Klanten zijn tevreden over de werking van het product en merken positieve resultaten op. Ook wordt de snelle en correcte levering gewaardeerd. Daarnaast worden kortingen gewaardeerd door klanten. Toch wordt de prijs van het product vaak als te hoog ervaren, ondanks de waardering voor de kwaliteit. Verder vinden klanten het aanbod van kortingen soms nog onvoldoende en vragen zij om meer acties.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsjuvel-5.nl
De toestand van mijn haar is gestabiliseerd en dat is voor mij een goed resultaat
het is een fijn produckt en mijn vrouw heeft er baat bij
zeer snelle levering
Best tevreden mee
Pak dit al een paar jaar en voel mij daar zeer goed bij, vraag mij niet hoe het komt maar pijn in de knieën is weg en slaap een stuk vaster. kortom voel mij daar goe bij. Enkel de geldbeugel is iets minder, is vrij duur zelfs met korting.
Ten eerste klopt de vraag niet.
Als het over verbetering gaat moet je weten wat er NIET goed gaat.
Nou ik slik de capsules alleen ik merk er niet veel van of duurt het wat langer?
Antwoord van juvel-5.nl
Geachte juvel-5-klant,
Hoe lang het duurt voordat een eerste effect van de aminozuren zichtbaar wordt, verschilt van persoon tot
persoon. Uit de ervaringen van onze klanten blijkt dat het gemiddeld 4-8 weken duurt bij continu gebruik, afhankelijk van het soort product dat wordt gebruikt.
Aantrekkelijkere aanbiedingen.
Aantrekkelijker aanbiedingen.
Wij zijn zeer tevreden over producten van Juvel 5 c balance en gewricht direct. Eerste cholesterol mooi in waardes, mijn echtgenote is blij met gewricht direct, prijs gaat wel parten spelen ( moeten wél hele goede mineralen gebruikt worden?)
nvt
eindelijk produkten die ECHT helpen!
Snelle reactie op vragen en resultaten van uw tussenkomsten
Werk goed voor mijn man. Spijtig dat de aminozuren zo duur zijn. Heb nu gelukkig met korting kunnen kopen. Dus meermaals kortingen geven!
Al jaren naar tevredenheid gebruikt, bewezen goede cholesterol waardes
Keurig en op tijd geleverd , zeer tevreden
Snelle levering, goed en neutraal verpakt, eenvoudige bestelprocedure en deze keer een aantrekkelijke korting.
Al 20 jaar neem ik Juvel -5
Ik zou het heel fijn vinden mochten vaste klanten eens een extraatje kregen.
correcte afhandeling en bezorging
Betere erectie
Goed produckt goede prijs snelle levering