Pulse4all AEDs

197 reviews in totaal   87 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering, afhandeling en respons van de service. Veel klanten waarderen de duidelijke uitleg, informatie en instructies over het product en de service. De klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en meedenkende houding van de medewerkers worden als bijzonder positief ervaren. Het merendeel van de klanten geeft aan zich veiliger en gerust te voelen door de aanwezigheid van een AED. Ook het hele proces rondom aanschaf, installatie en gebruik wordt als makkelijk en overzichtelijk beschreven. Daarnaast zijn klanten positief over de kwaliteit, het uiterlijk en de betrouwbaarheid van het apparaat. Het prettige contact en de goede bereikbaarheid bij vragen en afspraken worden eveneens gewaardeerd.

ReviewsPulse4all AEDs

Levensreddend abonnement

Door een abonnement te kunnnen nemen op een AED maken jullie het mogelijk om dit levensreddend device op meer plaatsen beschikbaar te laten zijn. De hoge aanschafprijs is hiermee geen belemmering meer. Ik heb mijn buren ingelicht dat er een AED bij ons aanwezig is. Zij hebben ook de sleutel van ons huis, dus kunnen zij er ook gemakkelijk bij. Zeker wanneer een snelle respons noodzakelijk is! Een zeer goed initiatief van Pulse4all
Ben zeer tevreden over hoe ze me te wordt stonden aan de telefoon kregen duidelijke antwoord over mijn vragen en goede uitleg. En ze leveren snel
Heb het nog niet moeten gebruiken maar heb alles goed gelezen en filmpje gekeken over reanimeren en vindt het fijn dat het bij ons i d hal hangt. Geeft een goed gevoel
We weten (nog) niet (gelukkig) of hij werkt , maar we hopen het ook niet al te snel uit te proberen. Maar alleen de aanwezigheid stelt enorm gerust
Het is voor ons als caravanclub ideaal een AED voor de zomermaanden te kunnen huren zonder dat we zelf voor onderhoud moeten zorgen. De levering gaat supersnel en ook de administratieve afhandeling is prima.

Een partij die meedenkt en snel handelt

Een partij die meedenkt en niet moeilijk doet. Ze combineren snelheid met service en maken alles rondom AED’s gewoon makkelijk en overzichtelijk. Ik heb een AED voor in huis en in de Auto. Het geeft een fijn gevoel om te weten dat de AED altijd werkt en klaarstaat wanneer het écht nodig is. En met de supersnelle verzending ben ik ook heel blij. Dank naar de medewerkers voor de duidelijke aanbevelingen en communicatie.
Vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg en snel geleverd
36 dagen na aanschaffen Al moeten gebruiken omruilen was snel gedaan toppers
Blij met de aanschaf
Communicatie is goed en plezierig en snelle levering en plaatsing
Snelle service, goede voorwaarden, voor ons een uitkomst

Snelle sevice

Snelle service, duidelijke info, goed product. Aanrader

Goede informatie en advies vooraf. Snelle levering. Vakkundige plaatsing en uitleg

Goede informatie en advies vooraf

Bestelling

Bestelling, bezorging zoals afgesproken. Perfect!
Snel geleverd en meteen opgehangen
Superfijne service, ik ben helemaal dik tevreden!