18 feb 2024
breed aanbod ...
bijna alles, ook kleine artikelen zijn per stuk te bestellen
prijs is schappelijk ,zelfs goedkoper dan elders.
extra handig (zie je niet bij andere aanbieders) is dat op veel artikelen een beschrijving is ,over t type product waarvoor t inzetbaar is en hoe die te gebruiken . Hierdoor kan je weloverwogen een keuze maken.
Bij bestelling alles al volgende dag geleverd.
Bestelling niet volgens 'afspraak' geleverd.
Op maandag 17 juni 2024 19.30u heb ik bij EHBO-centrum een bestelling geplaatst en via iDeal betaald. Volgens de site zou de bestelling, wanneer deze vóór 16.30u geplaatst zou worden, de volgende dag geleverd worden. Ik ging er dus van uit dat mijn bestelling dinsdag 18 juni verstuurd zou worden. Het is nu 21 juni en ik heb nog niets ontvangen. Ook een vraag van mij via de site aan klantenservice over wanneer ik de bestelling mag verwachten, is nog niet beantwoord. Jammer. Dit is de 1e keer dat ik iets bij ze bestel en meteen gaat het al niet goed. De volgende keer bestel ik niet meer bij ze, maar zoek ik wel een andere site.
Beoordelingen voor ehbo-centrum.nl
19 aug 2024
Bestelling zou verzonden zijn, helaas niet het geval
Bestelling zou verzonden zijn, 4 dagen later nog niet ontvangen. Blijkt 1 artikel niet op voorraad en komt pas later die week. Stuur dan geen bericht dat de bestelling is verzonden! Zit nu met smart en tevergeefs te wachten op wondmateriaal. Ik had in de tussentijd wat anders kunnen regelen als ik wist dat de bestelling een week vertraging heeft. Een betere communicatie zou fijn zijn!
Snelle levering. Wellicht nog een idee om als het om een nalevering gaat, dit te mailen. Het stond nu op de factuur, maar eerlijk gezegd lees ik die niet altijd of later.
27 aug 2024
Dat ik na heel lang zoeken op internet erachter kwam dat ik de verlangde handschoenen XL al eerder bij EHBO-Centrum had aangekocht.
Goede keuzes en betaalbaar . Snelle levering ,erg geschik voor mensen die de deur niet uitdunnen en geen mantelzorg hebben
beschrijving bij de…
Had wel graag een beschrijving bij de EHBO rugzak gehad hoe alle vakjes het best konden worden ingedeeld
24 aug 2024
Het vertrouwen in de klant , en de goed verzorgde aflevering aan het klanten adres.
Alle spullen zijn geleverd enigste is dat ik moest vragen om track en trace
Heldere site, goede uitleg en vlotte afhandeling van bestelde producten.