bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nl
Beoordelingen:

740 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.541 beoordelingen in totaal  

4,81
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bono.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website met een goede omschrijving van de producten, zelfs de houdbaarheidsdatum staat vermeld wat ikzelf erg prettig vind. Verder zeer goede communicatie tijdens het hele bestel en bezorg proces. Ik had mijn bestelling al de volgende middag in huis en deze was netjes en zorgvuldig verpakt. Ik kende Bono nog niet als bedrijf maar zal zeker een terugkerende klant worden want kan ben enorm tevreden over gehele bestelproces.
SP
Saskia P.
Hendrik-Ido-Ambacht

de meest kritische beoordeling

29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
in eerste instantie kon men niet een gunst doen om de bestelling te annuleren! Terwijl ik 30 minuten na dat ik het besteld had, al meten Bonno dus webshop al op del hoogte stelde. En dan zonder dat ze bij thuis gingen bezorgen!! hebben ze 8,5 KM verder een DHL PUNT waar na het openen van de dat de potje van 100 melatonine 10 MG er niet bij zag van 35€ en kleine haar Shampoo tegen haar uitval wel!! wat en hoofdpijn online shoppen, meetstal gaat het goed! maark een pot van 100 pillen vergeten vraag ik me af!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bono.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn Bestelling plaatsen gaat heel makkelijk, de ontvangstbevestiging komt direct er achteraan en de bestelling wordt altijd binnen het bezorg termijn geleverd. Geweldig toch!
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was eerder geleverd dan verwacht. En dat is altijd fijn. Bezorging gaat altijd goed bij BONO! Erg tevreden.
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede snelle levering. Alleen de verpakking was slecht. Grote doos met potten pillen er los in. Ook was de doos open en konden de potten er zonder de doos te openen worden uitgehaald.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aan iedereennaan te bevelen! Een voorbeeldige webshop: groot assortiment, goede prijzen, snelle aflevering!
Beoordeling melden
26 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel tevreden Wordt op de hoogte gehouden van nieuwe producten. Snel levering van je bestelling.
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima

Snelle levering, door de grote verpakkingen is de prijs ook lager, goed geleverd.
Beoordeling melden
21 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, aantrekkelijke prijs, snelle en correcte levering, goed product.
Beoordeling melden
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen , word snel geleverd en die prijzen zijn best betaalbaar.
Beoordeling melden
20 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden

Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling. Klantenservice goed bereikbaar
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke en overzichtelijke website. Ook zijn de prijzen aantrekkelijker.
Beoordeling melden
JV
Jan V.
Brussel
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en kwaliteit. Mooi verpakt en snelle bezorging.
Beoordeling melden
KP
Kimberley P.
Maastricht
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk, betrouwbaar, groot assortiment, goed advies en de prijzen zijn TOP !

Kortsamengevat : een betrouwbare en ruime online shop.
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending Goede prijs kwaliteitverhouding
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeker geen klachten

Ruim aanbod, snelle levering, leuke kortingen
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
heel toegankelijke en royaal en snelle oploss
Beoordeling melden
19 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte aflevering. Goed service.
Beoordeling melden
SB
sarwie B.
AMSTERDAM
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super Service.Vriendelijke klantenservice.
Beoordeling melden
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles ging vlot. Supervlotte levering.
Beoordeling melden
GA
Geert A.
Waalre
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, en niet duur
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duudelijk en snelle levering
Beoordeling melden