ehbo-centrum.nl- Logo - Beoordelingen

ehbo-centrum.nl
Beoordelingen:

725 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.438 beoordelingen in totaal  

4,53
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ehbo-centrum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging prima, behalve dat het pakket niet werd bezorgd op de dag dat diverse mails van DHL hadden gemeld dat het zou worden bezorgd. Vervolgens heb ik een bezorgoptie toegevoegd toen het time frame van 3 uur voorbij was, zodat ik na 3 uur thuisblijven ook even weg kon. Dit werd vervolgens als reden (smoes) gebruikt door DHL om het pakket die dag maar helemaal niet meer af te leveren. Ook geen communicatie over wanneer het dan wel zou worden bezorgd, dat kwam pas de volgende dag. Dit is geregeld een ergernis met DHL, time frames aangeven die niet waargemaakt worden. De keuze voor DHL is wel iets wat bij de leverancier van het pakket ligt. Het autootje, zogenaamd co2 neutraal, stond wel voor mijn huis trouwens, maar reed weg zonder het pakket af te leveren, dat is dan weer niet co2 neutraal lijkt me. Veel blabla, maar er worden veel foutjes gemaakt. Veel wisseling in personeel ook. Nee, marktwerking lost niet alles op. En ipv van al die marketing en modieuze klimaat blabla zou het management van DHL het primaire proces eens op orde zien te krijgen.

de meest kritische beoordeling

17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed: Vriendelijk tel.contact. Snelle levering. Spullen goed verpakt. Echter: op de website staat aangegeven dat er zowel via DHL als PostNL-punt afgeleverd wordt. Bij het afronden van de bestelling kan er een keuze gemaakt worden. Tot mijn verrassing was die keuze er niet en heb ik telefonisch contact opgenomen. Vriendelijke mdw aan de lijn die zegt dat op dt moment er geen selectie voor de PostNL-postbesteller gemaakt kan worden, maar dat dat geen probleem is. In het vakje "Opmerkingen" kan ik aangeven op welk pakketpunt van PostNL het pakketje af te leveren. Zowel een PostNL pakket punt (ergens aan de buitenrand van mijn dorp) als een pakket en briefautomaat (bij mij om de hoek), is geen probleem. DHL-punt is in een ander dorp. Ik vraaag uiteraard om een PostNL levering bij de brief/pakket automaat om de hoek. Wie schetst mijn verbazing wanneer ik de volgende dag een mail open met de mededeling dat mijn pakketje in... jawel.... het andere dorp bij een DHL punt wordt afgeleverd. Veranderen kan niet meer, ze zijn al onderweg. Aangezien een wijziging alleen maar zou leiden tot vertraging heb ik 't maar bij laten zitten. Ik had de spullen dezelfde dag nodig. Kortom: nakomen van een belofte valt ook onder dienstverlening.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ehbo-centrum.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

super. ontdek t zelf door aanbod te bekijken

breed aanbod ... bijna alles, ook kleine artikelen zijn per stuk te bestellen prijs is schappelijk ,zelfs goedkoper dan elders. extra handig (zie je niet bij andere aanbieders) is dat op veel artikelen een beschrijving is ,over t type product waarvoor t inzetbaar is en hoe die te gebruiken . Hierdoor kan je weloverwogen een keuze maken. Bij bestelling alles al volgende dag geleverd.
Beoordeling melden
HB
Hans B.
Ruinerwold
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde blusser

Na verkeerde blusser te hebben ontvangen kreeg ik kosteloos de juiste en mocht de foutieve behouden. Heel veel dank voor deze oplossing.
Beoordeling melden
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Service beoordeling

Naar mijn idee doen jullie het best goed, de levering is snel en hopelijk blijven de prijzen ook zo
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ruim prijs/kwaliteit

Ruim assortiment, prima prijs en snelle en goed ingepakte levering.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Aankoop voldoet aan verwachting, snelle, zoals beloofd levering
Beoordeling melden
HB
Hans B.
Ruinerwold
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Telkens weer een blije lach bij ontvangst van de artikelen.
Beoordeling melden
JH
Jan H.
Belfeld
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Producten top. Logistiek kan beter

Producten top. Logistiek pas okay na een mailtje.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
perfect! prima prijs, handschoentjes wel wat dun
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! Zeer tevreden met artikel!
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goedkoop en snelle levering. Een aanrader
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd op de dag dat ze zeggen
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit. Snelle service. Goede prijs.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en ruim assortiment
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Beoordeling melden
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goed verpakt en prima prijs
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed product Op tijd geleverd
Beoordeling melden
28 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima product, snelle levering!
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd goeie ervaringen mee
Beoordeling melden