mijnmomentum.nlReviews

: 133Uitstekend

4,54

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 23 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
mijnmomentum.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mijnmomentum.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 23 apr. 2019
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
mijnmomentum.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij mijnmomentum.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor mijnmomentum.nl

13 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

133 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor mijnmomentum.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022 
Fijn product en je voelt je fantastisch
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jun. 2022
Beoordeling melden
Antwoord van mijnmomentum.nl
26 jun. 2022
Beste Annette, Zou je ons wellicht een toelichting kunnen geven op je beoordeling? Gezonde groet, Sander
 Geverifieerde beoordeling
20 apr. 2022
heel goede manier om snel af te vallen, en ondersteunende vakkundige dagelijkse mails met boeiende info over voeding en dieet. En, heel groot pluspunt: vriendelijk menselijk snel antwoord als je een vraag hebt, goed begin voorjaar!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jan. 2022
Op deze manier werkt afvallen en gezonder leven. Duidelijke website, snelle levering en het werkt! Evt verbeteren, voor een 2de kuur een ander eetpatroon toevoegen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2022
Duidelijk omschreven wat je wel/niet mag eten. Goed vol te houden door de hoeveelheid groenten die je mag eten.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2021
Snelle verzending, product al meerdere malen besteld en bevallen uitstekend!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mei 2022 
Fijn product en het programma/kuur is goed vol te houden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2021 
Fijn product en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2021
Snelle en goede levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2022
snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2022
Beoordeling melden