4 mrt. 2023
Everything was great. Only comment really has little to do with bono but much to do with DHL. DHL is my area is the worst shipping company. They lie about attempted deliveries, they have been known to steal shipments and they are never on time when they actually DO deliver. Offering other delivery options would make it a perfect experience.
Hallo ik heb mijn pakket binnen maar al me gummies zijn helemaal nat? Ik heb dit vaker bij jullie gehaald via een vriendin en dit ben ik niet gewent zou hier graag een oplossing willen ik wil geen geld terug maar zou wel andere willen want dit ziet er niet bepaald normaal uit aangezien ik dit niet gewent ben. Duidelijke foto's was moeilijk te maken het was helemaal nat en plakkerig en gwn bijna walgelijk om te eten..
Fijn dat BONO de melatonine van NOW op,voorraad heeft en ook nog in verschillende sterktes. Wat heel goed is is dat de uiterste houdbaarheidsdatum al voor je besteld erbij staat👍Klopt ook
met wat er op de geleverde produkten staat.
Heel vlot en duidelijk bestelproces en alles snel bezorgd.
Top!
Betere Artikelen beschrijving
Hallo,
Betere beschrijving voor jullie producten/ artikelen. Met beter bedoel ik Correct en duidelijk.
Jullie artikel was helemaal verkeerd beschreven, ik heb een e-mail verstuurd naar jullie. Jullie hebben het gecorrigeerd, maar met nog steeds een fout erin.
Snelle en betrouwbare levering in België binnen 24u
Snelle levering (binnen 24u) met het betrouwbare bpost.be in België,
waardoor voor mij en vele andere klanten ophalen in een pick-up point mogelijk was.
Artikel was gunstig geprijsd - zelfs in vergelijking met Amazon.
31 aug. 2023
Bestellingen zijn altijd goed gegaan, ook een erg snelle levering. Ik bestel altijd mijn Olaplex shampoo en conditioner hier. Ook leuk dat je er altijd gratis product bij krijgt.
Zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Artikel moeten we nog gebruiken. Of het werkt kunnen we nog geen oordeel over geven. Tot nu toe geen problemen met Bono
Geïmporteerde beoordelingen