Gecertificeerd sinds: 21 mei 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn overwegend positief over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De meeste klanten waarderen de kwaliteit en werking van de producten. Klanten ervaren de begeleiding als deskundig, professioneel en motiverend. Ook zijn zij erg tevreden over de behulpzame en vriendelijke klantenservice. Daarnaast noemen klanten dat bestellen eenvoudig is en de producten prettig in gebruik zijn. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de productkwaliteit, zijn er enkelen die ontevreden zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsRebuild Body Plan
Eerste bestelling en nu al super enthousiast met de producten.
Tot nu toe voor het eerste keer besteld, besteld toen er een geweldige aanbieding was, dat was ideaal om weer meerdere producten in huis te hebben. De producten zijn fijn in gebruik. Al bij al een fijne klantenservice met tijd voor advies en uitleg van hun producten voor de doelen die je wilt behalen, zodat je de juiste producten kan kiezen. En de levertijd was super snel. Dank voor jullie top service!
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in Rebuild Body Plan! 🇧🇪
Wat fijn om te lezen dat je direct enthousiast bent over de producten én onze service. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor persoonlijk advies, zodat iedereen de juiste producten kiest die passen bij zijn of haar doelen. Mooi dat je dit zo hebt ervaren.
Veel succes met je verdere resultaten en bedankt voor je bestelling vanuit België. We hopen je nog vaak terug te zien!
Coach Hakan 💪😃
Pre workout
De Pre Workout doet wat ze zeggen en schrijven,minimaal tintelingen..Goede energie en geen zenuwachtigheid of hart kloppingen.
En de goesting om de training extra goed te knallen
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de Pre Workout goed bevalt en je die extra energie geeft tijdens je training. 💪
Snelle levering en uitstekende service
Bestelling de volgende dag al in huis, en er was iets niet helemaal goed en werd gelijk gemaild en gebeld vanaf het vakantieadres om het op te lossen. Dat is nou service!
Antwoord van Rebuild Body Plan
Beste Sappie, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de bestelling snel is geleverd en dat we het probleem direct naar tevredenheid konden oplossen. Veel plezier met je bestelling!
ik gebruik fatburner en d…
werkt goed wat ik gebruik fatburner en detox en ook cla
maar je moet ook zelf serieus zijn in wat je wil bereiken
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen! 💪 Geweldig om te horen dat de Fatburner, Detox en CLA je goed bevallen. Je hebt helemaal gelijk: supplementen kunnen je ondersteunen, maar uiteindelijk maak je met de juiste inzet en een gezonde leefstijl het verschil. Bedankt dat je jouw ervaring hebt gedeeld en heel veel succes met het behalen van je doelen! 🙌
De klantvriendelijkheid en goede service zijn top bij Rebuild. Ga zo door!!!
Antwoord van Rebuild Body Plan
Ontzettend bedankt voor deze mooie 5-sterrenreview! 🙏🏼 Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantvriendelijkheid en service. Daar doen we het voor! 💪🏽😊 Bedankt voor het vertrouwen en natuurlijk gaan we zo door! 🙌🏼
Hele snelle levering.
Eerlijke producten. Prijs kwaliteit is goed.
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt Sandra voor de mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! 💪
Sportieve groet,
Klantenservice Rebuild Nutrition
Super pre workout en zeer snelle levering..
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de pre-workout én de snelle levering. 💪
Bestelling snel en goed ontvangen 👍💪🏽
Top
Fijn werkt top
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Super om te horen dat alles goed werkt en dat je tevreden bent. 💪
Stipte en correcte levering.
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor de mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat alles stipt en correct is geleverd. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Sportieve groet,
Klantenservice Rebuild Nutrition
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. 💪
Antwoord van Rebuild Body Plan
Ik vind de begeleiding erg professioneel en je krijgt goede uitleg en de producten zijn echt goed en altijd op tijd word het geleverd.
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je mooie woorden en uitgebreide review 😃 Super om te horen dat je tevreden bent over de begeleiding, uitleg en onze producten. We doen elke dag ons best om kwaliteit en service op hoog niveau te houden, dus dit waarderen we enorm 💪
Heel veel succes nog met jouw doelen en bedankt voor je vertrouwen in Rebuild Nutrition 🙌
De Fatbutner, doet wat ie belooft. Geen cravings meer en genoeg energie om te sporten.
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je review en je mooie feedback! Fijn om te horen dat de Fatburner voor jou doet wat hij belooft en dat je minder cravings ervaart én voldoende energie hebt om te sporten. 💪 We waarderen je review enorm. Mocht je nog tips hebben waarmee we ook die vijfde ster kunnen verdienen, dan horen we dat natuurlijk graag. Veel succes met het behalen van je doelen! 🙌
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! Heel fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen je vertrouwen enorm. 💪
Alles is top! Niet alleen producten, maar ook de de hulp bij vragen hoe Ik moet trainen wat ik moet eten ect
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je mooie review! 😊 Super om te horen dat je niet alleen tevreden bent over de producten, maar ook over de begeleiding en hulp bij training en voeding. Daar doen we het uiteindelijk voor. Veel succes met je doelen en bedankt voor het vertrouwen in Rebuild! 💪🔥
Bestellen , en ontvangen ! Super snel en gemakkelijk
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel en naar wens is ontvangen. We doen iedere dag ons best om onze klanten zo snel en goed mogelijk te helpen. Bedankt voor je vertrouwen in Rebuild Body Plan en we hopen je snel weer terug te zien! 💪😊
Beste eiwit poeder die ik ken.
Antwoord van Rebuild Body Plan
Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met onze eiwitpoeder. We waarderen je vertrouwen in Rebuild Nutrition enorm en wensen je veel succes met het behalen van je doelen. We hopen je snel weer terug te zien! 💪🙌
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Rebuild Body Plan
Bezoek websiteOver