bodystore.nl

10.978 reviews in totaal

10.978 reviews since 28 sep 2018

Gecertificeerd sinds: 22 nov 2018
bodystore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten prijzen de snelle en correcte levering, de vriendelijke en efficiënte service van de klantenservice, de eerlijke en concurrerende prijzen, het brede aanbod met unieke producten, de goede productkwaliteit en de nette, veilige verpakking van bestellingen. Er zijn echter ook enkele negatieve ervaringen met vertragingen en bezorgdiensten, kritische opmerkingen bij problemen met de klantenservice, meldingen van forse prijsstijgingen en teleurstelling over het ontbreken of langdurig uitverkocht zijn van bepaalde producten.

Reviewsbodystore.nl

De bestelling is o.k. Jullie kunnen er waarschijnlijk niets aan doen maar ik had graag geweten wanneer de bestelling binnenkwam . Nu lees ik op de laptop de verwachte besteltijden. Deze zijn ingevoerd ná het tijdstip waarop ik die dag van huis ging en pas 's avonds 21.30 bij thuiskomst vond ik het pakje in een hoekje bij het huis, een plek waar later in de middag de zon vol op staat. Had ik het eerder geweten dan had ik een van de buren even ingeseind.
K H
Klaasje H.

Ik vindt het erg fijn dat colossum 2500…weer leverbaar is

Ik vindt het erg fijn dat colossum 2500 weer leverbaar is Gebruik dit al jaren om op gewicht te blijven. Een ander product had niet de smaak en effect. Product wordt steeds snel bezorgd en veilig door de kopersbescherming Ben heel tevreden ook de klanten service is goed bereikbaar
Al jarenlang ben ik trouwe klant bij Bodystore en nog nooit een probleem ervaren. Steeds goeie service bij een vraag en snelle levering. De LevelX pre-workout is 1 van de pre-workouts die altijd in mijn arsenaal aanwezig zijn en mijn guilty pleasure is hem mixen met redbull om een verslavend lekkere "mocktail" te maken (niet aan te raden voor de gevoeligen :) )

Awesome experience !

Awesome experience! I found the body store during product search. Since I ordered from abroad I was sceptical but the good reviews/Trustmark made me order. The price was super fair, shipment as well and the delivery time was even shorter than indicated!
Ik had pillen besteld,zou de volgende bezorgd worden bij een post.nl bedrijf.Maar ik kreeg maar geen bevestiging.Ik heb Bodystore gebeld,en die hebben gelijk actie ondernomen,tijdens ons gesprek.Pakketje was op de juiste tijdstip afgeleverd bij post.nl ,maar de bevestiging was niet doorgegeven.Ik ben zeeeer tevreden over Bodystore en klantenservice,omdat ze gelijk erachteraan zijn gegaan.
De bestelling is weer niet compleet. (dit komt bij Body Store regelmatig voor !! Als iets niet leverbaar is moet men dat bij het bestellen kunnen zien of men moet bellen als iets niet leverbaar is en een alternatief voorstellen met korting ! (omdat het niet leverbaar is) Je bestelt een product omdat je het nodig hebt en als er dat niet is moet je het weer ergens anders gaan bestellen.
zoals steeds, heel vlugge en correcte levering. Was laatste keer iets vergeten toe te voegen aan mijn winkelmandje, dus klantendienst gecontacteerd en ja, heel rap antwoord gekregen dat er een aparte betaalink werd gecreerd voor dat ene product. Na betaling onmiddellijk een mailtje gekregen waarin werd vermeld dat mijn bestelling verzonden werd. 's Anderendaags idd zoals afgesproken geleverd, als dat heen superdeluxe servies is!! Echt wel HEEL tevreden van deze firma. Blijf zeker en vast klant bij hen!!

Betrouwbaar

Snelle levering goede prijs/ kwaliteit Betrouwbare leverancier. Vorige keer netjes mijn geld terug ontvangen ivm late levering van levende bacteriën. Daarom nu toch weer bij deze site besteld. Top!
H T
Harvy T.
Fantastische producten en redelijke prijs , goede service en snelle levering. Alleeeeen de bezorger( ????) neemt het niet serieus en bezorgt het niet op de gewenste adres. Er zijn webshop met verschillende post bezorgers die het wellll !!!! Serieus nemen met het bezorgen van pakettjes. Nog maals,deze webshop,krijg van mij een 10, met de beste service,lage prijzen en snelle levering👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Tevreden Klant!!!

Ik heb nu de eerste keer Glucosamine Chondroitin MSM supplement besteld voor mijn gewrichten bij Bodystore.nl, het supplement is niet overaal verkrijgbaar. De bestelling ging snel en ik heb binnen twee dagen ontvangen. Ik ben blij met de snelle levering!.
Goede en snelle service. Het enige wat ik mis is de factuur bij de mail na de betaling, die zou ik er graag bij willen zien ook als je niet ingelogd bent.

Arrived, but uncooled

I ordered probiotics which have to be refrigerated, they arrived quickly, but without cooling/much packing.
J Z
Jolanda Z.

De lekkerste en beste eiwitshake!

Ik gebruik de Fitshake van Bodystore al jaren en ik vind het zo fijn en lekker! Af en toe probeer ik eens een andere, maar nooit zijn ze zo goed als deze.
E N
Elena N.
Very happy with my order. It arrived very quickly. The packaging was perfect. I recommend bodystore.
Het goedkoopste adres voor magnesium bisglycinaat van NOW.
Blijf zo doorgaan. Hoeft voor op dit moment niets veranderd te worden.

Super

Snel geleverd. Kwalitatieve produkten. Mooi aanbod.

TOP shop!

Mijn eerste keuze. Betere service kan ik mij niet voorstellen!
De Fit Shake bevalt mij goed ik ben het alleen minder gaan gebruiken omdat ik niet af viel. Ik gebruik nu 1 schep met 250 ml melk en dat heeft resultaat.
De bestelling was snel geleverd daar ben ik echt tevreden over.