Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewscelebratevitamins.nl
smaakt als deluxe snoep!
Voor mensen met een bariatrische ingreep een verademing! Dat het nu mogelijk is de verplichte vitaminen en calcium te laten smaken als deluxe snoepgoed. Enige nadeel; net als deluxe snoepgoed zijn ook deze vrij duur.
Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat onze vitamines en calciumproducten voor u een echte verademing zijn en zelfs smaken als luxe snoepgoed. Dat is precies waar wij naar streven: de dagelijkse inname na een bariatrische ingreep zo aangenaam mogelijk maken. 😊
Bedankt ook voor uw eerlijke opmerking over de prijs. Wij besteden veel aandacht aan hoogwaardige ingrediënten en aan supplementen die speciaal zijn ontwikkeld voor de behoeften na bariatrische chirurgie.
Bedankt voor uw vertrouwen en wij wensen u veel gezondheid en succes op uw verdere traject!
Duidelijkere beschrijving van producten. Ik gebruik al jaren Calcium oranje butst kauwtabletten van Celebrate. Wilde ze nu weer bestellen, maar kon ze niet makkelijk vinden. Toen heb ik per ongeluk de calcium tabletten besteld; vaste tabletten die je niet kan kauwen. Deze zijn te groot voor me om door te slikken. Bij maagresectie is nervus vagus beschadigd met gevolgen voor slikfunctie. Daarin sta ik vast niet alleen. Mijn vraag is om het makkelijker te maken om te vinden wat je zoekt. En dan niet met een heleboel gerelateerde producten aan te komen.
Antwoord van celebratevitamins.nl
Hartelijk dank voor je eerlijke feedback.
Het spijt ons dat het zoeken naar de juiste Calcium kauwtabletten niet duidelijk genoeg was en dat je daardoor per ongeluk de verkeerde tabletten hebt besteld. We begrijpen heel goed dat grote tabletten na een maagoperatie moeilijk of zelfs onmogelijk kunnen zijn om door te slikken.
Je opmerking over de vindbaarheid van producten en het grote aanbod aan gerelateerde producten nemen we serieus. We werken continu aan het verbeteren van onze webshop en jouw feedback helpt ons daarbij enorm.
Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing voor jou 💙
Snelle levering. Goede producten
Dank je wel voor je 5-sterren beoordeling! 😊
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze producten goed vindt. Daar doen we het voor!
Bedankt voor je vertrouwen in Celebrate Vitamins! 💜
Duidelijke site, goede producten, snelle levering
Antwoord van celebratevitamins.nl
Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling!
Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt, tevreden bent met de producten en dat de levering snel is verlopen. Precies zoals het hoort! 👍
Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met onze producten 💙
Super goeie wls kauw multivitamine mijn bloedwaardes zijn altijd goed
Antwoord van celebratevitamins.nl
Dank je wel voor je mooie review! 😊
We zijn heel blij om te horen dat je zo tevreden bent met onze WLS kauw-multivitamine en dat je bloedwaarden goed blijven – precies waarvoor we onze producten ontwikkelen.
Dank je wel voor je vertrouwen in Celebrate! 💙
Vielen Dank für deine 5 Sterne! ⭐️
Das freut uns sehr 💛
Schön, dass du zufrieden bist – danke für dein Vertrauen!
De kauwbonbons goed te verstouwen
De kauwbonbons zijn goed te verstouwen. De smaak is intens en zoet. Geen gedoe meer met oprispingen of maagpijn, zoals ik met andere multivitamines/ijzersupplementen had. Daarnaast is de verzending supersnel en goed geregeld.
Bedankt voor je 5 sterren! 🌟
Fijn dat de kauwbonbons goed te verdragen zijn en dat je geen last meer hebt van oprispingen of maagpijn. Geweldig dat je ook de smaak en de snelle levering waardeert! 💚
Vielen Dank für deine 5-Sterne-Bewertung! 💛
Wir freuen uns sehr, dass du zufrieden bist 😊
Danke für dein Vertrauen – wir sind jederzeit gerne für dich da! 💫
Gut
Bin bis jetzt zufrieden
Vielen Dank für deine 4-Sterne-Bewertung! ⭐
Es freut uns sehr, dass du bisher zufrieden bist. 😊
Wenn du Anregungen hast, wie wir dein Erlebnis noch besser machen können, freuen wir uns jederzeit über dein Feedback! 💙
Vielen Dank für deine ⭐⭐⭐⭐⭐ Bewertung! 💛
Wir freuen uns riesig über deine 5 Sterne 🙌😊
Schön, dass du mit Celebrate Vitamins zufrieden bist und uns dein Vertrauen schenkst.
Danke, dass du Teil unserer Community bist! 💛
Moet nog even afwachten of ik geen ijzer in mijn heeft maandag naar ziekenhuis dan hoor je wel of het goed op ogenblik heeft ik geen jeuk meer gaat het beter omdat ik gastric bypass operatie gehad
Antwoord van celebratevitamins.nl
Bedankt voor het delen van je ervaring! Elke beoordeling helpt ons om de kwaliteit van onze producten te behouden en te verbeteren. We waarderen je vertrouwen in ons.
Fijne smaak van de producten
De producten smaken lekker en eten ook makkelijk weg.
Smelten redelijk snel.
Tot de volgende bestelling.
Antwoord van celebratevitamins.nl
Heel erg bedankt voor je geweldige beoordeling! 🌟
Wat fijn om te horen dat je de smaak van onze producten lekker vindt en dat ze makkelijk in te nemen zijn.
We kijken nu al uit naar je volgende bestelling!
Hartelijke groetjes
Katrin van de Celebrate Vitamins klantenservice
Dat echt helpt met mijn bloedwaarden geen ijzer meer
Wat fijn om te horen, dank je wel voor je 5 sterren! 🌟
Geweldig dat je bloedwaarden verbeterd zijn en dat je geen ijzertekort meer hebt – precies waarvoor we het doen! 💪
Als je ooit vragen hebt of advies wilt, we staan altijd voor je klaar. 😊
Hartelijke groet
Je Celebrate Vitamins Team
Geen idee, van bestellen tot leveren was prima.
Beste Yvonne,
Wat leuk om je te mogen verwelkomen bij Celebrate! Geweldig dat je na het proefpakket meteen een passende keuze hebt kunnen maken.
We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent over onze service. Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal en we doen er alles aan om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Dank je wel voor je mooie beoordeling én voor het vertrouwen in ons. Heel veel succes gewenst in deze eerste fase – wij staan altijd voor je klaar!
Hartelijke groet,
Team Celebrate
Ik ben erg blij
Antwoord van celebratevitamins.nl
Bedankt voor je 5 sterren! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar!
Bijwerkingen ongewenst.
De bijwerkingen was krachtige braken en buikpijn. Maar dit is persoons afhankelijk de levering was wel snel.
Tevens had de pil sterke geur.
Antwoord van celebratevitamins.nl
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. 💚 Wat jammer om te horen dat je zulke vervelende bijwerkingen hebt gehad – dat is natuurlijk niet de bedoeling. De tolerantie kan inderdaad per persoon verschillen. We raden je aan om even contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit samen kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen vinden. Fijn om te horen dat de levering snel was, en bedankt voor je eerlijke feedback – die helpt ons om continu te verbeteren.
Antwoord van celebratevitamins.nl
Beste Erika, wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Klanttevredenheid is super belangrijk voor ons en we doen ons best om altijd de beste ervaring te bieden. Bedankt voor je positieve beoordeling en voor je vertrouwen in ons! En mocht je vragen hebben, neem gerust contact op.