de meest positieve beoordeling Het ging een beetje moeilijk om het pakket bij het afhaalpunt te krijgen. Niet de mensen zijn het schuld, maar het systeem van jullie is wat lastig.
Verder lezen
de meest kritische beoordeling Opnieuw gaat het mis bij GLG koerier. Die had het pakje bij iemand een aantal deuren verderop neergelegd en geen kaartje in de bus. Wel email dat het is geleverd, nou klant ga zelf maar zoeken
Verder lezen
Beoordelingen voor juvel-5.nl Geverifieerde beoordeling
Ik gebruik het bijna 10 jaar en heb er veel baat bij. Het cholesterolgehalte is nog steeds op peil.
nuttig Beoordeling melden
Snelle levering, goed verpakt zoals altijd door dit bedrijf.
Goed product,snelle levering
nuttig Beoordeling melden
alles was gewoon zoals ik dat verwacht. Dus alles was in orde, zoals een bestelling hoort te zijn
nuttig Beoordeling melden
Eenvoudige bestelling en zeer snelle en correcte aflevering van een goed product! Zeer tevreden.
nuttig Beoordeling melden
Het is fijn, reeds jaren gebruik ik Juvel.
nuttig Beoordeling melden
snelle levering en goed product.
Snelle en correcte levering
Snel geleverd. Werkt goed
Is goed zoals het is.
Vlugge levering.
Ok
nuttig Beoordeling melden
Ter controle van de echtheid Geverifieerde beoordelingen: Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.
Geïmporteerde beoordelingen: Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen. Alle informatie over onze verificatiemaatregelen.