29 mei 2024
Bono gevonden omdat ze mijn favoriete shampoo en conditioner van een Brazilliaans merk verkopen. De bestelling super makkelijk geplaatst en de betaling kon op verschillende manieren. De producten op een zaterdag besteld en maandag werden ze al bezorgd! Kon niet beter. Dankjulliewel! Kom zeker bij jullie terig als klant!
Verzendtijd en -kosten:
Dit zit meestal goed. Mijn bestellingen worden snel geleverd en de verzendkosten zijn redelijk.
Prijs-kwaliteitverhouding:
De supplementen zijn nogal aan de dure kant. Ik koop enkel als er acties zijn en dan moet ik nog vergelijken met andere merken om zeker te zijn van de beste deal.
Aanbod van Producten:
Het aanbod is eerder beperkt en een groot aantal producten die worden verkocht hebben niet genoeg wetenschappelijke bewijzen om hun effectiviteit te ondersteunen. Meer variëteit en beter onderbouwde producten zouden een verbetering zijn.
Klantenservice:
De klantenservice kan beter. Ik ontvang teveel email spam; ik heb bijvoorbeeld drie keer een email gekregen in één week om een review te plaatsen.
Beoordelingen voor bono.nl
12 sep 2024
Ik was vooral op zoek naar een halal-gecertificeerd product.
Ik was blij halal gecertificeerde producten te vinden in deze winkel.
Producten van het merk NOW zijn ook verkrijgbaar in andere winkels, maar er was niet genoeg uitleg over het product.
Daarom gaf ik de voorkeur aan "Bono".
Dit laat ook zien hoeveel waarde er aan de klant wordt gehecht.
Het was mijn eerste aankoop hier.
Als de prijzen van de producten niet veel verschillen van andere winkels, zal "bono" mijn eerste winkel van keuze zijn.
Ik raad het iedereen aan.
Ik hoop dat jullie nog meer halal gecertificeerde producten op de markt brengen.
Ik wens u succes met uw werk.
13 sep 2024
Ik gebruik veel natuurproducten bioprod en in het algemeen zoals ieder ander veel drogisterij prod/make ro. Maar zie soms door de bomen t bos niet meer . Om er tussenuit te springen heeft t bij mij geholpen Om iets extras te doen voor klanten. Gratis levering / klein kadootje etc is erg goed bedacht. 1 ding ik mis veel bio prod in jullie assortment. Er is veel keuze maar niet in bio merken. Due werken met minder schadelijke prod en dat is echt v deze tijd.
22 sep 2024
Overall great service!
Bono has a great variety of health products that I usually struggle to find elsewhere. Their prices are very competitive and delivery is always super fast.
16 sep 2024
Fijne uitgebreide productbeschrijving / gebruiksaanwijzing van (in mijn geval) Moroccanoil. Heb fijn beschadigd haar (door bestraling) ben heel blij met deze lijn... het begon met het ontvangen van een flesje Moroccanoil Treatment Light. Héérlijk spul!
Inmiddels met plezier een aantal producten besteld en ook direct 10% korting bij 1e bestelling.
En snel in huis.
Bedankt Bono 🌺
Top supplementen
De supplementen die ik heb besteld zijn van uitstekende kwaliteit. Elk product wordt duidelijk omschreven met informatie over de ingrediënten, dosering en eventuele wetenschappelijke onderbouwing. Dit gaf me veel vertrouwen in de veiligheid en effectiviteit van de producten. Bovendien zijn de supplementen vrij van onnodige toevoegingen, wat ik persoonlijk erg waardeer.
Voor 22u besteld de vrijdagavond en ik had het de zaterdagmorgen al aan de deur bezorgd gekregen...ik gebruik de thickning shampoo en condiner en moet zeggen ik merk duidelijk wel het verschil en me haar voelt dikker aan ook en is zachter
16 sep 2024
Goed bedrijf
Goede duidelijke website, de bestel procedure is snel en simpel en ik kreeg ook nog een klein cadeautje. De verzending was prima en zoals beloofd de volgende dag in huis. Al met al, gewoon goed zoals je mag verwachten. Daarom 5 sterren.
26 sep 2024
Een breed scala aan supplementen van verschillende merken voor een redelijke prijs vergeleken met velen. De verdere service en verzending is goed op orde. Waarschijnlijk koop ik hier nog wel vaker gezien mijn eerste beleving
15 sep 2024
Alles zeer duidelijk op de site en snelle levering. Ik heb 1 ster minder gegeven: een uitverkocht artikel laat op zich wachten..maar ga ervan uit dat ik bericht krijg als het weer leverbaar is.
Voor de rest alles super.
Zeer tevreden. Jaren geleden zicht ik een goede leverancier voor Now Supplements en kwam bij Bono terecht. Goede prijs, leuke kortingsacties en volume korting, snelle levering en geen gezeur. Uitstekend dus!
18 uur geleden
Fijne en goede producten. Sinds ik deze shampoo en conditioner gebruik heb ik minder haaruitval en is mijn hoofdhuid rustiger.Makkelijk bestellen en snelle levering. En dat allemaal voor een prima prijs!
Fijne producten en meestal iets goedkoper dan bij andere winkels. En vanaf €35 gratis verzending met een gratis artikel wat je uit kunt kiezen. En meestal de volgende dag al in huis. Dikke prima!
Nergens beter en goedkoper
Alles kunnen vinden wat ik nodig had en nergens anders kon kopen en nog voor een zeer schappelijke prijs. Super snel en goed verstuurd. Ik zal hier zeker vaker bestellen, een top ervaring 10/10
Tevreden klant
Ik ben al een hele tijd klant en ben nog steeds tevreden. De service, de kwaliteit van de producten overtuigen me steeds. Ik heb nog niets moeten retourneren dus daar kan ik niet over oordelen
Het is fijn dat de producten van Bono betaalbaar,doeltreffend en dat er voldoende informatie over het product beschreven staat,tevens is de levering en levertijd heel goed op orde,compliment!
Fijne webshop!
Goede, duidelijke en fijne beschrijving van het product, en ook nog scherp geprijsd! Leuk ook dat ik nog iets gratis uit mocht zoeken. Snel verzonden, en ik weer blij! Kom hier zeker terug!
Quick service
I needed some vitamins really fast and bono delivered the next day, on a Saturday. I'm very impressed of their service, it was my first order here but definitely not my last one.
Niet de snelste levertijd, maar goede duidelijke verzendinfo tijdens het gehele bestelproces, zodat je weet waar je aan toe bent. Product voldoet aan verwachtingen
Betrouwbaar
Onoverwinnelijk qua service
Nette en vriendelijke klantbenadering
Oplossingen met goede middelen voor de gezondheid
Daar staat Bono voor!
Voor de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb is het een meevaller. Afgifte zoals beschreven en vriendelijke medewerker. Voor herhaling vatbaar.👍👍