangt u hoogste kwaliteit tegen een eerlijke prijs, zonder bijwerkingen en receptvrij.

Contact
Avda. Cortes Valencianas 58
46015 Valencia
Spanje
ts@juvel-5.nl
juvel-5.nl
Winkel-exploitant
AMINOVA S.L.
Avda. Cortes Valencianas 58
46015 Valencia
Spanje
Handelsregister
Registro Mercantil de Valencia, Tomo: 9564, Libro: 6846 B53985982
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jarnail Singh Sidhu
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met juvel-5.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.