bono.nl- Logo - Beoordelingen

bono.nlReviews

: 1.653Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bono.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bono.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 14 apr. 2022
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
bono.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij bono.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor bono.nl

334 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.653 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


22 sep. 2022
Snelle levering, maar zo’n grote doos die met een smerig busje wordt besteld is niet meer van deze tijd. Geef Iig de optie om klein verpakt met de elektrische fiets te laten bezorgen. In Leiden doet Moss dat goed en gezond!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


18 dec. 2022
Hallo ik heb mijn pakket binnen maar al me gummies zijn helemaal nat? Ik heb dit vaker bij jullie gehaald via een vriendin en dit ben ik niet gewent zou hier graag een oplossing willen ik wil geen geld terug maar zou wel andere willen want dit ziet er niet bepaald normaal uit aangezien ik dit niet gewent ben. Duidelijke foto's was moeilijk te maken het was helemaal nat en plakkerig en gwn bijna walgelijk om te eten..
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor bono.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
De service was uitstekend! heel correcte afhandeling, Snel verzonden de volgende dag reeds kwam mijn pakketjes aan, alles netjes. alles naar wens,Ik ben zeer tevreden!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Eerste levering kwam maar niet omdat er blijkbaar fout in het adres was,maar na een mail was het onmiddellijk in orde en de dag erna aangekomen het pakje,top service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
 
Bono beschikt over een zeer uitgebreid assortiment. Goede en waardevolle informatie over de producten. Vlotte en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
snelle levering, goede producten en leuke korting als de producten bijna bij de “best by” datum zijn!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
 
van mc v.
Altijd duidelijke productinformatie, snelle bezorging en goede kwaliteit/prijsverhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
s‘Avonds besteld en reeds de volgende morgen bezorgd. Sneller kan het niet.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
 
van M M.
Overzichtelijke winkel met goed assortiment en idioot snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Schnell geliefert alles in Ordnung. Zufrieden Kunden kommen zurück
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Eerste bestelling hier gedaan. Super vlot verlopen en dik in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
Duidelijke communicatie van levering en binnen 24u geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
zeer snelle afhandeling en verzending van de bestelling.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
goede site , snelle levering, prijs kwaliteit is goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Zeer snelle levering plus gratis product .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Very fast tracked delivery at the best price.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Was gwn goed niks mis mee en snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Snelle levering en duidelijke communicatie.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
 
Jammer dat je er zo lang op moet wachten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Redelijke prijs en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
 
Fijne webshop en snelle verzending
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Hele snelle levering. Súper fijn
Beoordeling melden